KUCHARZ/KUCHARKA - 1942 Krzyżowa oferta pracy MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O.
Stanowisko: KUCHARZ/KUCHARKA - 1942
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
Data publikacji: 2016-11-24
Lokalizacja: Krzyżowa (dolnośląskie)
Pracodawca: MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:58-112 Krzyżowa 7, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
przygotowywanie potraw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/KUCHARKA - 1942
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Krzyżowa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: świdnicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świdnica
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: **książeczka zdrowia sanitarno-epidemiologiczna
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość podstawowych technik gastronomicznych, aktualna książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych mile widziana, kreatywność, elastyczność, dyspozycyjność, odporność na stres, mile widziane doświadczenie w grastronomii
Nazwa pracodawcy:
MIĘDZYNARODOWE CENTRUM KONFERENCYJNE "KRZYŻOWA" SP. Z O. O.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Adres pracodawcy:
58-112 Krzyżowa 7, powiat: świdnicki, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: świdnicki
Gmina pracodawcy: Świdnica
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Krzyżowa
Adres strony pracodawcy: http://www.krzyzowa.pl/
Numer budynku pracodawcy: 7
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świdnicy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 24.11.2016
Data dodania oferty pracy: 24.11.2016
Oferta pracy ważna do: 24.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
1. Przygotowywanie smacznych posiłków zgodnie z jadłospisem, gramaturą i liczbą osób zaprowiantowanych,2. Przestrzeganie obowiązujących przepisów związanych z żywieniem zbiorowym, 3. Prowadzenie podręcznego magazynu żywnościowego,3. Przyjmowanie produktów z magazynu, kwitowanie ich odbioru i dbanie o ich racjonalne i terminowe zużycie.
Centrum Administracyjne Nr 2 w Łodzi - 2017-03-01 - Łódź (łódzkie)
Samodzielne przygotowywanie potraw w/g ustalonej receptury, dbanie o estetyke dań, przestrzeganie porządku i zasad higieny w kuchni. Wymagane wykształcenie zawodowe, 1 rok doswiadczenia na podobnym stanowisku, umiejętność samodzielnego przygotowywania posiłków. Wynagrodzenie miesieczne 2100zl.
Port Millennium Sławomir Modzelewski - 2018-02-05 - Górkło (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni, przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Jastrzębie-Zdrój (śląskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Łódź (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
Inez Dróżdż Restauracja EAT ME - 2016-08-25 - Lubań (dolnośląskie)
Gotowanie dań kuchni ukraińskiej. Praca na pół etatu, jedna zmiana.
kontakt przez PUP - 2016-05-17 - Wrocław (dolnośląskie)
zgodnie ze stanowiskiempraca z zespolemożliwość zakwaterowania
Przedsiębiorstwo Budowlano-Inwestycyjne Witold Śliwiński - 2016-05-25 - Zełwągi (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie potraw kuchni rosyjskiej, angielskiej i niemieckiej
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Praca w charakterze kucharza- gotowanie polskich potraw ( zupy domowe). Miejsce pracy: Wrocław ul. Odrzańska Kontakt z pracodawcą 664-048- 704 w godz 8-16 w celu umówienia sie na spotkanie z pracodawcą. Oferta w sali: G
Roman Rawecki BRAJT Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe - 2016-10-05 - Wrocław (dolnośląskie)
CZYNNOŚCI ZWIAZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POSIŁKÓW ORAZ NAPOJÓW W PUNKCIE MAŁEJ GASTRONOMII STOSUJAC ODPOWIEDNIE NARZEDZIA, MASZYNY I URZĄDZENIAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚCI ZWIAZANE Z OBSŁUGĄ MASZYN I URZĄDZEŃ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM PÓŁ ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
APS PROFIT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-27 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie trzech posiłków dziennie (żywienie zbiorowe dla 48 osób) według jadłospisu uwzględniającego diety zgodnie z procesem technologicznym, dbanie o najwyższą jakośc i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie z gramaturą, utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu oraz pomieszczeń kuchennych. Praca w Bielsku-Białej, w równoważnym systemie czasu pracy (6.00-18.00 lub 6.00-14.00) od poniedziałku do niedzieli według harmonogramu.
