KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ Wrocław oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Wynagrodzenie: od 3 800 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w równoważnym systemie pracy.
Data publikacji: 2016-02-23
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie dań kuchni tajskiej. Praca na dwie zmiany w równoważnym systemie pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 800 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI TAJSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 800 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.04.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: średnie ogólnokształcące
Wymagane wykształcenie dla kandydatów: średnie zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. średnie gastronomiczne, staż pracy min. 2 lata na ww stanowisku. Znajomość języka angielskiego w stopniu komunikatywnym (komunikacja z pracownikiem obcojęzycznymi), mile widziana znajomość j. tajskiego (załoga m.in. pochodzenia tajskiego), biegła znajomość kuchni tajskiej.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Gliniana 20/22, 50-525 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Gliniana
Numer budynku pracodawcy: 20/22
Profil działalności pracodawcy: RP.411-238/11
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urzędzie pracy: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.02.2016
Oferta pracy ważna do: 08.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 23.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie ćwiczeń oraz materiałów edukacyjnych z języka rosyjskiego, przygotowanie testów kontrolnych z języka rosyjskiego, stworzenie programów e-learning z języka rosyjskiego.
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków: śniadań, kolacji i obiadów
Zakład Usług Gastronomiczno Turystycznych i Administracyjnych Tolak - 2017-06-10 - Kiełbice (zachodniopomorskie)
...
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Zduny (łódzkie)
Sporządzanie potraw zgodnie z przepisami, układanie menu, nadzór nad jakością zamawianych produktow, utrzymywanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami sanepid, praca w pomieszczeniach o wysokiej temperaturze
WORK EKSPERT SP. Z O.O. / NR 13977 - 2017-05-23 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, przygotowywanie ciasta na pizzę.
Pizza Corner s.c. Renata Cichocka, Beata Konopińska - 2016-04-11 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie potraw
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Rafał Kucharski - 2018-04-05 - Tarnówka (wielkopolskie)
.
kontakt przez PUP - 2018-05-08 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Spawanie, ogólne wykonywanie elementów przetworzonych ślusarsko-budowlanych. Praca w godz. 7.00-15.00. Praca w ramach dofinansowania 50+.
kontakt przez PUP - 2017-11-22 - Pruszków (mazowieckie)
Samodzielne prowadzenie kuchani
Interhotel - 2016-03-22 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
Przygotowywanie różnych dań przy otwartej kuchni.
kontakt przez OHP - 2017-12-11 - Niemcy (Niemcy)
Sprzątaczka
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
Wykształcenie zawodowe kierunkowe; min. 3 lata doświadczenia w zawodzie; aktualna książeczka sanepidu; znajomość procedur HACCP; znajomość zasad obsługi urządzeń i sprzętu kuchennego; znajomość zasad wstępnej obróbki warzyw i owoców; znajomość zasad pobierania i przechowywania próbek posiłków; umiejętność utrzymania stanu sanitarno-higienicznego pomieszczeń kuchennych, sprzętów i urządzeń technicznych; dwie zmiany; miejsce pracy: Gliwice
4 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY - 2017-07-14 - Gliwice (śląskie)
1. Obsługa klienta.2. Przygotowanie posiłków.3. Wydawanie posiłków.4. Sprzątanie sali po pracy.5. Mycie sprzętu.6. Obsługa kasy fiskalnej.
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Łęczyca (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Warszawa (mazowieckie)
• zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązującymi standardami• dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur• dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług• utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem i innymi działami Hotelu
TOURTREND Sp. z o.o. - 2016-09-09 - Strzelinko (pomorskie)
przygotowywanie potraw
JOLANTA BOTOREK -AKADEMIA SMAKU - 2016-05-20 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej. Około 80 godzin miesięcznie, dyspozycyjność w godz.: 7:00-19:00.
kontakt przez PUP - 2017-05-25 - Wrocław (dolnośląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem; równoważny system czasu pracy
Przedsiębiorstwo MORZE - 2017-06-02 - Ustka (pomorskie)
Mile widziana aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna oraz doświadczenie w gastronomii. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty po umówieniu od godz.12:00.
TARASOWA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-16 - Rybnik (śląskie)
SAMODZIELNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O PORZĄDEK NA MIEJSCU PRACY
EUREST POLAND SP. Z O.O. - 2016-05-16 - Polkowice (dolnośląskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Iłża (mazowieckie)
Organizowanie, porządkowanie i utrzymywanie w stałej czystości stanowiska pracy zgodnie z zasadami ergonomii, bezpieczeństwa i higieny pracy, ochrony przeciwpożarowej. Przechowywanie, magazynowanie i zabezpieczanie przed zepsuciem surowców, półproduktów oraz wyrobów kulinarnych.Pobieranie surowców i półproduktów do produkcji kulinarnej.Dobieranie i posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami do produkcji potraw oraz bieżąca konserwacja tych urządzeń.Sporządzanie, różnymi technikami i metodami, potraw i wyrobów garmażeryjnych z różnych grup surowców z zachowaniem wartości odżywczej.Porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja wyrobów kulinarnych.Planowanie posiłków i układanie menu.Odbieranie jakościowe i ilościowe surowców, półproduktów i gotowych wyrobów.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Według stanowiska
ZBIGNIEW OLENKOWICZ FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KUBA" - 2017-09-05 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
- Przygotowywanie posiłków kuchni polskiej zgodnych z karta dań, dbanie o czystość i porządek na stanowisku pracy.- Wynagrodzenie: 13,09 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 rok, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 11:00-23:00 + soboty, niedziele. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne lub inna szkoła gastronomiczna. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku w gastronomii. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Wymagana umiejętność samodzielnej pracy na stanowisku, umiejętność pracy zespołowej, znajomość podstawowych zasad sanitarno-epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Katowice (śląskie)
przyrządzanie dań w restauracji
"CHATA KARCZOWISKA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-12-27 - Karczowiska (dolnośląskie)
zapewnianie wysokiego poziomu obsługi klientów poprzez miłą i profesjonalną obsługę; przygotowywanie produktów zgodnie ze standardami oraz dbanie o ich najwyższą jakość; wykonywanie bieżących zadań w restauracji, m.in. dbanie o sprzęty, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy; współpraca w zespole i wsparcie w realizacji celów restauracji;
"KOMSTA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-16 - Pyskowice (śląskie)
przygotowanie potraw, obsługa kucharska imprez okolicznościowych, przygotowanie potraw i surowców wg HACCP, dbanie o higienę i czystość stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Parczew (lubelskie)
według zawodu
VIVA SPORT KLUB Spółka cywilna - 2017-09-18 - Michałowice (małopolskie)
przyrządzanie potraw wg tradycyjnych przepisów kuchni chińskiej, współpraca z kucharzami i szefem narodowości chińskiej
kontakt przez PUP - 2017-10-22 - Wólka Kosowska (mazowieckie)