KUCHARZ S艂ubice oferta pracy B BART Beata Bartoszewski- Dudzi艅ski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw w restauracji
Data publikacji: 2017-02-21
Lokalizacja: S艂ubice (lubuskie)
Pracodawca: B BART Beata Bartoszewski- Dudzi艅ski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:PALC PRZYJA殴NI 3, 69-100 S艂ubice, powiat: s艂ubicki, woj: lubuskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie potraw w restauracji
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂ubice
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: lubuskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂ubicki
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: S艂ubice
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 21.02.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
ch臋ci do pracy, minimum rok do艣wiadczenia w gastronomii
Nazwa pracodawcy: B BART Beata Bartoszewski- Dudzi艅ski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂ubicach
Adres pracodawcy:
1 Lutego 1, 66-220 艁ag贸w, powiat: 艣wiebodzi艅ski, woj: lubuskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie do pracy
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: 艣wiebodzi艅ski
Gmina pracodawcy: 艁ag贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: 艁ag贸w
Ulica pracodawcy: 1 Lutego
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂ubicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 21.02.2017
Oferta pracy wa偶na do: 20.04.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 21.02.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 21.02.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
gotowanie pod nadzorem profesjonalnego kucharza potraw zgodnych z menu;Hotel Mercure Lublin Centrum
Mr Clean sp. z o.o. - 2016-08-19 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. D藕wiganie 12 kg. Praca na umow臋o prac臋 w Ko艂obrzegu w godz. 6-14, 12-20, r贸wnie偶 w soboty i niedziele.
Centrum Zdrowia i Relaksu VERANO Sp. z o.o. - 2018-08-31 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, ob艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Kra艣nik (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, da艅 obiadowych,
Przedsi臋biorstwo Handlowo Us艂ugowe OAZA s.c. - 2017-09-06 - K臋pno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸wObr贸bka wst臋pna produkt贸w
kontakt przez PUP - 2018-07-18 - S艂upca (wielkopolskie)
-Mile widziany kucharz samodzielny,-Godziny pracy 6-14, 14-22,-Wynagrodzenie od 2100 z艂 brutto do 3000 z艂 brutto-Kontakt telefoniczny 58-531-51-88 lub osobisty
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLOWO-US艁UGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO - 2017-11-29 - Tczew (pomorskie)
nadz贸r nad przygotowywaniem i wydawaniem posi艂k贸w na podstawie ustalonego jad艂ospisu, dbanie o najwy偶sz膮 jako艣膰 i smak posi艂k贸w oraz o wydawanie ich o wyznaczonych godzinach, przestrzeganie zasad technologii i estetyki, przepis贸w higieniczno-sanitarcnyh oraz zasad wdro偶onego systemu HACCP (dotyczy kucharza) lub mycie naczy艅 i sprz臋t贸w kuchennych, obr贸bkawst臋pna surowc贸w s艂u偶膮cych do przygotowywania posi艂k贸w, utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w pomieszczeniu bloku 偶ywienia (dotyczy pomocy kuchennej)
SZKO艁A ASPIRANT脫W PA艃STWOWEJ STRA呕Y PO呕ARNEJ - 2017-10-04 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Gotowanie, pieczenie, czysto艣膰 w miejscu pracy, rzetelno艣膰, sumienno艣膰.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie posi艂k贸w kuchni tureckiej, obs艂uga zam贸wie艅 i klient贸w.
