KUCHARZ Łaziska oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowywanie potraw, przygotowywanie pizzy oraz dań tradycyjnych, wydawanie potraw.
Data publikacji: 2016-03-07
Lokalizacja: Łaziska (śląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: Łaziska, powiat: wodzisławski, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Dbanie o czystość na stanowisku pracy, przygotowywanie potraw, przygotowywanie pizzy oraz dań tradycyjnych, wydawanie potraw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca w systemie dwuzmianowym, godziny pracy od poniedziałku do soboty w godzinach 14.00-22.00 oraz 13.00-21.00, niedziele 14.00-22.00 oraz 12.00-20.00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łaziska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Od kandydata oczekiwana jest umiejętność gotowania oraz doświadczenie w pracy na wyżej wymienionym stanowisku. Pracodawca poszukuje osób, które ukończyły szkołę na kierunku gastronomicznym lub kształcą się w zawodzie kucharza.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
Michalskiego 12, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: Michalskiego
Numer budynku pracodawcy: 12
Profil działalności pracodawcy: gastronomia
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.09.2016
Oferta pracy ważna do: 25.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 27.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 07.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
Dom Opieki Społecznej w Białymstoku - 2017-10-06 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie potraw
LOTUS HANNA BARAŃSKA - 2017-03-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw, sporządzanie receptur, jadłospisu
kontakt przez PUP - 2018-01-12 - Duszniki-Zdrój (dolnośląskie)
Opis stanowiska• Telefoniczna i mailowa obsługa Klienta z językiem niemieckim• Nawiązywanie oraz utrzymywanie kontaktów z kontrahentami• Kontakt z firmami kurierskimiWymagania• Doświadczenie w obsłudze klienta• Biegła znajomość języka niemieckiego w mowie i piśmie• Umiejętność pracy w zespole• Komunikatywność• Mile widziana znajomość języka angielskiego
Krakvet.pl sp z o.o. - 2017-12-21 - Kokotów (małopolskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2017-10-23 - Tczew (pomorskie)
praca wlokalu gastronomicznym. Praca pomiedzy 11.oo a 24.oo( 150 godzin w miesiącu)
AMERICAN PIZZA EXPRESS OLEŚNICA - 2017-05-10 - Oleśnica (dolnośląskie)
Sporządzanie posiłków, praca w godzinach 10-22 co drugi dzień
Krystyna Rzemińska - Zajazd u " KRYSTYNY " - 2017-05-29 - Ptaszkowa (małopolskie)
przygotowywanie dań, posiłków wg wytycznych pracodawcy
WIKI SMAK Wiktoria Potrac - 2016-09-20 - Nowy Dwór Gdański (pomorskie)
- Przygotowywanie potraw. Przyuczenie w charakterze szefa kuchni. - Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto (do negocjacji). Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00. Wymagania: wykształcenie zawodowe kierunkowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe. Wymagana jest książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Kontakt osobisty lub telefoniczny (504-293-780, 513-997-159) w godzinach: 11:00-20:00.
ŁUKASZ JAREK BAR ŚMIGŁO - 2017-11-13 - Katowice (śląskie)
Praca przy produkcji garmażerki
BIEART P. P. H. U. Elżbieta Biedrawa - 2016-08-31 - Barciany (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie masy mącznejdo wyrobów garmażeryjnych, przygotowywanie farszu do pierogów, krokietów, klusek z mięsem
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Głowno (łódzkie)
KUCHARZ (WILLA WILUSZÓWKA)-PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ,BIAŁORUSKIEJ,GRUZIŃSKIEJ, LITEWSKIEJ,ROSYJSKIEJ
RENATA NAGAWIECKA ZARZĄD I ADMINISTRACJA NIERUCHOMOŚCI - 2018-02-07 - Dębica (podkarpackie)
-Praca w delegacjach [Belgia],- Kontakt telefoniczny 729-23-26-47,
KOMA BIS SP. Z O.O. - 2018-03-21 - Belgia (Belgia)
pomoc w gotowaniu i przygotowywaniu potraw
Usługi gastronomiczne Mustafa Mohammad - 2016-01-13 - Otwock (mazowieckie)
przygotowanie potraw z kart menu z uwzględnieniem kuchni ukraińskiej
Quattro Team Tomasz Iwanicki - 2016-08-09 - Szklarska Poręba (dolnośląskie)
przygotowanie potraw kuchni tureckiej, wypiek pieczywa, przygotowanie sosu, itp., dyspozycyjność ze względu na dni i godziny pracy do uzgodnienia; doświadczenie jako kucharz kucjhni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-11-15 - Zawadzkie (opolskie)
Przygotowywanie posiłków według zasad kuchni pakistańskiej, indyjskiej.Nadzorowanie pracy młodszych kucharzy, przygotowywanie i sprawdzanie zamówień towaru (orginalnych art.spożywczych)sprowadzonego bezpośrednio z Indii lub Pakistanu.
kontakt przez PUP - 2017-05-10 - Otwock (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast,napoi i deserów z zastosowaniem narzędzi,maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2017-09-29 - Łososina Dolna (małopolskie)
Kucharzpraca w godz. 6-14, 10-18
"SPOŁEM" Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Tarnobrzegu - 2018-05-18 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
przygotowywanie potraw w restauracji
B BART Beata Bartoszewski- Dudziński - 2017-02-21 - Słubice (lubuskie)
organizowanie procesu przygotowania jedzenia, właściwe wykorzystanie sprzetu kuchennego, planowanie jadłospisów wspólnie z dietetykiem i przygotowywanie według nich posiłków, dbanie o czystość pomieszczeń kuchennych i sprzętu kuchennego, praca na umowe na czas okreslony na jedną zmianę, praca w godzinach od 6:00 do 14:00, oferta dostepna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-05-02 - Wrocław (dolnośląskie)
- przygotowywanie gotowych potraw na bazie tradycyjych receptur kuchni polskiej, ukraińskiej, rosyjskiej, z zachowaniem niezmienionych receptur, - nadzór nad jakością potraw, - przygotowywanie deserów, - przygotowywanie sałatek, - krojenie i obieranie warzyw, owoców, - dbanie o czystość w miejscu pracy, - zarządzanie. Od 75 godzin pracy w miesiącu.
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Wrocław (dolnośląskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Nowa Sól (lubuskie)
kompletowanie towaru, przyjmowanie i wydawanie towaru
kontakt przez PUP - 2016-02-22 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie potraw z kuchni orientalnej oraz organizowanie pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Tworzenie potraw, porcjowanie, utrzymywanie czystości i porządku w miejscu pracy
INTUR Sp.z.o.o. - 2017-05-11 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowanie posiłków, obsługa gastronomiczna lokalu
KRAKOWSKI KLUB KAJAKOWY - 2017-10-13 - Kraków (małopolskie)
przygotowanie potraw - kuchnia staropolska
SYLWIA LASEK - 2016-05-16 - Stargard (zachodniopomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków wg przepisów ukraińskich i sródziemnomorskich
ASC Anna Szczypek - 2017-11-24 - Piaseczno (mazowieckie)