KUCHARZ Pi艂a oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: oferta sta偶u: zapoznanie i przestrzeganie przepis贸w BHP, zapoznanie si臋 z porcjowaniem potraw zgodnie z gramatura podan膮 w obowi膮zuj膮cych przepisach
Data publikacji: 2016-04-06
Lokalizacja: Pi艂a (wielkopolskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Opis zada艅
Zakres obowi膮zk贸w:
oferta sta偶u: zapoznanie i przestrzeganie przepis贸w BHP, zapoznanie si臋 z porcjowaniem potraw zgodnie z gramatura podan膮 w obowi膮zuj膮cych przepisach
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Pi艂a
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wielkopolskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pilski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 6
Data rozpocz臋cia pracy: 03.05.2016
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: 艣rednie og贸lnokszta艂c膮ce
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: badania sanitarno epidemiologiczne
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Adres pracodawcy:
al.Niepodleg艂o艣ci 24, 64-920 Pi艂a, powiat: pilski, woj: wielkopolskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do odbycia sta偶u
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: wielkopolskie
Powiat pracodawcy: pilski
Gmina pracodawcy: Pi艂a
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Pi艂a
Ulica pracodawcy: al.Niepodleg艂o艣ci
Numer budynku pracodawcy: 24
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Pile
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (sta偶 z UP)
Data dodania oferty pracy: 06.04.2016
Oferta pracy wa偶na do: 03.05.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 06.04.2016
Typ oferowanej pracy: Sta偶 z urz臋du pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w; cz臋艣膰 podopiecznych to osoby z Ukrainy w ramach rz膮dowego programu adaptacyjnego w zwi膮zku z czym wskazana jest znajomo艣膰 j臋zyka rosyjskiego i ukrai艅skiego w stopniu komunikatywnym
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Rybaki (warmi艅sko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Jastrz臋bia (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy od surowca do gotowego produktu. Przygotowanie sa艂atek, da艅 obiadowych wg receptur ukrai艅skich i rosyjskich uwzgl臋dniaj膮c u偶ycie odpowiednich przypraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Dzier偶oni贸w (dolno艣l膮skie)
brak
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
-
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowo-Us艂ugowy "Dana" Danuta Banaczek - 2017-03-28 - Skar偶ysko-Kamienna (艣wi臋tokrzyskie)
j.w.
Centrum Konferencyjno - Szkoleniowe Boss Sp. z o.o. - 2016-05-09 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
CORNER PUB Zamo艣膰 - 2018-03-05 - Zamo艣膰 (lubelskie)
przygotowywanie da艅, sa艂atek kuchni pakista艅skiej, orientalnej,obs艂uga klienta, obs艂uga sali
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Che艂m (lubelskie)
przygotowywanie da艅, dbanie o odpowiedni膮 estetyk臋 potraw, utrzymanie porz膮dku i higieny, dbanie o w艂a艣ciwy stan techniczny urz膮dze艅
"SYCYLIANA" Piotr Kwa艣niewski - 2017-12-15 - S艂ubice (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie da艅 z karty, utrzymywanie porz膮dku na kuchni, prezentacja da艅, dekorowanie da艅; kontrolowanie dostaw oraz jako艣ci przyjmowanych produkt贸w;
LOGO-LIFT S.C. - 2017-03-29 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie prostych da艅, np. typu fast food. Praca wy艂膮cznie w pi膮tki i w soboty w godz. 20.00 - 04.00. Proponowane wynagrodzenie na wykonanie wszystkich zlece艅 w miesi膮cu: 500 -700 z艂 brutto.
SM TRADE 2010 SP. Z O.O. - 2016-06-23 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Praca w dwuosobowym zespole - przygotowywanie posi艂k贸w z karty.
Sklep Spo偶ywczo-Przemys艂owy Tadeusz Koz艂owski - 2016-12-19 - Stawki (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni korea艅skiej, tworzenie menu, nadzorowanie pracy w kuchnipraca na umow臋 na czas okre艣lony, praca jednozmianowa w godzinach 12:00-20:00oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-07-30 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Wykonywanie sa艂atek, gyros贸w, spagetti, itp. Praca w godz. 11.00-23.00.
