KUCHARZ/ KUCHARKA (J. UKRAI艃SKI) Warszawa oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ/ KUCHARKA (J. UKRAI艃SKI)
Wynagrodzenie: od 1聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Data publikacji: 2016-03-16
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 0.5
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 20
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy pracodawca zapewnia wy偶ywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ KUCHARKA (J. UKRAI艃SKI)
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Warszawa
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m.st. Warszawa
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.06.2016
Data zako艅czenia pracy: 15.06.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - bardzo dobry, w pi艣mie - dobry
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶czka sanepidowska
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunkowe lub 艣rednie - najlepiej uko艅czona szko艂a gastronomiczna; do艣wiadczenie zawodowe: najlepiej w pracy w kuchni produkcyjnej, cateringowej; aktualna ksi膮偶eczka SANEPIDU; umiej臋tno艣ci: bardzo dobra praktyczna znajomo艣膰 kuchni ukrai艅skiej, umiej臋tno艣膰 kierowania zespo艂em, samodzielno艣膰 w planowaniu menu i zaopatrzenia, rzetelno艣膰, punktualno艣膰, odpowiedzialno艣膰, osoba energiczna; znajomo艣膰 j臋zyka ukrai艅skiego - bardzo dobra w mowie, dobra w pi艣mie. Og贸lny zakres obowi膮zk贸w: Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej, kierowanie zespo艂em pracuj膮cym w kuchni, planowanie menu i zaopatrzenia kuchni produkcyjnej, kontakt z klientami ukrai艅skimi - catering. Praca w godzinach: 10:00 - 14:00. Mo偶liwo艣膰 wy偶ywienia, mo偶liwo艣膰 sfinansowania lub dofinansowania koszt贸w podr贸偶y.
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Grochowska 171b, 04-111 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierwonie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Warszawa
Ulica pracodawcy: Grochowska
Numer budynku pracodawcy: 171b
Oferta zg艂oszona przez: Urz膮d Pracy Miasta Sto艂ecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 16.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 30.03.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 16.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 16.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw ,ustalanie karty da艅, nadz贸r nad jako艣ci膮 偶ywno艣ci, zarz膮dzanie bud偶etaem ,organizacja pracy na kuchni
kontakt przez PUP - 2019-06-10 - Syc贸w (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2019-01-14 - Warszawa (mazowieckie)
Monta偶 okien, drzwi, bram gara偶owych. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe, budowlane, mile widziany sta偶 pracy 1-2 lata, ale istnieje mo偶liwo艣膰 przyuczenia, prawo jazdy kat. B. Kontakt: 694-014-446 lub dosz (at) kdcentrum.pl
KD Centrum Okien - Bo偶ena Dosz - 2018-02-22 - Wejherowo (pomorskie)
mycie, czyszczenie samochod贸w klient贸w oraz mycie aut przygotowanych do sprzeda偶y; obs艂uga urz膮dze艅 myjni: tj. myjka ci艣nieniowa karcher, odkurzacz samochodowy, odkurzacz pior膮cy; godziny pracy 9.00- 17.00; umowa na czas okre艣lony: 33 miesi膮ce
Ankris Phu Zpchr Andrzej Kurzak - 2017-03-16 - S艂upsk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 kuchni arabskiej i mi臋sa kebab.
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Lubin (dolno艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE I PODAWANIE POTRAW , NAPOI I DESER脫W Z ZAKRESU KUCHNI BENGALSKIEJ
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Skierniewice (艂贸dzkie)
PRZYGOTOWANIE POSI艁K脫W NA ODDZIA艁Y SZPITALNE, NADZ脫R NAD PRAC膭 PODLEG艁EGO ZESPO艁U, SPORZ膭DZANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W 呕YWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTA艁CENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DO艢WIADCZENIE W ZARZ膭DZNIU KUCHNI膭 ORAZ PERSONELEM, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DO艢WIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PI臉TRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZES艁A膯 NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTA艃C脫W WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2017-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Nadz贸r i kontrola cykli produkcyjnych mycie linii produkcyjnychKontrola i nadz贸r proces贸w technologicznych i laboratoryjnychNadz贸r i wykonywanie pe艂nej oceny fizykochemicznej i organoleptycznej surowcaZwalnianie surowca na magazynProwadzenie i nadz贸r nad dokumentacj膮 systemu zarz膮dzania jako艣ci膮 i bezpiecze艅stwem 偶ywno艣ci HACCP oraz standardami BRC w zakresie zajmowanego stanowiskaNadz贸r i prowadzenie dokumentacji laboratoryjnej
POLMLEK GRUDZI膭DZ Sp. z o. o. - 2017-08-22 - Grudzi膮dz (kujawsko-pomorskie)
pos艂ugiwanie si臋 urz膮dzeniami i maszynami przy przygotowywaniu potraw, sur贸wek, sa艂atek,wykonywanie zgodnie z normami wyrob贸w garma偶eryjnych
kontakt przez PUP - 2018-07-13 - Gorlice (ma艂opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2018-10-15 - Warszawa (mazowieckie)
w/g stanowiska
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe EWA PTAK w Kielcach - 2018-03-07 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
Nadz贸r i samodzielne wykonywanie ukrai艅skich zraz贸w ziemniaczanych z r贸偶nymi farszami.
