KUCHARZ Łosice oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 997,4 PLN
Zakres obowiązków: Oferta stażu. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrobów kulinarnych i napojów
Data publikacji: 2017-02-13
Lokalizacja: Łosice (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łosice, powiat: łosicki, woj: mazowieckieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Opis zadań
Zakres obowiązków:
Oferta stażu. Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie oraz serwowanie konsumentom wyrobów kulinarnych i napojów
Forma zatrudnienia: Nie dotyczy
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Stypendium brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 997,4 PLN
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łosice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: łosicki
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Inny
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 997,4 PLN
warunkiPracyIPlacy_liczbaMiesStazPzd: 9
Data rozpoczęcia pracy: 22.02.2017
Data zakończenia pracy: 21.11.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łosicach
Adres pracodawcy:
Narutowicza 6, 08-200 Łosice, powiat: łosicki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie na staż
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: łosicki
Gmina pracodawcy: Łosice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łosice
Ulica pracodawcy: Narutowicza
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy: Usługi i handel
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łosicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Typ oferowanej pracy: (staż z UP)
Data dodania oferty pracy: 13.02.2017
Oferta pracy ważna do: 14.03.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 13.02.2017
Typ oferowanej pracy: Staż z urzędu pracy
Podobne oferty pracy
Obsługa kuchni; kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach (7-22)
K & H Michał Okunowicz - 2016-04-13 - Czołpino (pomorskie)
przygotowywanie i obsługa imprez okolicznościowych
ZAKŁADY WYTWÓRCZE CHEKO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-02-03 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
-
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Białystok (podlaskie)
obieranie warzyw i owoców, uzupełnianie środków czystości, dbanie o jakość produktów znajdujących się w chłodniach i na zapleczu, rozbiór mięsa i ryb, tworzenie listy zakupów, pomoc kucharzowi w przygotowywaniu potraw.Praca między 8:00 a 02:00
kontakt przez PUP - 2019-11-07 - Warszawa (mazowieckie)
-WYDAWANIE TOWARU-WPROWADZANIE DANYCH
ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO "ZACZYK" ZACZYK JACEK - 2019-02-11 - Dębica (podkarpackie)
Gotowanie dla mnichów oraz gości Domu Gości oraz Restauracji
"BENEDICITE" Jednostka Gospodarcza Opactwa Benedyktynów w Tyńcu - 2018-03-24 - Kraków (małopolskie)
praca w kuchni dużego hotelu: przygotowywanie śniadań hotelowych, współpraca z innymi pracownikami, dbanie o czystość w miejscu pracy; wysokość wynagrodzenia do uzgodnienia
L&P Sp. z o.o. - 2016-04-06 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowanie surowców,przygotowanie produktów do produkcji,porcjowanie posiłków,wydawanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Zambrów (podlaskie)
praca w kuchni
NINA RESTAURACJA JACEK MAJEWSKI - 2018-02-18 - Lębork (pomorskie)
przygotowywanie dań zgodnie z recepturami i standardami panującymi w lokalu
Firma WITA s.c. I. Cechosz, A. Cechosz - 2017-09-19 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
Restauracja "WYSOKI ZAMEK" Oksana Ustinova - 2017-05-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
-
Ośrodek Kolonijno-Wczasowy MEWA Z.J.P.B.A.J. ,ŻOŁA - 2019-04-12 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw kuchni polskiej, nadzorowanie świeżości uzywanych składników spożywczych, dopilnowanie porządku i przestrezganie higieny w kuchni
Agroturystyka FORTECA - 2017-04-07 - Uciechów (dolnośląskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WG PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB W RAZIE BRAKU DOŚWIADCZENIE W PRACY NA KUCHNI, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE NA STANOWISKU KUCHARZA, MILE WIDZIANE OSOBY Z ORZECZENIEM O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI;
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-07-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
-Przygotowywanie posiłków,-Praca dwuzmianowa 9-18 lub 12-21,-Kontakt telefoniczny 694-254-708
BOGUMIŁA WORZAŁA PIZZERIA "GRIL -BAR" - 2016-01-19 - Pelplin (pomorskie)
•przygotowywać posiłki w oparciu o ustalone receptury,•ustalać menu i proponować nowe pozycje w jadłospisie,•dbaanie o wysoką jakość przygotowanych potraw – porcjowanie, dekorowanie, estetyczny sposób serwowania,•dbanie o terminowe i szybkie wydawanie posiłków,•utrzymywanie czystości w miejscu pracy wraz z właściwym eksploatowaniem urządzeń technicznych,•przydzielanie i nadzorowanie zadań wykonywanych przez personel pomocniczy,•współpraca z pozostałymi działami szpitala w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi pacjentów.Sala G
HASTON CITY HOTEL - 2017-09-15 - Wrocław (dolnośląskie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-11-20 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
- obróbka ryb, - przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej i japońskiej, w tym sushi, - zamawianie towarów u koreańskiego dostawcy. Miejsce pracy: Restauracja KOKOYA, Wrocław, ul. Ołtaszyńska 92e/8.
