KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ/ROSYJSKIEJ (J. ROSYJSKI, J. UKRAIŃSKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ/ROSYJSKIEJ (J. ROSYJSKI, J. UKRAIŃSKI)
Wynagrodzenie: od 2 300 PLN
Zakres obowiązków: j.w.
Data publikacji: 2016-04-20
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: j.w.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 300 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska:
KUCHARZ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ/ROSYJSKIEJ (J. ROSYJSKI, J. UKRAIŃSKI)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2016
Data zakończenia pracy: 01.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
rosyjski, w mowie - biegły, w piśmie - bardzo dobry
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_1:
ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - bardzo dobry
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne, specjalizacja: kuchnia rosyjska i ukraińska; znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej; 2-3 lata doświadczenia na ww. stanowisku; biegła znajomość języka rosyjskiego oraz ukraińskiego. Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej, kreowanie nowych dań kuchni polskiej i ukraińskiej, przygotowywanie bankietów oraz imprez okolicznościowych. Praca w godz. 9:00-17:00.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 20.04.2016
Oferta pracy ważna do: 26.04.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 20.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie śniadań/lunchu w hotelowej restauracji (w zależności od grafiku sporządzanego przez szefa kuchni). Przygotowywanie bufetu śniadaniowego. Dbanie o wyżywienie dla pracowników (zapewnienie śniadania, przygotowywanie baru sałatkowego, uzupełnianie żywności w lodówce pracowniczej). Poza szczytem sezonu – także zmywanie i sprzątanie restauracji po zamknięciu lokalu (godz. 22). Przyjmowanie zamówionej żywności.
Turtagrø Hotel A/S - 2015-12-15 - Norwegia (Norwegia)
Obróbka wstępna surowców, przygotowywanie ciasta naleśnikowego, pierogowego, lepienie uszek, pierogów, klusek.
kontakt przez PUP - 2017-05-24 - Nowa Wieś (małopolskie)
przygotowywanie pizzy
PIZZA ROMA Iwona Romanik - 2018-03-05 - Lidzbark Warmiński (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków według obowiązujących należności żywnościowych ze szczególnym uwzględnieniem technologii przygotowania jakości, ilości oraz smaku, właściwe wykonanie obróbki wstępnej i cieplnej przygotowywanych potraw oraz przygotowywanie posiłków zgodnie z technologią przygotowywania potraw. Wynagrodzenie: 1674 zł brutto + 47% premii.
Ośrodek Reprezentacyjny Ministerstwa Obrony Narodowej - 2015-11-17 - Nowa Wieś (mazowieckie)
Prace pielęgnacyjne (agrotechniczne) związane z prześwietlaniem drzew i krzewów, porządkowanie terenów wokół budynków w parkach itp.
kontakt przez PUP - 2016-02-08 - Rogóźno-Kolonia (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków, praca w godz.6:30-14:30
Przedszkole Publiczne nr 46 - 2016-03-17 - Opole (opolskie)
kuchnia europejska
kontakt przez PUP - 2016-12-14 - Bytom (śląskie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
Przygotowywanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej, szczególnie kuchni wietnamskiej. Praca w godzinach: 10-20, w systemie 2/2. Miejsce pracy: Thai Express, CH Borek, Wrocław
kontakt przez PUP - 2016-11-08 - Wrocław (dolnośląskie)
Zapoznanie się z miejscem pracy, przygotowywanie produktow, obróbka artykułów spożywczych, tworzenie nowych potraw, wydawanie gotowych dań.
P.H.U. "JAKS" S.C. - 2017-09-27 - Reda (pomorskie)
przygotowywanie produktów i wyrabianie pizzy
kontakt przez PUP - 2016-09-12 - Zambrów (podlaskie)
- przygotowywanie ciepłych jak i zimnych dań.
RESTAURACJA - PIZZERIA - BAR "LOS AMERICANOS" IZABELA ZABROCKA - 2017-08-22 - Czaplinek (zachodniopomorskie)
Praca w kuchni, przygotowanie posiłkowKontakt:e-mail: sekretariatmagdalenka (at) mail.com
Ewa Stelmaszek Przedszkole Niepubliczne "Magdalenka" - 2017-08-24 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)
PRACA W KUCHNI , PRZYGOTOWYWANIE POTRAW
MARAND MARCZYDŁO ANDRZEJ - 2018-04-25 - Zaczernie (podkarpackie)
Pielęgnacja roślin szklarniowych,zrywanie liści, sortowanie i pakowanie pomidorów.
GOSPODARSTWO OGRODNICZE ZAWŁOCKI KRZYSZTOF - 2016-03-04 - Warszawice (mazowieckie)
Kucharz
Zdrojowa Rent Sp. z o.o. - 2016-06-16 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
szpachlarz
ZIGRA Sp. z o.o. - 2018-01-24 - Tarnów (małopolskie)
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-01-18 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw nepalskich i indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Gotowanie i serwowanie dań kuchni wietnamskiej i chińskiej, nadzór i kontrola pracy kuchni, kontrola jakości surowców, półproduktów, dań gotowych, kontrola i nadzór nad higieną i estetyką, wydawanie dań, odpowiedzialność za zapotrzebowanie na surowce, odpowiedzialność za ład i porządek na stanowisku pracy. Praca na pełny etat, praca od poniedziałku do soboty w godzinach 8-16 i 14-22.
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Pruszków (mazowieckie)
przygotowanie potraw wg menu
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Klimkówka (małopolskie)
przygotowywanie posiłków dla gości, utrzymanie porządku w miejscu pracy, obsługa sprzętów gastronomicznych
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
Ahmed Bakri - MEXICANA - 2017-03-16 - Żyrardów (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie (gastronomia otwarta)
VILLA AURA - KAWIARNIA ANNA GROCHULSKA - 2016-02-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Zgodny ze stanowiskiem
EVER GRUPA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni orientalnej- samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ciechanów (mazowieckie)
realizowanie zamówień,przygotowanie śniadań, obiadów, kolacji, pilnowanie zaopatrzenia, dbanie o porządek w miejscu pracy,
Andrzej Świątkowski OŚRODEK MAZURSKI - 2016-12-14 - Okrągłe (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-08 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków gorących. Przygotowywanie wyżywienia w ramach wyżywienia zbiorowego-przedszkolnego. Przygotowywanie przekąsek. Przygotowanie i obsługa usług cateringowych.
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Legionowo (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni indyjskiej, dobór i sporządzanei mieszanek przypraw indyjskich, przygotowywanie masali, tworzenie przepisów do menu,
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Opole (opolskie)