twojbillboard.pl RAFA艁 艢PIEWAK - 2016-08-08 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
Zgodny ze zajmowanym stanowiskiem
WYSCO.WYSZKOWSCY SP脫艁KA JAWNA - 2018-04-16 - Besiekierz Rudny (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w.Pracodawca zapewnia szkolenie.
Pizzeria Trattoria - 2015-12-03 - Paczk贸w (opolskie)
Przygotowanie, gotowanie potraw kuchni orientalnej szczeg贸lnie wietnamskiej i tajskiej;Miejsce wykonywania pracy: Wroc艂aw, ul. Zachodnia 20/35;Praca w godzinach 9:00-17:00;P贸藕niej mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na podstawie umowy o prac臋;Nie mniej niz 20 h/ miesi膮c;Sala G
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Praca w kuchni z umiej臋tno艣ci膮 przygotowywania da艅 i potraw arabskich, obs艂uga klienta
EL-GOHARI COMPANY RASHA MOHAMED - 2017-08-28 - 艁om偶a (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
Bar "Piwniczka 2" Sylwia Kasak - 2016-03-17 - Stalowa Wola (podkarpackie)
Praca w Bistro: wydawanie posi艂k贸w, obs艂uga kasy fiskalnej, praca na 1/2 etatu na dwie zmiany: 12-16, 16-20
Zarz膮dzanie Nieruchomo艣ciami Kalina Machlarz - 2016-05-12 - Opole (opolskie)
Praca przy betonach,p艂ytkach ceramicznych.Uk艂adanie p艂ytek ceramicznych w obiektach przemys艂owych.Praca w delegacji Polska.Tansport,diety noclegi po stronie pracodawcy.
PROM Sp.z o.o. - 2018-11-19 - Mroz贸w (dolno艣l膮skie)
przygotowanie potraw, nadz贸r nad jako艣ci膮 zam贸wionej 偶ywno艣ci, przestrzeganie przepis贸w BHP, racjonalne zarz膮dzanie sk艂adnikami, nadz贸r nad 艣wie偶o艣ci膮 uzywanych sk艂adnik贸e, kontrole nad dostawami
HUBAL Albert Jasi艅ski - 2019-09-26 - 呕yrard贸w (mazowieckie)
-
TECH - SERVICE 艁ukasz Maciejewski - 2016-10-11 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie potraw mi臋snych, jarskich, warzywnych itp., dob贸r menu, przygotowywanie sa艂atek, mi臋s, sporz膮dzenie zam贸wienia na towar, zio艂a, pzyprawy itp.
kontakt przez PUP - 2018-07-10 - Z艂oty Stok (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowaniu kebaba
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Sztum (pomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w
Mariola 呕y艂a - 2019-01-17 - 呕ory (艣l膮skie)
-Produkcja przek膮sek, da艅 drugich, zup,-Praca jednozmianowa: 6-14,-Do wynagordzenia podstawowego premia-Na rozmow臋 nale偶y um贸wi膰 si臋 telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063.
BAR DWORCOWY S.C. K. CHY艁A, P. CHY艁A - 2017-10-13 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W ZGODNIE Z PROCEDURAMI OBOWI膭ZUJ膭CYMI W KUCHNI;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE 艢REDNIE GASTRONOMICZNE, AKTUALNA KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ, MIN. 3 LATA DO艢WIADCZENIA W PRZYGOTOWYWANIU POTRAW KUCHNI 艢R脫DZIEMNOMORSKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla uczni贸w.
Zesp贸艂 Szk贸艂 Rolniczych w Smolajnach - 2017-07-13 - Smolajny (warmi艅sko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-04 - Warszawa (mazowieckie)
Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Praca na umow臋 o prac臋 w godz. 7-19 w r贸wnowa偶nym systemie czasu pracy w Ko艂obrzegu. Praca r贸wnie偶 w weekendy.
Sp贸艂dzielnia Sanatoryjno-Wypoczynkowa LECH Sanatorium Uzdrowiskowe w Ko艂obrzegu - 2016-10-04 - Ko艂obrzeg (zachodniopomorskie)