KUCHARZ K/M Warszawa oferta pracy Małgorzata Krej Działalność Muzyczna i Edukacyjna
Stanowisko: KUCHARZ K/M
Wynagrodzenie: od 3 100 PLN
Zakres obowiązków: jw.
Data publikacji: 2018-06-27
Lokalizacja: Warszawa (mazowieckie)
Pracodawca: Małgorzata Krej Działalność Muzyczna i Edukacyjna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Meissnera 8a, 03-982 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: jw.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 100 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ K/M
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Warszawa
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m.st. Warszawa
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: M.st. Warszawa
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.08.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0:
Książeczka zdrowia do celów sanitarno-epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie: zasadnicze zawodowe - gastronomiczne lub pokrewne. Umiejętność przygotowywania posiłków dla przedszkolaków. Mile widziana książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Doświadczenie zawodowe: 1 rok. Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków dla ok. 70 dzieci w przedszkolu (razem z osobą pracującą w kuchni). Sporządzanie list zakupowych. Praca w godz. 6.00-14.00. Zgłoszenia: tel. 697925287.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
Małgorzata Krej Działalność Muzyczna i Edukacyjna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Adres pracodawcy:
Meissnera 8a, 03-982 Warszawa, powiat: m.st. Warszawa, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m.st. Warszawa
Gmina pracodawcy: M.st. Warszawa
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Warszawa
Adres strony pracodawcy: http://www.przedszkoleagatka.com/
Ulica pracodawcy: Meissnera
Numer budynku pracodawcy: 8a
Oferta zgłoszona przez: Urząd Pracy Miasta Stołecznego Warszawy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 27.06.2018
Data dodania oferty pracy: 25.06.2018
Oferta pracy ważna do: 14.07.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 25.06.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 14.06.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2018-04-09 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Radom (mazowieckie)
Kierowca kat. C+E na terenie kraju
Firma Transportowa Andrzej Młynarczyk - 2017-01-02 - Kielce (świętokrzyskie)
Zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2018-01-29 - Kraków (małopolskie)
umiejętność gotowania
PPHU HANDEL HURTOWY I DETLICZNY JAN PĘCAK - 2016-08-11 - Olecko (warmińsko-mazurskie)
PRODUKCJA I PRZYGOTOWANIE POTRAW W/G PRZYGOTOWANYCH RECEPTUR, PRZESTRZEGANIE OBOWIĄZUJĄCYCH STANDARDÓW PRODUKCYJNYCH, RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM, ZACHOWANIE DOBREJ ORGANIZACJI PRACY; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE LUB 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT OSOBISTY W KUCHNI SZPITALA PRZY ULICY MĄCZNEJ 4 LUB TELEFONICZNY;CZAS PRACY RÓWNOWAŻNY W GODZINACH 06.00 - 18.00
NIRO SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-01-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-03-10 - Warszawa (mazowieckie)
-Przygotowywanie pizzy i dań obiadowych,-Wynagrodzenie do uzgodnienia od 2.000,00 zł netto-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-07-13 - Pszczółki (pomorskie)
sprzedawca mięsa i wędlin w sklepie mięsnym
Zakłady Mięsne Mielczarek Sp.z o.o. Sp.k. - 2017-05-25 - Poznań (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw
KARCZMA Halina Grąziewicz Węgorzewo - 2016-04-13 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
Kuchnia polska
"SUPER-PRINT TONER" JAN SKUBIS - 2018-02-28 - Chorzów (śląskie)
Przygotowanie posiłków dla kuracjuszy, dbanie o prawidłową pracę na kuchni, zarządzanie ludźmi na kuchni, odpowiedzialność za pracę na kuchni.
