KUCHARZ/POMOC KUCHENNA Kołobrzeg oferta pracy Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19
Data publikacji: 2016-02-23
Lokalizacja: Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Koszalińska 72, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-19
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: kołobrzeski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kołobrzeg
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka zdrowia
Nazwa pracodawcy: Przedsiębiorstwo Usługowe HOLTUR Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Adres pracodawcy:
Koszalińska 72, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv, lm
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: kołobrzeski
Gmina pracodawcy: Kołobrzeg
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kołobrzeg
Ulica pracodawcy: Koszalińska
Numer budynku pracodawcy: 72
Profil działalności pracodawcy: hotele i podobne obiekty
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Kołobrzegu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 23.02.2016
Data dodania oferty pracy: 22.02.2016
Oferta pracy ważna do: 25.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 22.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 22.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
realizacja spotkań umawianych przez dział CALLCENTER
PROGRESS ACTIVE Sp. z o.o. - 2016-07-11 - Rzeszów (podkarpackie)
Obsługa pieca konwekcyjnego, grilla, kebaba oraz gofrownicy.
kontakt przez PUP - 2016-07-19 - Łagiewniki Nowe (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
obsługa linii produkcyjnej, załadunek towaru na samochody
Przedsiębiorstwo Handlu Hurtowo-Detalicznego "JUREX" - 2016-04-04 - Węgrów (mazowieckie)
Samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o czystość na stanowisku pracy;
ALTER JMS Sp. z o.o. Sp. Komandytowa - 2017-06-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2017-01-25 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
Sprzątanie biura, korytarzy, kuchni i toalet.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Siemianowice Śląskie (śląskie)
Obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw, pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnych, zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów i wyrobów gotowych, ocena surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi, obrobka wstępna surowców (ręczna mechaniczna termiczna), wykonywanie róznymi technikami i metodami zgodnie z normami surowcowymi różnych asortymentów potraw z warzyw, owoców, przetworów mięsnych, potraw półmięsnych, wyrobów garmażeryjnych i inne, posługiwanie się narzędziami, masyznami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, wykańczaie i porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych, przygotowywanie potraw, napojów i deseró na przyęcia urodzinowe dla dzeci, utrzymywanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy a także porządkowanie pomieszczeń produkcyjnych po zakończeniu pracy, przestrzeganie przepisów bhp ppoż obowiązujących w zakłądach żywienia zbiorowego, przestrzeganie przepisów sanitarno-epidemiologicznych obowiązuującyhc zakłądach żywienia zbiorowego. Wymagane wykształcenie zasadnicze zawodowe. Praca na dwie zmiany 10-20
kontakt przez PUP - 2017-11-13 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie dań, zup, sosów, obróbka mięsa i warzyw, sprzątanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Płock (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-09-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni
MAŁA GASTRONOMIA ROŻEN SKLEP "SOPLICA" - 2017-03-03 - Tarnów Jezierny (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (grill, shorma) Praca w restauracji "SPHINX".
Łukasz Kurzyński - 2017-12-12 - Częstochowa (śląskie)
Wykształcenie: średnie; doświadczenie na podobnym stanowisku oraz świadectwo kwalifikacji G-1/E; umiejętność współpracy, rozwiązywania problemów, przewidywania zagrożeń, spostrzegawczość; główne obowiązki: konserwacja i naprawa urządzeń sanitarnych i wodociągowych, wykonywanie napraw uszkodzonych powłok malarskich, układanie nowych powłok podłogowych, szklenie i uszczelnianie okien, naprawa zamków, obsługa kotła gazowego, kontrolowanie funkcjonowania pompy wodnej w schronie, konserwacja i naprawa elem. wyposażenia stałego budynku, wymiana żarówek, filtrów w wentylacji itp.; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
Komenda Miejska Policji w Gliwicach - 2018-07-03 - Gliwice (śląskie)
Przygotowanie posiłków według menu restauracji.
PPHU "HEN-MAR" s.c. HENRYK JANKÓW,MAREK JANKÓW - 2018-04-24 - Żary (lubuskie)
Prace gastronomiczne na stołówce zakładowej.
"SAMINDRUK" Sp. z o.o. - 2018-09-04 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie SUSHI. Kontakt z klientem. Rozliczanie zmiany. Składanie zamówień na towar. Dbanie o porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 950 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 3 lata. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (50%).- Praca w równoważnym systemie czasu pracy w godzinach: 10:00-22:00 + soboty: 10:00-22:00 + niedziela: 11:00-21:00. Wykształcenie BEZ znaczenia. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na stanowisku Kucharza Sushi Master. Wymagana umiejętność przygotowywania, kręcenia SUSHI.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Katowice (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Hotel "BARTAN" Bożenna Gast - 2017-08-30 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie potraw
"Grill Solo"Joanna Mańka-Sieradzka - 2017-02-01 - Sandomierz (świętokrzyskie)
tel. 509 241 252
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC - 2016-05-19 - Kamień Śląski (opolskie)
- gotowanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-10-31 - Kraków (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE SUSHI, FILETOWANIE RYB; WYMAGANIA: ZNAJOMOŚĆ KUCHNI JAPOŃSKIEJ, UKOŃCZONY KURS SUSHI MASTER, MINIMUM 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE; GODZINY PRACY: 10.00-18.00; 14.00-22.00 RÓWNIEŻ W WOLNE DNI;
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków
BAR U WŁADKA - W.Kaczmarczyk -Wieruszów - 2016-02-12 - Wieruszów (łódzkie)
Przygotowywanie regionalnych potraw kuchni ukraińskiej,rosyjskiej i tatarskiej.
Firma Handlowo-Usługowa "Sami Swoi" Robert Mruk - 2017-06-07 - Oława (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw
KUŹNIA s.c. Jacek Bożena Kruchelscy - 2017-09-04 - Suwałki (podlaskie)
Umiejętność zawodowego gotowania w oparciu o tradycyjne metody wykorzystywane w kuchni śródziemnomorskiej i kresowej z elementami kuchni gruzińskiej. Umiejętność wypieku pizzy na sposób tradycyjny, umowa zlecenie wraz ze składkami na ubezpieczenie społeczne, system czasu pracy zadaniowy, około 170 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków, pomoc przy przyjmowaniu towarów
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Grabanów (lubelskie)
Wg stanowiska, praca w Ośrodku Wczasowym Wanta - Zakopane, utrzymywanie porządku w miejscu pracy, pracodawca zapewnia zakwaterowanie. Praca w godzinach dziennych i nocnych, co drugi dzień - pon.-piąt.8:00-17:00-8:00, sob.-niedziel. 8:00-20:00-8:00
Tatrzańska Agencja Rozwoju Promocji i Kultury - Zakopane - 2017-10-10 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-05-05 - Karczowiska (dolnośląskie)
Brak danych
KANCELARIA PODATKOWA STERLING SP. Z O.O. - 2018-01-09 - Rzeszów (podkarpackie)