KEBAB HAUS AHMET YOGURTCU - 2017-07-11 - Stargard (zachodniopomorskie)
Praca w zawodzie
kontakt przez PUP - 2017-03-24 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni orientalnej sarma, byrak, kuz-kuz itp, przygotowywanie sos贸w
H&I ENTERPRISE Zdzis艂aw Misior - 2017-03-29 - Sieradz (艂贸dzkie)
Przygotowywanie potraw tradycyjnych i garmazeryjnych
Przedsi臋biorstwo Handlowe LUZAM W贸jtowicz Lucjan - 2018-01-04 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w:艣niada艅, obiad贸w, kolacji dla go艣ci, sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw, ciast, napoj贸w i deser贸w z zastosowaniem urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 na wyposa偶eniu kuchni
Relaksac.-Kontempl. Centrum Terapeutyczne SPeS "Pustelnia Z艂otego Lasu" - 2016-02-16 - Rytwiany (艣wi臋tokrzyskie)
kucharz
FHU 6STAR Krzysztof Sadowski - 2018-04-04 - I艂awa (warmi艅sko-mazurskie)
w/g stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-08-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
VAGABUND MAREK DAGMARA - 2017-04-26 - Feliks贸w (wielkopolskie)
praca biurowa
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Ostr贸w Mazowiecka (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW WED艁UG PRZEPIS脫W LITEWSKICH, ORGANIZACJA STANOWISKA PRACY, PRZYJMOWANIE DOSTAW; WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, ZAWODOWE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA POTRAW KUCHNI LITEWSKIEJ, 5 LAT DO艢WIADCZENIA W ZAWODZIE, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA ROSYJSKIEGO, LITEWSKIEGO; ROZK艁AD CZASU PRACY: 40 TYGODNIOWO R脫WNIE呕 W WOLNE DNI; GODZINY PRACY: 11.00-23.00 W SYSTEMIE 2 ZMIANOWYM;
kontakt przez PUP - 2015-11-23 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni (przygotowywanie posi艂k贸w dla szpitali)
Przedsi臋biorstwo Prodykcyjno-Handlowo-Us艂ugowe "Post臋p" Sp. z o.o. - 2018-03-28 - Czelad藕 (艣l膮skie)
Brak danych
Hotel Srebrny swierk - 2016-09-09 - Okuniew (mazowieckie)
Koordynacja systemu sugestii pracowniczych. Udzia艂 w projektach zwi膮zanych z optymalizacj膮 koszt贸w oraz wynik贸w produkcyjnych. Analizowanie przep艂ywu procesu produkcyjnego w celu identyfikacji marnotrawstwa. Tworzenie i aktualizacja standard贸w oraz nadz贸r nad ich wdro偶eniem i funkcjonowaniem. Uczestniczenie w warsztatach 5S. Prowadzenie audyt贸w kontrolnych.
kontakt przez PUP - 2017-02-13 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z kart膮 da艅,a
ART-DECOR Ma艂gorzata Rokita - 2017-06-07 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w wg karty i w ramach imprez okoliczno艣ciowych.
Firma TADOS Zbigniew Firek - 2017-09-07 - S艂upia (艂贸dzkie)
praca w cateringu (czasami r贸wnie偶 w weekendy)wykszta艂cenie bez znaczeniawymagane do艣wiadczenie
Przedsi臋biorstwo Handlowo us艂ugowe MARTA PRAJSNAR - 2017-08-29 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Praca wychowawczo-opieku艅czo-dydaktyczna.
SAMORZ膭DOWA PLAC脫WKA WYCHOWANIA PRZEDSZKOLNEGO W NOWEJ WSI - 2017-11-07 - Nowa Wie艣 (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw, produkcja pizzy
F.H.U.P. "KINGA" Grzegorz Skrzypiec - 2018-08-21 - Proszowice (ma艂opolskie)
Gotowanie specja艂贸w orientalnych, pieczenie chleba ormia艅skiego (lavash), umiej臋tno艣膰 gotowania potraw kuchni kaukaskiej, robienie potraw ormia艅skich dla cateringu
YEGHOYAN GRUP GEVORG YEGHOYAN - 2016-11-15 - Z膮bki (mazowieckie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Warszawa (mazowieckie)
prowadzenie kuchni
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Gliwice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 z karty
KARDAMON Ewa Kopera - 2018-02-15 - Mielec (podkarpackie)