KUCHARZ Zambr贸w oferta pracy kontakt przez PUP
zawor pneumatyczny vl 52 18 b 173168 festo
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽850 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie produkt贸w i wyrabianie pizzy
Data publikacji: 2016-09-12
Lokalizacja: Zambr贸w (podlaskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zambr贸w, powiat: zambrowski, woj: podlaskieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie produkt贸w i wyrabianie pizzy
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽850 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zambr贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: podlaskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zambrowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽850 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.10.2016
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zambrowie
Adres pracodawcy:
Fabryczna 3, 18-300 Zambr贸w, powiat: zambrowski, woj: podlaskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie z PUP
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: zambrowski
Gmina pracodawcy: Zambr贸w
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Zambr贸w
Ulica pracodawcy: Fabryczna
Numer budynku pracodawcy: 3
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Zambrowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.09.2016
Oferta pracy wa偶na do: 28.10.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.09.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie kebaba z surowc贸w, sporz膮dzanie sur贸wek, sos贸w.Ci臋cie i grillowanie mi臋sa. Formowanie da艅 i kanapek.Dow贸z da艅 do klienta. Komunikacja z wla艣cicielelm i go艣膰mi w j臋zyku arabskim.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Wi膮zowna (mazowieckie)
przygotowywanie i sporz膮dzanie da艅, posi艂k贸w kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY D臉BY Henryk W贸jtowicz - 2016-05-16 - Jan贸w (lubelskie)
Spozr膮dzanie potraw z zakresu kucyni korea艅skiej i japo艅skiej, zaopatrzenie stanowiska pracy w surowce i p贸艂produkty. Praca w godz.: 8-16. Proponowany okres zatrudnienia: 01.08.2018 - 31.03.2019.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Biskupice Podg贸rne (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
Przyrz膮dzanie i wydawanie potraw
PPUH "EWA" Cie艣lak Kosiorowska Ewa - 2016-04-15 - Tar艂贸w (艣wi臋tokrzyskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w dla mieszkanek DPS
kontakt przez PUP - 2018-04-17 - Tolkmicko (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie da艅, menu i kuchni wietnamskiej, kontakt z pracodwc膮 pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2018-01-15 - W贸lka Kosowska (mazowieckie)
Utrzymanie porz膮dku i czysto艣ci w apartamentach.
Iwona Szumilas Us艂ugi Porz膮dkowe - 2018-08-24 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowanie potraw kuchni wschodniej ( rosyjskiej, ukrai艅skiej, bia艂oruskiej i uzbeckiej), ustalanie karty da艅, wyb贸r naczy艅 do podawania da艅, wyb贸r sprz臋t贸w, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, dopilnowanie przestrzegania przepis贸w BHP w kuchni, rozdzielanie prac pomocnikom pracuj膮cym w kuchni, ustalanie estetycznych sposob贸w podawania potraw, zarzadzanie bud偶etem na wydatki spo偶ywcze, dopilnowanie porz膮dku i przestrzegania zasad higieny w kuchni, wydawanie polece艅 osobom odpowiedzialnym za przygotowanie produkt贸w do gotowania nadzorowanie 艣wie偶o艣ci u偶ywanych sk艂adnik贸w spo偶ywczych, ustalanie wzorca doprawiania i czasu przygotowywanych potraw, dbanie o odpowiednie czyszczenie, przechowywanie i ewentualna wymian臋 przyrz膮d贸w u偶ywanych w kuchni, udzielanie informacji go艣ciom na temat sk艂adnik贸w u偶ywanych w potrawach oraz odpowiadanie na ewentualne zarzuty i skargi, znajomo艣膰 zasad dotycz膮cych 偶ywienia i wcielanie ich w przygotowane potrawy
kontakt przez PUP - 2018-01-04 - Bia艂ystok (podlaskie)
przygotowanie posi艂k贸w
FIRMA HANDLOWO-US艁UGOWA "BARTEX" BARBARA OZDOWY - 2017-06-05 - Tarnowskie G贸ry (艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w - ca艂odobowo, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych.
Us艂ugi Gastronomiczne KORONA SMAKU s.c. B. Lewandowska, E. B膮brych, A. Cyckiewicz - 2017-04-24 - Lucie艅 (mazowieckie)
Pomoc przy wykonywaniu instalacji hydraulicznych
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Szamotu艂y (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w zgodnie z recepturami.
Przedsi臋biorstwo MORZE - 2017-05-09 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, udzia艂 w wydawaniu posi艂k贸w.