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ DLA PRZEWLEKLE CHORYCH - 2016-03-14 - Bielsko-Biała (śląskie)
- Wszelkie prace i obowiązki związane z prowadzeniem zakładu gastronomicznego. Przygotowywanie potraw, gotowanie potraw kuchni polskiej.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na 1 rok. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 8:00-16:00, 14:00-20:00 + soboty, niedziele, święta. Wymagane wykształcenie kulinarne średnie gastronomiczne. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata w pracy w gastronomii. Wymagana umiejętność gotowania. Wymagane umiejętności barmańskie.
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Katowice (śląskie)
-Przygotowywanie posiłków [firma prowadzi usługi cateringowe],-Praca na terenie Tczewa, ul.Wyszyńskiego 11-Praca jednozmianowa w godznach 4:30-12:30,-Osoby zainteresowane proszone są o KONTAKT TELEFONICZNY Z PRACODAWCĄ 608-629-144.
GTMC SP. Z O.O. - 2017-02-06 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie półproduktów, przygotowywanie pizzy
kontakt przez PUP - 2018-07-24 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
obsługa klienta, sprzedaż, rozliczanie utargów, dbałość o czystość na stanowisku
kontakt przez PUP - 2017-06-05 - Żory (śląskie)
opieka paliatywna i długoterminowa nad pracjentem
TOMASZ ZAŁĘCKI NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ "SILOE" - 2016-05-02 - Cieszyn (śląskie)
Wymagane wykształcenie zawodowe/średnie gastronomiczne, mile widziane doświadczenie w ww. zawodzie, książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Na początek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu się umowa o pracę. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawcą telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIOŁ - 2015-12-08 - Rybnik (śląskie)
Czynności związane ze stanowiskiem. Gwarantowany nocleg i wyżywienie. Praca od 25 kwietnia do końca września (z możliwością przedłużenia współpracy).
kontakt przez OHP - 2016-02-22 - Jastarnia (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, GOTOWANIE, REALIZACJA ZAMÓWIEŃ NA PODSTAWIE KARTY MENU RESTAURACJI;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, SPRAWNOŚĆ FIZYCZNA, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, 1 ROK DOŚWIADCZENIA
ZIEMNIAK I SPÓŁKA MICHAŁ RYBARCZYK SEBASTIAN KOSIACKI S.C. - 2017-12-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sporządzanie zapraw tynkarskich, umocowywanie na ścianach i stropach sztucznych podłoży pod tynk z siatek metalowych zamurowywanie otworów
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Radom (mazowieckie)
wydawanie posiłków, obsługa gości
kontakt przez OHP - 2018-06-07 - Pruszków (mazowieckie)
SPRZĄTANIE CZĘŚCI WSPÓLNYCH W HOTELACH, SPRZĄTANIE POKOI W HOTELACH
kontakt przez OHP - 2017-07-14 - Gdynia (pomorskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-11-27 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków małej gastronomii.
Adrian Bąk - 2016-03-08 - Jędrzejów (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW
FIRMA HANDLOWA "PETIT"S.C. - 2016-05-02 - Dębica (podkarpackie)
Samodzielne stanowisko na kuchni w firmie produkcyjnej - obsługa maszyn i urządzeń kuchennych (piec konwekcyjno-parowy, kocioł warzelny i inny sprzęt drobny) przygotowywanie półproduktów wg. receptur, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy.Wymagane doświadczenie zawodowe.
PERINO Sp. z o.o. - 2016-11-22 - Nowy Konik (mazowieckie)
Kucharzwykształcenie zawodow-mile widziane średnie zawodowe gastronomiczne, doświadczenie min.3 lata, kierowanie praca kuchni przygotowanie posiłków
Samorządowe Przedszkole nr 3 w Szubinie - 2017-01-10 - Szubin (kujawsko-pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
sporządzanie potraw kulinarnych; dobór właściwych produktów spożywczych; sporządzanie zup, potraw mięsnych sałatek zakąsek; estetyka podania i zdobienia potraw; dbałość o higienę stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Ropica Polska (małopolskie)
Przygotowanie posiłków wg receptur regionalnych kuchni huculskiej- przekazywanych ustnie z pokolenia na pokolenie, nie ujętych w podręcznikach. Zakup składników niezbędnych do przygotowywania posiłków regionalnej ukraińskiej kuchni huculskiej. Wymagane: wykształcenie min. podstawowe, znajomość przepisów kuchni huculskiej, 3-miesięczne praktyki z przygotowywania dań kuchni huculskiej.
Lewicka Danuta Firma Handlowo - Usługowa Wędrzyn - 2017-12-05 - Wędrzyn (lubuskie)