KUCHARZ Zielona Góra oferta pracy FUNDACJA "HAPPY DAYS - SZCZĘŚLIWE DNI"
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym (śniadania, obiady, podwieczorki), obsługa urządzeń kuchennych
Data publikacji: 2017-11-13
Lokalizacja: Zielona Góra (lubuskie)
Pracodawca: FUNDACJA "HAPPY DAYS - SZCZĘŚLIWE DNI"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocławska 20, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym (śniadania, obiady, podwieczorki), obsługa urządzeń kuchennych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zielona Góra
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zielona Góra
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie zawodowe gastronomiczne, rok doświadczenia zawodowego, umiejętność przygotowywania i gotowania posiłków, przygotowywanie posiłków w żywieniu zbiorowym, obsługa urządzeń kuchennych
Nazwa pracodawcy: FUNDACJA "HAPPY DAYS - SZCZĘŚLIWE DNI"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Adres pracodawcy:
Bydgoska 12/1, 51-164 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: brak
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Bydgoska
Numer budynku pracodawcy: 12
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zielonej Górze
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 13.11.2017
Oferta pracy ważna do: 31.12.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 13.11.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.11.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
kucharz
DZIENNY DOM POMOCY W OŚWIĘCIMIU - 2016-01-07 - Oświęcim (małopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-10-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni ormiańskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-29 - Nałęczów (lubelskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Jarosław (podkarpackie)
wykonywanie różnymi technikami i metodami- zgodnie z normami surowcowymi- różnych asortymentów potraw kuchni włoskiej, posługiwanie sie narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów, wykańczanie porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy (mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczyń kuchennych oraz sprzętu kuchennego), a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp i ppoż. obowiązujących w zakładzie. Prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo - technologicznych). Miejsce wykonywania pracy: Lublin, teren kraju.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Lublin (lubelskie)
Gotowanie, pieczenie, smażenie, dbałość o czystość miejsca pracy,kontrolowanie zapasów magazynowych, praca w godz. 10-21
Kaja Sobczyk - 2017-05-04 - Opole (opolskie)
zgodnie ze stanowiskiem; dwie zmiany; kontakt z pracodawcą e-mailowy
Piast Sp. z o. o. - 2016-01-13 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni kurdyjskiej
kontakt przez PUP - 2016-01-29 - Częstochowa (śląskie)
skanowanie i liczenie asortymentu salonu odzieżowego za pomoc skanera
kontakt przez OHP - 2017-10-03 - Wrocław (dolnośląskie)
-prawidłowe i sprawne przygotowanie dań dla gości restauracji - zgodnie z otrzymanym zamówieniem i standardami;-przestrzeganie wyznaczonych celów kosztowych i ich utrzymanie;-utrzymywanie czystości w kuchni, na stanowisku pracy, zapewniające prawidłowe i zgodne ze standardami funkcjonowanie stanowiska pracy
North Food Polska S.A. - 2017-04-27 - Gdynia (pomorskie)
kucharzpraca na dwie zmiany10.00-23.00za pracujące soboty i niedziele przysługują dni wolne
FUH MAZUR & MAZUR Janusz Mazur, Piotr Mazur s.c. - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
wg stanowiska
PPHU "KACPEREK" Mariusz Zalewski - 2016-09-12 - Szczecinek (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie potraw
Thermaleo Plus Sp. z o.o. - 2016-03-24 - Szczawnica (małopolskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-10-21 - Warszawa (mazowieckie)
- praca w charakterze kucharza w głównej restauracji: w godzinach 8.00 -11.00 bufetu śniadaniowego, a dań restauracji a-la- carte w godzinach 12.00-21.30- w każdy wtorek i czwartek przygotowanie dań do bufetu samoobsługowego- przygotowywanie sałatek, dań głównych, zup - w razie potrzeby gotowanie dań bezglutenowych, wegetariańskich, bezlaktozowych itp. - codzienna kontrola zapasów- składanie zamówień towaru na restauracje i przyjmowanie go z magazynu głównego- przestrzeganie norm żywności HACCP
Ferienzentrum Schloß Dankern - 2018-01-22 - Niemcy (Niemcy)
do uzgodnienia
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 2 W RZESZOWIE - 2016-12-01 - Rzeszów (podkarpackie)
Zapoznanie z ofertą sklepu.Układanie towaru.Obsługa klienta, pomoc w wyborze towaru.Obsługa kasy fiskalnej.Sporządzanie raportów dziennych i miesięcznych.
kontakt przez PUP - 2017-10-09 - Skarżysko-Kamienna (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków w barze w ośrodku rekreacyjno-wypoczynkowym Oaza w Strzyżowie (wyciąg narciarski)
Sklep-Hurtownia "MOTOR-KOMIS" Rzeszów - 2015-12-08 - Strzyżów (podkarpackie)
Produkcja dań. Utrzymanie czystości w miejscu pracy. Wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-01-23 - Kazuń Nowy (mazowieckie)
Obróbka wyrobów gotowych z żeliwa
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Tczew (pomorskie)
prowadzenie dkumnetacji zgodnie
kontakt przez PUP - 2016-04-18 - Wieluń (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
REMEX Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Zbigniew Ambrożej/Hotel Laguna Conference & Spa Augustów - 2016-02-24 - Augustów (podlaskie)
Przygotowywanie dań kuchni azjatyckiej
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Milicz (dolnośląskie)
przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej - kulfi, samosy, koste, sarma, przygotowywanie sosów, napojów
kontakt przez PUP - 2017-07-25 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
Słotwiny - Arena, spółka z o.o - 2016-07-21 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
Karczma "Koszarka" Ewa Gawryluk - 2016-11-09 - Ploski (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków, porcjowanie mięsa
"AMICUS" Spółka Cywilna - 2018-08-01 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
Prowadzenie magazynu żywności, przygotowywanie posilków.
SAMODZIELNY PUBLICZNY WOJEWÓDZKI SZPITAL CHIRURGII URAZOWEJ IM. DR. JANUSZA DAABA W PIEKARACH ŚLĄSKICH - 2017-01-16 - Piekary Śląskie (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji oraz na imprezy okolicznościowe.
JAKUBISZYN ZOFIA RESTAURACJA "MYŚLIBORZANKA" - 2017-11-23 - Myślibórz (zachodniopomorskie)
Praca na hali sprzedaży, obsługa kasy, obsługa klientów, wykładanie towaru, praca na stoisku mięsnym.
DINO POLSKA S. A. - 2016-02-05 - Dmosin Drugi (łódzkie)