KUCHARZ/KUCHARKA Częstochowa oferta pracy Łukasz Kurzyński
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA
Wynagrodzenie: od 14,01 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (obsługa kuchni). Praca w restauracji "SPHINX".
Data publikacji: 2017-12-12
Lokalizacja: Częstochowa (śląskie)
Pracodawca: Łukasz Kurzyński
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Aleja Kościuszki 1, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z przedstwioną recepturą/przepisami (obsługa kuchni). Praca w restauracji "SPHINX".
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 14,01 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie 10 zł netto/h
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Częstochowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Częstochowa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Częstochowa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 14,01 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie.
Nazwa pracodawcy: Łukasz Kurzyński
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Adres pracodawcy:
Aleja Kościuszki 1, 42-202 Częstochowa, powiat: m. Częstochowa, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie, CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Najpierw kontakt telefoniczny w celu umówienia spotkania
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Częstochowa
Gmina pracodawcy: Częstochowa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Częstochowa
Ulica pracodawcy: Aleja Kościuszki
Numer budynku pracodawcy: 1
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Częstochowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.12.2017
Oferta pracy ważna do: 12.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- sporządzanie potraw,- stosowanie różnych procesów technologicznych,- praktyczne wykorzystanie poznanych zasad produkcji gastronomicznej,- przeprowadzanie obróbki wstępnej surowca,- posługiwanie się praktycznym sprzętem stołowym, naczyniami,- poznanie zasad i technik podawania i przygotowywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gonice Drugie (wielkopolskie)
praca na kuchni przygotowywanie posiłków
Sklepy Spożywcze Renata Maludzińska Jędrzejów - 2016-08-02 - Skroniów (świętokrzyskie)
-
LEADER Sp.Zo.o. OW Rehabilitacyjny BAŁTYK - 2017-08-07 - Stegna (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków
ADAM WĄSIK RESTAURACJA EXCLUSIVE - 2016-03-02 - Radomsko (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków zgodnie z wcześniej ustalonym menu, gotowanie, pieczenie, smażenie.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 10:00-18:00. Wykształcenie minimum zawodowe.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Katowice (śląskie)
wyksz. zawodowe-kierunkowe, min. 2 lata doświadczeniana ww stanowisku,
BOCHEN MARZENA CAFE & RESTAURANT "PARIS" - 2016-07-26 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ze szczególnym uwzględnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-06-22 - Łódź (łódzkie)
Sprzedaż wyrobów wędliniarskich, mięsnych
Zakład Mięsno-Wędliniarski "MIR-MAX" - 2018-03-13 - Pielgrzymowice (śląskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-02-02 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków w żłobku
Mersey Sp. z o.o. - 2018-08-14 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie ze standardami kuchni, umiejętności pracy na recepturach, dbanie o estetykę potraw, przestrzeganie HCCP, pomoc na zmywaku, dbanie o czystość miejsca pracy. Praca na dwie zmiany 6-14 i 14-22.
INTERHOUSE 21 SP Z O.O. - 2017-06-22 - Kraków (małopolskie)
KUCHARZ
Firma Wielobranżowa HYDRO-HOUSE Mariusz Oparowski - 2017-05-04 - Dębica (podkarpackie)
Zgodny z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Puławy (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2018-03-27 - Biała Podlaska (lubelskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiejWymiar: 1/2 etatu
kontakt przez PUP - 2016-06-30 - Andrespol (łódzkie)
obróbka wstępna i termiczna surowców i półfabrykatów, przygotowywanie i wydawanie wyrobów gotowych
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Biała Podlaska (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Maszewo (zachodniopomorskie)
Zakres obowiązków zgodny z Programem Stażu dołaczonym do wniosku
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Żywiec (śląskie)
Przygotowanie produktów do wyrobu garmażerki, produkcja garmażerki, sprzedaż art. spożywczych
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Bartosz Wądołowski - 2018-04-23 - Łomża (podlaskie)
-PRZYGOTOWANIE POTRAW ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI RECEPTURAMI,-ZAPEWNIENIE NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI PRODUKTÓW I USŁUG ORAZ PRZESTRZEGANIE NORM I STANDARDÓW PRODUKCJI,-ZACHOWANIE ESTETYKI WYDAWANYCH DAŃ,-ZACHOWANIE CZYSTOŚCI STANOWISKA PRACY,-WSPÓŁPRACĘ Z POZOSTAŁYMI PERSONELEM GASTRONOMII.
SPA HOTEL SPLENDOR **** - 2016-07-27 - Siedliska (podkarpackie)
przygotowanie potraw zgodnie z menu,przygotowanie zamówień,odbieranie dostaw,utrzymanie czystości i ładu w miejscu pracy,prowadzenie dokumentacji HACCP
ADMAR Adam Ruciński - 2017-01-23 - Nieborów (łódzkie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o porządek i higienę pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Jachranka (mazowieckie)
do uzgodnienia- praca dodatkowa
Stacja Paliw ZAKOLE; Złoty Pałac Grażyna Orłowska - 2017-10-24 - Rudna Mała (podkarpackie)
Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami, estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań, przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
FOCUS HOTEL - 2017-05-05 - Chorzów (śląskie)
j.w
Centrum Usług Opiekuńczo-Wych. "OŚRODEK NOWOLIPIE" - 2017-10-24 - Warszawa (mazowieckie)
sporządzanie posiłków,
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Wysowa-Zdrój (małopolskie)
Ochrona powierzonego mienia.
PRZEDSIĘBIORSTWO USŁUGOWE JAREXS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-06-30 - Szprotawa (lubuskie)
pomoc przy przygotowywaniu posiłków, przygotowywanie posiłków
IMPEL CATERING Company Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-08-03 - Końskie (świętokrzyskie)
samodzielna praca na stanowisku kucharza, przygotowywanie potraw z karty, sałatki, zupy, makarony, pizza, desery, dbanie o porządek na stanowisku pracy, umiejętność przygotowywania pizzy, praca na umowe zlecenia, pracodawca zobowiązał się do odprowadzania składek na ubezpieczenie społeczne, praca w przedziale od 10:00 do 24:00, praca 160 godzin w miesiącu, oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2015-11-26 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
GLOBALION Robert Karwowski - 2018-01-31 - Bogusze (warmińsko-mazurskie)