KUCHARZ/ SPRZEDAWCA Łomża oferta pracy Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Bartosz Wądołowski
Stanowisko: KUCHARZ/ SPRZEDAWCA
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowanie produktów do wyrobu garmażerki, produkcja garmażerki, sprzedaż art. spożywczych
Data publikacji: 2018-04-23
Lokalizacja: Łomża (podlaskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Bartosz Wądołowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kazańska 1, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowanie produktów do wyrobu garmażerki, produkcja garmażerki, sprzedaż art. spożywczych
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/ SPRZEDAWCA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łomża
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: podlaskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łomża
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łomża
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 02.05.2018
Data zakończenia pracy: 31.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Doświadczenie zawodowe w zakresie wyrobu garmażerki.
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe Bartosz Wądołowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Adres pracodawcy:
Feliksa Bernatowicza 6, 18-400 Łomża, powiat: m. Łomża, woj: podlaskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny nr. 507-067-424
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: podlaskie
Powiat pracodawcy: m. Łomża
Gmina pracodawcy: Łomża
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Łomża
Ulica pracodawcy: Feliksa Bernatowicza
Numer budynku pracodawcy: 6
Profil działalności pracodawcy:
Sprzedaż detaliczna mięsa i wyrobów z mięsa prowadzona
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łomży
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.04.2018
Oferta pracy ważna do: 22.05.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 23.04.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 23.04.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
ogólne prace kuchenne, robienie sosów, sałatek, ciasta na pizzę, rozkręcanie pizzy, dbanie o porządek na stanowisku pracy i w zakładzie pracy, przygotowywanie warzyw
kontakt przez PUP - 2017-05-26 - Bartoszyce (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Warszawa (mazowieckie)
praca
FIRMA PRODUKCYJNO- HANDLOWO-USŁUGOWA "KULINARNE PYSZNOŚCI" IRENA CWANEK - 2017-03-27 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej
AT ENTERPRISES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-30 - Łobez (zachodniopomorskie)
obsługa kuchni restauracyjnej a la carte, obsługa kuchni bankietowej
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Gdańsk (pomorskie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-08 - Chełm (lubelskie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie pizzy
Pizzeria "Roma" Dariusz Rutkowski - 2016-04-22 - Łobez (zachodniopomorskie)
przygotowywanie i sprzedaż posiłków
Mała Gastronomia Bar SMAKOSZ - 2016-03-21 - Przasnysz (mazowieckie)
Zgodnie z nazwą stanowiska pracy- możliwośc przyuczenia.
ZAMEK GNIEW Sp. z o.o. - 2016-03-09 - Gniew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE PIZZY, KEBABÓW, DAŃ KUCHNI TURECKIEJ.
Serhat Kebab Vakkas Polat - 2016-07-04 - Oława (dolnośląskie)
Wykształcenie wyższe (AWF, fizjoterapia); doświadczenie zawodowe - mile widziane; opieka nad klientem siłowni, wykonywanie treningów personalnych; miejsce pracy: Gliwice;
PURE HEALTH AND FITNESS SP. Z O.O. SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-12-02 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Szprotawa (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-03-17 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych
L&P Sp. z o.o. - 2016-08-04 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Sporządzanie dań dla gości hotelowych.
Sadowa spółka z o.o. - 2018-05-10 - Gdańsk (pomorskie)
Przyjmowanie towarów do magazynu, wydawanie towarów na podstawie wz, czynny udział w inwentaryzacjach.
DUO-TES Sp. J. Tomasz Sibilski, Ewa Sibilska - 2017-11-20 - Książenice (mazowieckie)
obsługa maszyn i urządzeń do ścierania drewna, ścierarek, frezarek, tokarek, ustawianie prowadnic, dobieranie wysokości i grubości
kontakt przez PUP - 2018-01-09 - Czarna Wieś Kościelna (podlaskie)
Przygotowywanie potraw kuchni zimnej i ciepłej
kontakt przez PUP - 2018-05-18 - Uniejów (łódzkie)
prowadzenie kuchni
FIRMA TURYSTYCZNA JAROSŁAW WYROWINSKI - 2016-06-02 - Rytel (pomorskie)
- praca w kuchni, dbanie o czystość st. pracy,-przygotowywanie półproduktów, obsługa smażalnika.
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Łódź (łódzkie)
według zakresu obowiązków
kontakt przez PUP - 2017-11-07 - Marki (mazowieckie)
samodzielne przygotowywanie potraw, dbanie o porządek i higienę pracy
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2016-08-23 - Jachranka (mazowieckie)
Bardzo dobra znajomość kuchni domowej, znajomość zasad dotyczących żywienia i wcielanie ich w przygotowywanie potraw, ocena surowców, półproduktów i właściwe gospodarowanie nimi, obróbka wstępna surowców, półproduktów, porcjowanie, dekorowanie i wydawanie potraw. Zatrudnienie czerwiec 2016r.
Działaj.pl Irena Wiśniewska-Smolarek - 2016-06-02 - Piła (wielkopolskie)
przygotowywanie pizzy i innych potraw zgodnie ze standardami firmy
CONCEPT w Skarżysko Kamienna - 2016-07-01 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
przygotowanie posłków
kontakt przez PUP - 2017-05-14 - Zielonka (mazowieckie)
praca w kuchni ośrodka wypoczynkowego
"PAMAR " spółka z o.o. - 2016-05-30 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
praca przy obsłudze i utrzymanie w ruchu nowoczesnych maszyn i urządzeń
Spółdzielnia Mleczarska "MLEKOVITA" - 2016-11-24 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
Praca w kuchni, przygotowanie, pakowanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-08-17 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
##zakres##
Restauracja Kaskada Smaku - 2015-11-23 - Pruszcz Gdański (pomorskie)