KUCHARZ/POMOC KUCHENNA K/M Warszawa oferta pracy Zespół Żłobków m.st. Warszawy
Stanowisko: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA K/M
Wynagrodzenie: od 2 410 PLN
Zakres obowiązków: jw
Data publikacji: 2019-01-09
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Zespół Żłobków m.st. Warszawy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Spartańska 2, 02-637 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 410 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie zasadnicze + dodatek za wysługę lat (5-20% wynagrodzenia zasadniczego) + dodatek motywacyjny (ok. 10% wynagrodzenia zasadniczego)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/POMOC KUCHENNA K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 410 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.03.2019
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Lokalizacja miejsca pracy: żłobek przy ul. Spartańskiej 2 oraz inne żłobki na terenie m.st. Warszawy.Wymagania: wykształcenie co najmniej zasadnicze zawodowe o profilu umożliwiającym wykonywanie czynności związanych z przygotowywaniem posiłków, preferowane doświadczenie w pracach kuchennych. Obowiązki: wykonywanie wszystkich czynności związanych z przygotowaniem posiłków dla dzieci zgodnie z jadłospisem, obieranie jarzyn i przygotowywanie ich w dniu posiłków, utrzymywanie w czystości pomieszczeń kuchni, sprzętu i urządzeń, utrzymywanie w czystości naczyń (mycie i wyparzanie ); utrzymywanie w czystości magazynów żywnościowych; wykonywanie innych prac zleconych przez przełożonych wynikających ze sprawowanego stanowiska.[Sposób aplikowania: CV na e-mail: kadry (at) zlobki.waw.pl lub osobiście: ul. Belgijska 4 (poniedziałki, środy, czwartki, w godzinach: 9:00-15:00)]
Nazwa pracodawcy: Zespół Żłobków m.st. Warszawy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Belgijska 4, 02-511 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Belgijska
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 4
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.01.2019
Oferta pracy ważna do: 09.02.2019
Data udostępnienia oferty pracy: 09.01.2019
Data przyjęcia oferty pracy: 09.01.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
praca w kuchni, obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-08-22 - Chrzanów (małopolskie)
Prowadzenie dokumentacji technicznej. Kontrola i monitorowanie podwykonawców. Kontrola stanu technicznego budynków.
Reflex Polska Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k. - 2017-07-06 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej zgodnych z karta dań, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szkoła gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność samodzielnej pracy na stanowisku, umiejętność pracy zespołowej, znajomość podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (śląskie)
produkcja kuchenna; przygotowywanie potraw kuchni starospolskiej; utrzymywanie czystości na kuchni,
BEVER Sp. z.o.o - 2017-11-20 - Grodziec (opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni Polskiej i Międzynarodowej , przygotowywanie posiłków na przyjęcia okolicznościowe , dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy . cv z zaznaczeniem stanowiska pracy prosimy kierować na adres e-mail : praca (at) alabaster.rzeszow.pl .zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranymi kandydatami .
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWO ROZRYWKOWE FANCOM JANUSZ KRUPA - 2016-12-21 - Rzeszów (podkarpackie)
samodzielne sporządzanie, róznymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów garmazeryjnych, organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy, zgodnie z zasadami BHPi ppoz, przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surówców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych, dobieranie i posługiwanie się narzedziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw i napojów oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń, porcjowanie dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych, współpraca z kierownictwem zakładu, odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów
Trio Kia Sp. z o.o. - 2018-01-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków
ALLEVENT JAKUB PUCHALSKI - 2018-02-14 - Sokołów Podlaski (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków, podawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Szówsko (podkarpackie)
przyrządzanie dań według menu
P.P.H.U HEN-MAR S.C. HENRYK JANKÓW I MAREK JANKÓW - 2016-09-22 - Iłowa (lubuskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw
kontakt przez PUP - 2019-01-08 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowanie i serwowanie potraw tureckich, obsługa klienta, składanie zamówień towaru w języku tureckim
DONER KEBAP "SIDE-ALANYA" OMER DEMIR - 2016-01-20 - Barlinek (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE,PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU; GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-19 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni hotelowej, przygotowywanie posiłków dla gości.
kontakt przez PUP - 2019-01-30 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
"BURY- TURYSTYKA" s.c. Jan Bury, Łukasz Bury - 2016-08-10 - Zawoja (małopolskie)
Samodzielne przygotowanie posiłków, obróbka wstępna warzyw i owoców, pobieranie produktów z magazynu, przestrzeganie receptur, dbanie o porządek, przestrzeganie przepisów ppoż, nadzór nad pracą pomocy kuchennej.
CATERMED S.A. - 2016-06-21 - Suwałki (podlaskie)
przygotowywanie posilków
Gospoda w Dolinie Aneta Osypiuk - 2018-05-18 - Wierzchoniów (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa gości przy barze i na sali
kontakt przez PUP - 2017-01-10 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie potraw, ciast, na imprezy okolicznościowe
Firma Handlowo - Usługowa "AMOR - TRANS 2" Załęska Aneta - 2016-04-12 - Maków Mazowiecki (mazowieckie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-03-11 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Częstochowa (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Białystok (podlaskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "MILENIUM" Celina Wiszowata - 2017-02-01 - Grajewo (podlaskie)
Przygotowywanie potraw w Hotelu "Jaworzyna Krynicka".Praca co drugi dzień w godzinach 6-18.
TANGARA IP SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-10-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie.
Zakład Usugowo Handlowy DANA Zajazd w Miąsowej - 2017-09-25 - Miąsowa (świętokrzyskie)
według stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-05-11 - Gubin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni orientalnej.
MASALA Sunil Ahuja - 2016-07-12 - Gdańsk (pomorskie)
Smażenie, gotowanie, obsługa klientów. Przyjmowanie zamówień. Praca w godzinach: 10.00-18.00, 12.00-22.00.
TRAWCZYŃSKI ZBIGNIEW FIRMA MAGMAT - 2015-11-04 - Opole (opolskie)
Wg. stanowiska - kuchnia japońska i tajska
HITO Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością - 2018-11-09 - Borkowo (pomorskie)
Pracownik fizyczny obsługujący maszyny- stabilizator.
TEXTIL UNIWERSAL EURO - 2016-05-20 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-04-03 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)