Ośrodek Rehabilitacyjno - Wypoczynkowy "Krystyna" P.Szlosek Solec Zdrój - 2017-07-28 - Solec-Zdrój (świętokrzyskie)
- przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej wg oryginalnych receptur z użyciem oryginalnych przyprawpraca na dwie zmiany
kontakt przez PUP - 2018-04-24 - Łódź (łódzkie)
-
CALIFORNIA KATARZYNA SKŁADANOWSKA - 2016-09-22 - Rewal (zachodniopomorskie)
Pomoc w przygotowaniu dań gorących, makaronów, sałatek, zestawów obiadowych, pomoc w przygotowaniu pizzy, pomoc w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-06-14 - Bochnia (małopolskie)
Kucharz
Restauracja i Karczma Staropolska Paweł Obara - 2018-04-30 - Szczucin (małopolskie)
ZAKRES OBOWIĄZKÓW: Przygotowywanie posiłków dla klienta indywidualnego i zbiorowego; WYMAGANIA: wykształcenie zawodowe, mile widziane doświadczenie, wiedza z zakresu kuchni śląskiej i polskiego
Zajazd "TYTAN" Adam Mika Kochanowice - 2016-05-05 - Kochanowice (śląskie)
Zgodnie ze stanowiskiem.
Sklep Przemysłowy "SE-TAK". Jadwiga Serafin - 2016-02-09 - Łomża (podlaskie)
Praca w charakterze kucharza. Przygotowywanie dań kuchni polskiej. Możliwość przyuczenia
Restauracja PARKOWA Iwona Dróżdż - 2017-02-28 - Brzeziny (łódzkie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-28 - Warszawa (mazowieckie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-01-27 - Warszawa (mazowieckie)
Wykonywanie wypieków i ciast. Sporządzanie potrwa. Praca w godz. 6-18.
Prima Hotels Sp. z o.o. Sp.K. (Hotel Maxymilian) - 2016-02-04 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zamówienia i odbiór towarów, organizacja pracy w kuchni, bieżąca kontrola produkcji, higieny i porządków, kontakty z szefami innych działów w sprawie omawiania zadań. Praca w międzynarodowym środowisku specjalistów, możliwość kreatywnego wykorzystywania swoich umiejętności.
kontakt przez OHP - 2016-06-02 - Niemcy (Niemcy)
Przygotowanie potraw, praca wg standardów restauracji, dbałość o czystość i porządek miejsca pracy. Wymagania: wykształcenie min. średnie - gastronomiczne, min. 1 rok doświadczenia na podobnym stanowisku, aktualna książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych.
IZABELA FIGURSKA - 2016-09-23 - Rumia (pomorskie)
W/G PROGRAMU STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-05-16 - Siemiatycze (podlaskie)
Wspieranie rozwoju poznawczego wychowanków (prowadzenie zajęć indywidualnych i grupowych, kół zainteresowań dla dzieci i młodzieży, terapii pedagogicznej, zapewnianie pomocy w nauce szkolnej). Kształtowanie umiejętności społecznych dzieci (prowadzenie zajęć socjoterapeutycznych ). Udzielanie wsparcia wychowawcom SOS. Współpraca z zespołemwspierającym rozwój dziecka. Udział w tworzeniu Planu Pomocy Dziecku. Prowadzenie dokumentacji pracy pedagogicznej z dziećmi.
Stowarzyszenie SOS WIOSKI DZIECIĘCE W POLSCE - 2018-03-08 - Karlino (zachodniopomorskie)
Obróbka warzyw, smażenie naleśników,obsługa irządzeńgastronomicznych na bazie kuchni francuskiej; samodzielny kucharz.
kontakt przez PUP - 2016-09-23 - Wrocław (dolnośląskie)
montowanie elementów sprzetu gospodarstwa domowego
JUREX PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE WIKTORIA AWDIJCZUK - 2016-06-09 - Oława (dolnośląskie)
Obszar produkcji- praca przy grillu, frytkownicach, tosterach i garnirowaniu, prace magazynowe ( transport ręczny i z wykorzystaniem podręcznego sprzętu), w tym prace przygotowawcze przed otwarciem i po zamknięciu restauracji, prace porządkowe i utrzymywanie czystości w restauracjach i na terenie zewnętrznym
BAKS Alina Borucka Restauracje McDonald's - 2017-09-18 - Koszalin (zachodniopomorskie)