KUCHARZ Wrocław oferta pracy Roman Rawecki BRAJT Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: do 2 300 PLN
Zakres obowiązków: Praca w charakterze kucharza- gotowanie polskich potraw ( zupy domowe). Miejsce pracy: Wrocław ul. Odrzańska Kontakt z pracodawcą 664-048- 704 w godz 8-16 w celu umówienia sie na spotkanie z pracodawcą. Oferta w sali: G
Data publikacji: 2016-10-05
Lokalizacja: Wrocław (dolnośląskie)
Pracodawca: Roman Rawecki BRAJT Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Odrzańska 3A, 50-113 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Praca w charakterze kucharza- gotowanie polskich potraw ( zupy domowe). Miejsce pracy: Wrocław ul. Odrzańska Kontakt z pracodawcą 664-048- 704 w godz 8-16 w celu umówienia sie na spotkanie z pracodawcą. Oferta w sali: G
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: trzy zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 2 300 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: do negocjacji
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wrocław
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Wrocław
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wrocław
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 2 300 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.11.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie bez znaczenia, liczą się umiejętności, staż pracy 3 lata jako kucharz, ksiażeczka mile widziana, dyspozycyjność, zaangażowanie.
Nazwa pracodawcy:
Roman Rawecki BRAJT Przedsiębiorstwo Usługowo Handlowe
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Adres pracodawcy:
Krokusowa 3A, 51-252 Wrocław, powiat: m. Wrocław, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: Kontakt telefoniczny
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: m. Wrocław
Gmina pracodawcy: Wrocław
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wrocław
Ulica pracodawcy: Krokusowa
Numer budynku pracodawcy: 3A
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy we Wrocławiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.10.2016
Oferta pracy ważna do: 05.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
prace ogólnobudowlane, w tym prace przygotowawcze pod budowę dróg, placów
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Działoszyn (dolnośląskie)
Pomoc w przygotowaniu dań kuchni algierskiej. Równoważny system czasu pracy, dwie zmiany: 6-14, 14-22. MIejsce pracy: lokale należące do firmy Portofino Beata Jankiewicz (Wrocław).
kontakt przez PUP - 2016-03-24 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków (pizza, itp.).
MIX RÓŻNOŚCI Beata Świątkowska - 2017-06-27 - Stanisławów Drugi (mazowieckie)
Praca w kuchni, przygotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-03 - Chojnice (pomorskie)
Sporzadzanie posiłków, wydawanie posiłków, dbanie o stanowisko pracy, sprzatanie, przygotowanie stanowiska pracy.
Hotel MARHABA Restauracja "ŚNIEŻNIK" - Barbara Ladżyńska - 2016-01-08 - Kłodzko (dolnośląskie)
zgodnie z probramem stażu
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Zielonka (świętokrzyskie)
zgodnie ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa; wynagrodzenie 2300,00 zł brutto
LARSEN S.C. - 2016-06-14 - Ustka (pomorskie)
obsługa klientów, przyjmowanie zamówień, przyjmowanie opłat za zamówienia
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Jelenia Góra (dolnośląskie)
Wypiek i przygotowanie pizzy oraz dań z menu, dbanie o porządek na miejscu pracy, zamawianie produktów; możliwośc przyuczenia do zawodu
"HEAVEN" MICHAŁ KIEŁSZNIA - 2018-07-18 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie dań obiadowych, praca w godzinach 08.00 - 16.00
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
smażenie, wydawanie posiłków
kontakt przez OHP - 2017-05-15 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tureckiej, obsługa klienta, kotakt z dostawcami, dbanie o zaopatrzenie, obsługa kasy fiskalnej. Wymagania: wykształcenie średnie - gastronomiczne, mile widziany staż pracy, prawo jazdy kat B.
ANATOLIA BARIS KUCUK - 2017-02-24 - Wejherowo (pomorskie)
-
Tomasz Dudaronek - 2017-08-23 - Białystok (podlaskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-27 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych potraw kuchni ukraińskiej.
Jerzy Wydrych Firma Handlowo Usługowa '' WYDRYCH'' - 2017-04-06 - Występa (świętokrzyskie)
GOTOWANIE, UTRZYMYWANIE STANOWISKA PRACY W CZYSTOŚCIWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE-KUCHARZ, TECHNOLOG, UMIEJĘTNOŚĆ GOTOWANIA, MILE WIDZIANE PRAWO JAZDY B;GODZINY PRACY: 07.00-15.00MIEJSCE PRACY W PUBLICZNYM PRZEDSZKOLU I ŻŁOBKU W PRZECŁAWIUPRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY PRZED SPOTKANIEM 514-440-072
DIETA CARE AGNIESZKA ZIELIŃSKA - 2018-03-13 - Przecław (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków (śniadania, obiady, kolacje) dla gości hotelowych
ROYAL-BALTIC M.W. BURZYŃSCY S.J. - 2015-11-24 - Ustka (pomorskie)
- układanie menu, nadzór nad estetyką i jakością wydawanych dań,,- nadzór nad pracoownikami,- kontrola zapasu artykułów spożywyczych- praca przy daniach polskich- umowa na okres próbny 6 miesięcy (docelowo umowa na czas nieokreślony),- praca na dwie zmiany 8.00-16.00, 16.00-24.00- wynagrodzenie ok 17 zł/h brutto - ok 2720 zł brutto
Spółka Cywilna Gastronomiczno-Handlowa Zygmunt Bianek, Mariusz Bianek, Damian Bianek - 2018-04-04 - Śrem (wielkopolskie)
transport międzynarodowy- prowadzenie pojazdów, zabezpieczenie towaru, nadzór nad rozmieszczeniem towaru na naczepie, w sporadycznych wypadkach załadunek i rozmieszczenie towaru osobiscie, prowadzenie dokumentów, dopilnowanie prawidłowego wypełnienia i podpisów nadawcy i odbiorcy
Beata Michalska PHU PABAX - 2016-01-19 - Rawicz (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Dom Opieki Hospicyjnej ŁTPCh p.w. Świętego Ducha - 2015-12-21 - Łomża (podlaskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni polskiej (catering)
Firma Cateringowa "a'propos" Zdzisław Godek - 2016-03-21 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie potraw
Tomasz Helt "TOMEX" - 2016-11-15 - Jastrowie (wielkopolskie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw i ciast
CEZAR Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dariusz Bogdan Niewiński - 2016-06-03 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie dań kuchni japońskiej
ATS SP. Z O.O. - 2017-04-11 - Poznań (wielkopolskie)
Przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej z oryginalnych receptur i przepisów.
kontakt przez PUP - 2017-05-30 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie posiłków
ZPC SKÓRKA SPÓŁKA JAWNA - 2018-03-09 - Ustrzyki Górne (podkarpackie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Kraków (małopolskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-04-11 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchnii arabskiej i bengalskiej
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Puławy (lubelskie)