KUCHARZ Kraków oferta pracy FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 493,21 PLN
Zakres obowiązków: - gotowanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
Data publikacji: 2017-10-31
Lokalizacja: Kraków (małopolskie)
Pracodawca: FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Os. Kolorowe 29, 31-941 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- gotowanie dań zgodnie z przyjętymi recepturami, - wykonanie zlecenia produkcji, -koordynacja produkcji
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 493,21 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
wynagrodzenie wypłacane 10 dnia każdego miesiąca; w okresie próbnym - umowa zlecenie, później możliwość przejścia na umowę o pracę; praca po około 10h dziennie , 4-5 dni w tygodniu (do uzgodnienia); miejsce pracy: os.Kolorowe, Kraków (Nowa Huta)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kraków
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Kraków
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kraków
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 493,21 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.11.2017
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanepid
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wymagana: punktualność, dyspozycyjność, umiejętność zarządzania pracą i ludźmi, konsekwentność
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
FITFOOD SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Adres pracodawcy:
Ludwika Solskiego 11/28, 31-216 Kraków, powiat: m. Kraków, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV na adres e-mail pracodawcy, kontakt telefoniczny
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: m. Kraków
Gmina pracodawcy: Kraków
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kraków
Ulica pracodawcy: Ludwika Solskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Powiatu Krakowskiego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 31.10.2017
Oferta pracy ważna do: 29.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 31.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 31.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ODBIÓR ODPADÓW KOMUNALNYCH I SELEKTYWNEJ ZBIÓRKI
PRZEDSIĘBIORSTWO GOSPODAROWANIA ODPADAMI SP. Z O.O. - 2016-08-03 - Paszczyna (podkarpackie)
Produkcja potraw, sprzątanie stanowisk pracy.
Eurest Poland Sp. z o.o. - 2015-11-25 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
Przyrządzanie posiłków (pizzy).
"ALFORNO" ADAM CIĄPAŁA, BAR PODZWIERZYNIEC 31 W ŁAŃCUCIE - 2016-04-06 - Łańcut (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe, przyjmowanie i sprawdzanie zamówień towarów,pilnowanie porządku w kuchni oraz zapleczach kuchennych.Praca na dwie zmiany od godz. 8,00 do godz.16,00 oraz od godz. 16,00 do godz.24,00. na pełen etat , umowa o pracę na czas nieokreślony. Praca w Żukowie ul. Gdańska 20 A . Kontakt tel. 784-346-971
JAGODA ŻUKOWO Edyta Koc - 2016-01-14 - Żukowo (pomorskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW KUCHNI REGIONALNEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJETNOŚĆ WYKONYWANIA POTRAW REGIONALNYCH KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 3 LATA
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Szczecin (zachodniopomorskie)
samodzielna praca na stanowisku
TAMADA Sp. z o.o. - 2016-02-19 - Ozorków (łódzkie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, składanie zamówień u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "OSTAP" ŁUKASZ OSTAPOWICZ - 2017-05-23 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY
LIVINGROOM Jacek Górecki - 2016-07-29 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
przygotowywanie dań , menu, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Jabłonowo (mazowieckie)
wg harmonogramu
kontakt przez PUP - 2018-02-01 - Wyszków (mazowieckie)
Praca na kuchni. Prowadzenie kntyny.
PPH-U "Kasia" Sp. z o.o. - 2017-03-13 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2018-03-16 - Nowy Duninów (mazowieckie)
Pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu posiłków, sprzątanie pomieszczeń kuchennych.
kontakt przez PUP - 2016-09-15 - Zwierzyniec (lubelskie)
Kucharz - praca w pizzerii. Przygotowanie potraw.
Pizzeria "Queyk" Tomasz Majcher - 2016-11-03 - Nowy Sącz (małopolskie)
Przygotowywanie dań do karty menu i catetingu, monitorowanie zaopatrzenia oraz składanie zamówień.
HOTEL OLESNO GABRIELA WIENDLOCHA - 2017-11-09 - Olesno (opolskie)
przygotowywanie potraw, surówek, dań na ciepło; dbanie o porządekna stanowiskupracy i przestrzeganie zasad higieny pracy
Aszlin Sp. z o.o. Władysławowo - 2017-04-21 - Władysławowo (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków - obiadów. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2018-05-10 - Nowa Sól (lubuskie)
zgodnie z umową
kontakt przez PUP - 2017-12-05 - Czyże (podlaskie)
do uzgodnienia
La Strada sp. z o.o. - 2016-08-30 - Sanok (podkarpackie)
przygotowywanie potraw wg. karty menu, obsługa imprez okolicznosciowych
EURO-TRANS LOGISTYKA SP.Z O.O. - 2017-10-13 - Puławy (lubelskie)
umiejętności mile widziane: przygotowywanie klusek, pierogów, surówek, sosów, sałatek, Znajomość receptur i gotowania,wydawanie dań z karty menu, praca w godz.10-18 lub 13-21
Trio Kia Sp. z o.o. - 2016-04-22 - Opole (opolskie)
praca w magazynie z półproduktami do produkcji opakowań
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
nauka wyrabiania pizzy metodami tradycyjnymiprzygotowanie produktówobsługa pieca do pizzydbanie o jakoś i smak wydawanych potrawnauka karty menuStaż odbywać się w Śródmieściu
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań.
Pizzeria LAGUNA Konrad Okraska - 2017-03-23 - Płock (mazowieckie)
Przygotowanie potraw dla gości indywidualnych dla grup, organizacja pracy w kuchni, składanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-08-02 - Nowe Gorzycko (lubuskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
HALINA PIETRASZEK brat.pl - 2017-10-04 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
szykowanie posiłków(kebaby) sprzątanie, podawanie posiłków
P.H.U. ALI BABA - 2016-09-26 - Sieradz (łódzkie)
przygotowywanie potraw, porcjowanie,układanie jadłospisów,obsługa sprzetu gastronomicznego
Zespół Szkół Licealnych i Technicznych - 2017-01-27 - Gubin (lubuskie)