KUCHARZ Łeba oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 4 000 PLN
Zakres obowiązków: Praca w kuchni
Data publikacji: 2016-06-15
Lokalizacja: Łeba (pomorskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Leonida Teligi 20, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 4 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łeba
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: lęborski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łeba
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 4 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.06.2016
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe MARKUS-BIS W Łebie Roman Marek
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Adres pracodawcy:
Leonida Teligi 20, 84-360 Łeba, powiat: lęborski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: lęborski
Gmina pracodawcy: Łeba
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łeba
Ulica pracodawcy: Leonida Teligi
Numer budynku pracodawcy: 20
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Lęborku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.06.2016
Oferta pracy ważna do: 14.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 15.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 15.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: przygotowywanie posiłków, sprzątanie kuchni; WYMAGANIA: mile widziane wykształcenie zawodowe - gastronomiczne, mile widziane doświadczenie oraz książeczka sanitarno - epidemiologiczna
Bar "ROMA" Strzelczyk Bernadeta Koszęcin - 2016-03-23 - Koszęcin (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-25 - Warszawa (mazowieckie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Warszawa (mazowieckie)
Wstępna obróbka produktów, gotowanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-01-11 - Sztum (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę zlecenie w godz. 6.30 - 14.30 w Przedszkolu Różany Dworek na Ogrodach. Po okresie próbnym umowa o pracę.
POŁÓW I SPRZEDAŻ RYB KOŁ 188 KURCZYŃSKA KRYSTYNA - 2016-08-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłkó.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Drawsko Pomorskie (zachodniopomorskie)
praca w Restauracji Esperanto Cafe
CASABLANCA CATERING Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Białystok (podlaskie)
gotowanie w oparciu o aktualne trendy (zdrowa kuchnia), według wytycznych dietetyka, umiejętność dekorowania potraw, utrzymywanie czystości w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - Częstochowa (śląskie)
kucharz w restauracji a la carte
ZAKŁAD ELEKTRYCZNY ZEG MARIUSZ SOWIŃSKI - 2016-01-11 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2017-03-14 - Konradów (opolskie)
sporządzanie potraw, pizzy, ciast, deserów
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Zakliczyn (małopolskie)
Kucharz w restauracji hotelowej.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Kraków (małopolskie)
PLANOWANIE POSIŁKÓW Z INTENDENTEM, PRZYGOTOWYWANIE, GOTOWANIE POSIŁKÓW, PRZESTRZEGANIE RECEPTUR, TECHNOLOGII, ESTETYKI ORAZ PRZEPISÓW HIGIENICZO-SANITARNYCH, DYSCYPLINY PRACY, BHP I P.POŻWYMAGANIA: ŚREDNIE ZAWODOWE LUB ZASADNICZE ZAWODOWE UMOŻLIWIAJĄCE WYKONYWANIE ZAWODU, UMIEJĘTNOŚCI GASTRONOMICZNE, PRACA W ZESPOLEUPRAWNIENIA: KUCHARZ - MISTRZ W ZAWODZIECO NAJMNIEJ 2 LETNI STAŻ PRACY W KUCHNIWYNAGRODZENIE 2300,00 zł. + DODATEK STAŻOWYCV NA ADRES E-MAILPRACA W PRZEDSZKOLU PUBLICZNYM NR 66
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 66 - 2018-07-17 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2017-04-12 - Mińsk Mazowiecki (mazowieckie)
- przygotowywanie dań a la carte oraz dań bufetowych,- przygotowywanie śniadań i kolacji w formie bufetu,- planowanie menu i opytamalizacja zakupów,- szkolenie pracowników z nowych dań,- zapewnienie prawidłowej pracy kuchni,- przeprowadzanie inwentaryzacji produktów,- dabnie o czystość w kuchni i prawidłowe użytkowanie urządzeń.
Fiedermannhof - 2016-03-24 - Niemcy (Niemcy)
Wykształcenie: kierunkowe; wymagana aktualna ks. sanitarno-epidemiologiczna; doświadczenie zawodowe min. 2 lata; dwie zmiany (7:00-15:00 i 22:00-6:00); miejsce pracy: Gliwice;
AMB GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-15 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie posiłków
STOŁÓWKI GMINNE W GRODZISKU WIELKOPOLSKIM - 2017-02-16 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków korzystając z oryginalnych przepisów kuchni wschodniej i śródziemnomorskiej, przy użyciu elektronarzędzi kuchennych, w tym pieca kuchennego, przygotowywanie napoi, zup, drugich dań, deserów, przekąsek, korzystanie z przepisów kuchni ukraińskiej w języku rosyjskim i ukraińskim
kontakt przez PUP - 2017-11-18 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowanych posiłków, prcjowanie i wydawanie posiłków, utrzymywanie należytej czystości i porzadku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2016-10-13 - Strzyżów (podkarpackie)
wg programu stazu
kontakt przez PUP - 2016-03-03 - Golub-Dobrzyń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw wietnamskich i azjatyckich
kontakt przez PUP - 2017-06-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, gotowych dań, sprawdzanie dat ważności produktów, sprawdzanie stanów, przygotowywanie warzyw i mięs do gotowania
kontakt przez PUP - 2018-01-10 - Bierutów (dolnośląskie)
Kucharz w restauracji hotelowej. Firma oferuje: umowę o pracę, pakiet medyczny, diofinansowanie do karty multisport. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - e-mail: rekrutacja (at) purohotel.pl
PURO HOTEL WROCŁAW Sp. z o.o. - 2018-06-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie dań kuchni chińskiej i wietnamskiej z oryginalnych przepisów wietnamskich.
kontakt przez PUP - 2016-07-06 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie i przyrządzanie receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-09-05 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-10-10 - Trzebiechów (lubuskie)
przygotowanie posiłków dla gości
Proinvest Bernarda Gulitz - 2017-04-06 - Karpacz (dolnośląskie)
Przygotowywanie mięsa i warzyw do potraw kuchni tureckiej.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie potraw w restauracji
Piwnica Wójtowska Dawid Wojtas - 2017-08-07 - Krosno (podkarpackie)