KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII Szczecin oferta pracy APS PROFIT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Stanowisko: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Wynagrodzenie: od 13,7 PLN
Zakres obowiązków: CZYNNOŚCI ZWIAZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POSIŁKÓW ORAZ NAPOJÓW W PUNKCIE MAŁEJ GASTRONOMII STOSUJAC ODPOWIEDNIE NARZEDZIA, MASZYNY I URZĄDZENIAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚCI ZWIAZANE Z OBSŁUGĄ MASZYN I URZĄDZEŃ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM PÓŁ ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
Data publikacji: 2018-02-27
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: APS PROFIT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:EMILII PLATER 14 B U1, 71-635 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
CZYNNOŚCI ZWIAZANE Z PRZYGOTOWYWANIEM POSIŁKÓW ORAZ NAPOJÓW W PUNKCIE MAŁEJ GASTRONOMII STOSUJAC ODPOWIEDNIE NARZEDZIA, MASZYNY I URZĄDZENIAWYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚCI ZWIAZANE Z OBSŁUGĄ MASZYN I URZĄDZEŃ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM PÓŁ ROKU DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13,7 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
STAWKA GODZINOWA 13,70 ZŁ BRUTTO/GODZINĘMINIMUM 20 GODZIN TYGODNIOWO
Czy jest to praca tymczasowa?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ MAŁEJ GASTRONOMII
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13,7 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.03.2018
Data zakończenia pracy: 07.09.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 6)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 0, miesiące: 6
Nazwa pracodawcy:
APS PROFIT POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
EMILII PLATER 14 B U1, 71-635 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: BRAK
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: EMILII PLATER 14 B
Numer budynku pracodawcy: U1
danePracodawcy_nrKraz: 8680
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.02.2018
Oferta pracy ważna do: 26.03.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.02.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.02.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw, znajomość kuchni ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
kucharz
FHU ISKIERKA Iwona Ławruk - 2018-02-07 - Mielec (podkarpackie)
1. przygotowanie potraw chińskich według oryginalnych przepisów za zastosowaniem oryginalnych przypraw2. przygotowywanie przekąsek chińskich w tym również danie na śniadanie według receptur tradycyjnych3. marynowanie mięs według przepisów chińskich. Praca 5 dni w tygodniu od 9:00-17:00.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Raszyn (mazowieckie)
Magazynier
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Tomaszów Lubelski (lubelskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
HOTEL PRIMA - 2017-05-26 - Puławy (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji.
Zajazd Zagroda Tomasz Obłonczek - 2016-01-11 - Konradów (opolskie)
Praca w zawodzie kucharza
KOSTA SP Z O.O. - 2016-08-25 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków
MAŁGORZATA DĄBROWSKA TED - 2015-12-23 - Radomsko (łódzkie)
-
"BOCIANIE GNIAZDO" SP. Z O.O. - 2017-12-11 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-02-05 - Rząska (małopolskie)
praca na kuchni w DPS w Inowrocławiu
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ - 2016-02-24 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Młodszy kucharz
PKU JOANNA KĘPA - 2016-02-16 - Kruszyn (kujawsko-pomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-04-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie obiadów, potraw wydawanych w barze, garmażerka
SPÓŁDZIELNIA "SMAK-COOP" - 2018-06-20 - Poznań (wielkopolskie)
-Prace w kuchni,-Miejsce pracy: "Gościniec Woda na Młyn" w Waćmierku,-Osoby zainteresowane proszone są o kontakt telefoniczny pod nr: 608-67-97-00-Praca zmianowa między 8 a 22
Waldemar Huk Kancelaria Dochodzenia Wierzytelności - 2017-08-21 - Waćmierek (pomorskie)
Planowanie i przygotowywanie posiłków, układanie menu, zarządzanie przechowywaniem produktów, dbanie o porządek w kuchni, przestrzeganie zasad higieny
kontakt przez PUP - 2017-04-19 - Niedzica-Zamek (małopolskie)
- Poszukujemy osób chętnych do pracy w firmie kurierskiej FedEx z placówką w Katowicach na stanowisko kurier. Praca na terenie Katowic.- Firma oferuje: pracę w zespole, miłą atmosferę i partnerstwo w pracy, atrakcyjne wynagrodzenie, szkolenie w pierwszych dniach pracy.- Wynagrodzenie: od 1,70 zł/brutto za jedną przesyłkę (około 2000 do 2800 zł/brutto miesięcznie -> 40% do 50% od faktury). Praca na umowę zlecenie na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy.- Wykształcenie BEZ znaczenia. Mile widziane Doświadczenie w pracy kuriera, jednak nie jest wymagane. Wymagane doświadczenia w prowadzeniu pojazdów, najlepiej typu bus. Wymagana znajomość topografii miasta lub okolic. Kontakt telefoniczny (9:00-17:00) (Tel. 733-940-306) lub e-mail: k-milewska.miltrans (at) o2.pl
Miltrans Katarzyna Milewska - 2016-06-09 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnych kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-02-24 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
- przygotowanie stanowisk pracy- zaopatrzenie kuchni w produkty- obsługa urządzeń kuchennych- wstępna obróbka surowców: jarzyn, mięs, ryb- cieplna obróbka surowców: gotowanie , smażenie- przygotowanie zup, dań jarskich i mięsnych- sporządzanie surówek i deserów- dekorowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - Rożnowice (małopolskie)
Przygotowywanie potraw i dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-08-23 - Przemyśl (podkarpackie)
PRzygotowywania potraw kuchni regionalnej - wschodniej.
kontakt przez PUP - 2018-01-19 - Łódź (łódzkie)
gotowanie, przygotowywanie posiłków z przewagą dietetyki
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Radzionków (śląskie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2017-04-24 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków śniadania-obiady
"OLITOUR" M. Fierek, Pensjonat "Jessica",JASNY BRZEG - 2017-01-13 - Władysławowo (pomorskie)
Obsługa kasy fiskalnej, obsługa terminalu płatniczego, wykładanie towaru, porządkowanie sklepu
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-07-19 - Warta (łódzkie)
montaż art. dekoracyjnych
Toolmet Zakład Mechaniki Precyzyjnej Witek Andrzej - 2016-05-31 - Bytom (śląskie)
kuchnia polska, fast food
Marcin Świerczek "MARS" - 2018-03-13 - Zakliczyn (małopolskie)
przygotowywanie potraw kuchni chińskiej; zarządzanie kuchnią; wydawanie posiłków; wstępna obróbka warzyw i mięsa
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Obróbka wstępna surowców: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie. Obróbka termiczna surowców i półproduktów: gotowanie, smażenie, duszenie. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Lądek-Zdrój (dolnośląskie)