Eurest Poland Sp贸艂ka z. o.o. - 2015-12-14 - Tychy (艣l膮skie)
- Przygotowanie potraw- Pobieranie z magazynu towar贸w do produkcji- Pomoc w obs艂udze klient贸w- Uk艂adanie menu na kolejne dni
kontakt przez PUP - 2017-08-30 - Leszno (wielkopolskie)
przygotowanie da艅,listy zakup贸w, utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy
RESTAURACJA PUB "CI呕EMKA" SP脫艁KA CYWILNA MA艁GORZATA POSTUPALSKA, LEONARD POSTUPALSKI,ANDRZEJ POSTUPALSKI - 2015-11-09 - Che艂mek (ma艂opolskie)
Praca na stanowisku kucharza.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
w/g stanowiska
ZUR MARBO - 2017-02-22 - Nowiny (艣wi臋tokrzyskie)
pracownik b臋dzie odpowiedzialny za przygotowanie potraw w/g obowi膮zuj膮cych procedur
"Elbest" Sp. z o.o. - 2017-05-24 - Wawrzkowizna (艂贸dzkie)
Prowadzenie pracowni terapeutycznej dla 5 os贸b niepe艂nosprawnych z zaburzeniami psychicznymi b膮d藕 senior贸w wed艂ug rocznego planu pracy.
Fundacja ,,呕y膰 Godnie'' - 2018-08-30 - Kolnik (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-25 - Warszawa (mazowieckie)
Wg stanowiska.
Restauracja "Pa艂acowa" Pawe艂 B臋艣 - 2018-08-08 - Mi艅sk Mazowiecki (mazowieckie)
Opracowywanie i wykonanie menu dla klient贸w obiektu Kormoran plus obs艂uga menu a'la carte; praca w godz. 7.00-11.00 oraz 16.00-20.00; kontakt osobisty z pracodawc膮 w godz. 9.00-15.00 lub e-mail: praca (at) kormoran-rowy.com
Turystyka i Wypoczynek Beata 膯wigo艅 - Kormoran Wellness Medical Spa - 2016-06-06 - Rowy (pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - Warszawa (mazowieckie)
OCENA SUROWC脫W, P脫艁PRODUKT脫W, OBLICZANIE WARTO艢CI ENERGRTYCZNYCH ORAZ OD呕YWCZYCH, SPORZ膭DZANIE POTRAW KUCHNI W艁OSKIEJ- PIZZA, CIASTO, MAKARONY ITD.WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRZYGOTOWYWANIA DA艃 KUCHNI W艁OSKIEJ-PIZZA, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, DO艢WIADCZENIE ZAWODOWE W KUCHNI W艁OSKIEJ MIN. 2 LATA, DOBRA ZNAJOMO艢膯 J臉ZYKA W艁OSKIEGO I NIEMIECKIEGO W MOWIE MILE WIDZIANASTAWKA ZA GODZIN臉 16,50 Z艁PRACA W GODZINACH: 10:30-18:30
kontakt przez PUP - 2018-06-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni przy produkcji potraw, produkcja wg receptur
SPO艁EM Gastronomiczna Sp贸艂dzielnia Spo偶ywc贸w - 2015-11-25 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Kucharz kuchni arabskiej, e4gipskiej. samodzielne wykonywanie dan kuchni arabskiej, samodzielne prowadzenie kuchni, przedstawianie gotowych da艅 klientom zagranicznym. Miejsce pracy: Wroc艂aw ul. B. Prusa 17/1AKontakt kandydat贸w z pracodawc膮 telefoniczny. Oferta znajduje si臋 w sali: G
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE 艢NIADA艃, SA艁TEK, LUNCHE; WYMAGANIA: KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; MIEJSCE PRACY: UL. JAGIELLO艃SKA LUB UL. NIEPODLEG艁O艢CI;
KLUB LATINO WOJCIECH FILARSKI - 2016-05-11 - Szczecin (zachodniopomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W DLA CHORYCH, DBANIE O CZYSTO艢C NA STANOWISKU PRACY, PRZESTRZEGANIE PROCEDUR HACAP, GOTOWANIE DLA 25 CHORYCH I OKO艁O 20 PRACOWNIK脫W;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE LUB DYPLOM KUCHARZA CZELADNIKA, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CELOW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, UMIEJ臉TNO艢C GOTOWANIA, ZNAJOMO艢膯 PROCEDUR HACAP, DOSWIADCZENIE Z ZAKRESU GASTRONOMII; PRACA CO 3 DZIE艃;
HOSPICJUM 艢W.JANA EWANGELISTY W SZCZECINIE - 2016-02-18 - Szczecin (zachodniopomorskie)