PIZZERIA ITALIANA s.c. Tomasz Pawelec, S艂awomir Je偶owski - 2015-12-01 - Zabrze (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, mo偶liwo艣膰 d藕wigania do 15kg. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-15 w Ustroniu Morskim, praca r贸wnie偶 w soboty i niedziele
Adam Kujawa Villa Fenix - 2018-08-31 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
-Obs艂uga maszyn na hali produkcji,-Zapewnianie ci膮g艂o艣ci pracy maszyn przez uzupe艂nianie komponent贸w do produkcji,-kontakt telefoniczny 795-426-702miejsce pracy: Pruszcz Gda艅ski,-praca trzyzmianowa 6-14, 14-22, 22-6
ASSEL SP Z O.O - 2016-10-11 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
w/z
kontakt przez PUP - 2016-06-27 - Bolk贸w (dolno艣l膮skie)
GOTOWANIE, DEKOROWANIE POTRAW, ZNAJOMO艢膯 NOWOCZESNEGO SPRZ臉TU W KUCHNI
kontakt przez PUP - 2016-01-08 - Radwanice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie r贸偶nego rodzaju potraw, koordynowanie prac膮 na kuchni
Uniwersytecki Szpital Dzieci臋cy w Krakowie - 2016-09-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
- Aktywna sprzeda偶 ofert us艂ug bran偶y turystycznej- Pozyskiwanie nowych Klient贸w oraz wzmacnianie relacji z obecnymi Klientami- Realizacja plan贸w sprzeda偶y- Sporz膮dzanie raport贸w, analiz i prognoz dotycz膮cych sprzeda偶y- Prowadzenie negocjacji handlowych, przygotowanie ofert i koordynacja ich realizacji- Wsp贸艂praca z innymi dzia艂ami w celu zapewnienia najwy偶szej jako艣ci 艣wiadczonych us艂ug
AMW REWITA Sp. z o.o. - 2018-05-02 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw, produkcji, zmywanie naczy艅, kontrola stan贸w magazynowych, utrzymanie stanowiska pracy w czysto艣ci, obieranie warzyw, przyjecie towaru, dostaw. Praca na umowe zlecenie. 130 godzin pracy w miesi膮cu. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Kucharz- przygotowywanie posi艂k贸w regeneracyjnych.
Hanna Miller Us艂ugi Gastronomiczne "Regeneracja" - 2017-10-09 - Elbl膮g (warmi艅sko-mazurskie)
sk艂adanie, sczepianie, szlifowanie,
ZPUH GACMET P.Gacka, G.Gacka Sp.j. - 2017-06-08 - Miedary (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W W RESTAURACJI, UTRZYMYWANIE PORZ膭DKU W MIEJSCU PRACYMiejsce pracy: Wroc艂aw, ul. Kasprowiczaoko艂o 170 h pracy w miesi膮cudyspozycyjno艣膰 8-16 i 14-22Sala G
RIDEXIM SP. Z O.O. - 2017-07-20 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta w lokalu, dow贸z posi艂k贸w do klienta
PHU S.C. JULITA GRZELAK, PRZEMYS艁AW GRZELAK - 2018-02-22 - 艢migiel (wielkopolskie)
Przygotowywanie wyrob贸w kulinarnych w oparciu o ustalone receptury, dba艂o艣膰 o wysok膮 jako艣膰 przygotowanych potraw, terminowe i szybkie wydawanie posi艂k贸w. Utrzymywanie czysto艣ci w miejscu pracy, wykonywanie zada艅 przydzielonych przez prze艂o偶onego. Obs艂uga kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Obs艂uga kulinarna imprez plenerowych i konferencji. Praca na trzy zmiany:6-14-22-6, proponowany okres zatrudnienia: umowa na okres pr贸bny, umowa na czas okre艣lony, docelowo na nieokre艣lony.
kontakt przez PUP - 2018-04-11 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni lub w bufecie polegaj膮ca na przygotowywaniu 艣wie偶ych da艅 na oczach go艣ci, organizacja bufetu, pomoc w zamawianiu 偶ywno艣ci oraz dba艂o艣膰 o zapewnienie dostaw. Podczas przygotowywania r贸偶nych rodzaj贸w zimnych i ciep艂ych da艅 w kuchni - praca 艣ci艣le zespo艂owa i zgodna z przepisami bhp. Dba艂o艣膰 o fakt podejmowania dzia艂a艅 aby potrawy przygotowywane by艂y w odpowiednim czasie i we w艂a艣ciwej kolejno艣ci.
kontakt przez OHP - 2017-03-03 - Niemcy (Niemcy)