kontakt przez PUP - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
- Organizowanie i planowanie procesów technologicznych zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi i zasadami bhp; przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych; samodzielne sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw, napojów i wyrobów kulinarnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej, zgodnych z recepturami oraz obowiązującymi standardami jakości; porcjowanie, dekorowanie i ekspozycja wyrobów kulinarnych; nadzorowanie świeżości oraz dat ważności używanych składników spożywczych; tworzenie listy zakupów produktów i półproduktów do przygotowania potraw; racjonalne gospodarowanie towarem, minimalizowanie strat; udzielanie informacji gościom na temat składników używanych w potrawach.- Praca w godzinach: 6:00-23:00 + soboty, niedziele, święta. Sporadycznie w trakcie obsługi imprez godziny pracy mogę ulec zmianie (wykonywanie pracy nawet do 3:00 rano).
kontakt przez PUP - 2019-09-23 - Katowice (śląskie)
-obsługa klienta przy kasie LUB na stanowisku mięsnym- DO WYBORU-prace porządkowe-dbanie o jakosć i ekspozycję towaru
"POLOMARKET" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-08-21 - Niemcz (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie negocjacji z dostawcami i odbiorcami towarów i usług z Wietnamu, przygotowywanie oraz zawieranie umów handlowych, zgodnie z pełnomocnictwami
kontakt przez PUP - 2017-06-21 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków i wydawanie; praca w godz. 8-16, 16-22
Przedsiębiorstwo Usługowo- Handlowe "ADI" Grażyna Baranowska - 2016-11-09 - Słupsk (pomorskie)
Przygotowywanie obiadów domowych
Bar Smakołyk Maria Kaźmierkiewicz - 2018-07-05 - Rypin (kujawsko-pomorskie)
Praca polega na przygotowywaniu posiłków dla gości hotelowych (śniadania, obiadokolacje) oraz dań i deserów z menu.
SKI HOTEL SP. Z O.O. - 2019-07-16 - Piwniczna-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie, eksponowanie, wydawanie, potraw kuchni tajskiej według tradycyjnych receptur.Miejsce pracy: wrocław ul. Grunwaldzka, Rybacka, Hubska- wg zapotrzebowania Kontakt kandydatów z pracodawcą: elektronicznyPraca na dwie zmiany w godz 6-14, 14-22 w niedziele i święta Zatrudnienie na 3 lata Oferta w sali: G
kontakt przez PUP - 2019-02-13 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw, dań, deserów, wybór składników najwyższej jakości.
kontakt przez PUP - 2017-05-04 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Kołobrzegu, również w weekendy. Pracodawca zapewnia wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2018-01-10 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
1. Zapoznanie się z dokumentami dotyczącymi funkcjonowania i zasad organizacji Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Oświecimiu ( statut, regulamin organizacyjny);2. Zapoznanie sie z :- Instrukcją o organizacji i zakresie działania składnicy akt;- jednolitym rzeczowym wykazem akt MOPS Oswięcim3. Zapoznanie sie z rodzajami współczesnej dokumentacji. Samodzielne kompletowanie akt spraw trafiających do archiwum.4. Wykonywanie prac związanych z prowadzeniem składnicy akt w Ośrodku.5. Udostepnianie dokumentacji pracownikom Ośrodka.6. Ewidencjonowanie w programie komputerowym w składnicy akt w Ośrodku nowo zakładanych akt sprawy i wydawanych już istniejących.7. Inne czynności biurowe wynikające z charakteru funkcjonowania Działu Kadr i Administracji.Oferta stażu przeznaczona dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2019-07-02 - Oświęcim (małopolskie)
przygotowywanie potraw
Pstrąg Alina Karpińska - 2018-01-04 - Żyrzyn (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI WIETNAMSKIEJ
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Białystok (podlaskie)