KUCHARZ Inwałd oferta pracy ARKONA SP ZO.O.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 200 PLN
Zakres obowiązków: Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków. Praca na czas nieokreślony, na pełny etat, dwuzmianowa w godzinach 6-22, godziny pracy do ustalenia. Praca w dni wolne. Praca możliwa w Inwałdzie, ul. Wadowicka 169a lub w Andrychowie, Plac Mickiewicza 1.Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym 697697008.
Data publikacji: 2021-05-13
Lokalizacja: Inwałd (małopolskie)
Pracodawca: ARKONA SP ZO.O.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wadowicka 169A, 34-120 Inwałd, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych,przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków,porcjowanie i wydawanie posiłków. Praca na czas nieokreślony, na pełny etat, dwuzmianowa w godzinach 6-22, godziny pracy do ustalenia. Praca w dni wolne. Praca możliwa w Inwałdzie, ul. Wadowicka 169a lub w Andrychowie, Plac Mickiewicza 1.Kontakt z pracodawcą osobisty poprzedzony kontaktem telefonicznym 697697008.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
warunkiPracyIPlacy_kodRodzajuZatrudnienia: RPs005|11
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
warunkiPracyIPlacy_kodZmianowosci: RPd058|2
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
warunkiPracyIPlacy_kodSystemuWynagradzania: RPd050|1
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Inwałd
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
warunkiPracyIPlacy_kodWojewodztwa: 12
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
warunkiPracyIPlacy_kodPowiatu: 1218
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Andrychów
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.06.2021
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze branżowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_wyksztalceniaSzczegoly_0: Array
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
wymagania_wymaganiaKonieczne_uprawnieniaSzczegoly_0: Array
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie min. zasadnicze zawodowe kierunkowe, książeczka SANEPID.
Nazwa pracodawcy: ARKONA SP ZO.O.
danePracodawcy_nip: 6772147479
danePracodawcy_regon: 357190248
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Wadowicka 169A, 34-120 Inwałd, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV, może być skierowanie
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
danePracodawcy_kodWojewodztwa: 12
Powiat pracodawcy: wadowicki
danePracodawcy_kodPowiatu: 1218
Gmina pracodawcy: Andrychów
Kraj pracodawcy: Polska
danePracodawcy_kodKraju: RPd016|134
Miejscowość pracodawcy: Inwałd
danePracodawcy_kodMiejscowosci: 0045089
Ulica pracodawcy: Wadowicka
Numer budynku pracodawcy: 169A
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa niewyspecjalizowana
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
pozostaleDane_kodZawodu: RPd057|512001
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
pozostaleDane_kodKategoriiOferty: RPd011|111
Data dodania oferty pracy: 13.05.2021
Oferta pracy ważna do: 24.06.2021
Data udostępnienia oferty pracy: 13.05.2021
Data przyjęcia oferty pracy: 13.05.2021
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
kodJezyka: pl
link:
https://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?2dbc507b6b458e7863c819d3d109ec30
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie dań z ryb, dań restauracyjnych.
Przedsiębiorstwo Handlu Przetwórstwa Rybnego i Budownictwa RYBOR Zenon Adamczyk - 2019-07-10 - Gręzów (mazowieckie)
- Przygotowanie posiłków. - Wynagrodzenie: 2500-3000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy. Docelowo praca na stałe.- Praca: 8:00-16:00. Wymagane wykształcenie zawodowe gastronomiczne. Wymagane doświadczenie na stanowisku kucharza / kucharki min. 3 lata. Mile widziane prawo jazdy kat. B. Kontakt wstępnie telefoniczny (Tel. 500-073-189) (8:00-16:00) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Paderewskiego 32, 40-282 Katowice).
"OBZ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" - 2018-04-16 - Katowice (śląskie)
PRZYGOTOWANIE I PRZYRZĄDZANIE POTRAW AZJATYCKICH W BARZE ORIENTALNYM.WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, WIETNAMSKIEJ, ROK DOŚWIADCZENIA ZAWODOWEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA WIETNAMSKIEGO.PRACA W GODZINACH: 10:00-18:00
kontakt przez PUP - 2019-04-01 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
E.J.P. HOTELE Sp.z o.o.Sp.k.ZPCH - 2015-11-27 - Trzemeszno (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków, utrzymanie czystości w pomieszczeniu. Praca według grafiku w godz. 12.00.- 21.00.
RESTAURACJA "STARA GALERIA" FILIP FIJAŁKOWSKI - 2021-05-18 - Barlinek (zachodniopomorskie)
Przyrządzanie potraw, dan, przekąsek, planowanie jadłospisów
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
produkcja pierogów, krokietów, gołąbków, przygotowanie farszu, przygotowanie ciasta, smażenie naleśników, obróbka termiczna produktów, praca w godz. 8-16 lub 7-15
kontakt przez PUP - 2020-08-04 - Mysłowice (śląskie)
Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowe
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Gidle (łódzkie)
przygotowywanie posiłków /dietetycznych/ dieta na zamówienie.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Lublin (lubelskie)
Praca na kuchni otwartej, przygotowywanie posiłków itp.
Firma Handlowa "Solidus" sp. z o.o. - 2016-06-10 - Nowy Sącz (małopolskie)
przyrządzanie posiłków
EMIK Emilian Kaczmarek - 2019-07-18 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
przyrządzanie posiłków, prowadzenie kuchni
Zakład Handlowo-Usługowy Anna Sokołowska - 2019-09-19 - Sosnowiec (śląskie)
Przygotowanie posiłków w przedszkolu.
KRAINA BAJEK Ilona Juszczak - 2017-10-20 - Cegłów (mazowieckie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów kuchni ormiańskiej oraz gruzińskiej z zastosowaniem przypraw charakterystycznych dla tej kuchni, wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piaseczno (mazowieckie)
Kucharz/pomocnik kucharza
KJK"BÓR"CJZW"THERIOS"K.Waligórska - 2017-01-20 - Toporzysko (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków
kontakt przez PUP - 2020-01-29 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
umiejętność dobrej organizacji pracy oraz pracy w zespole,brak przeciwskazań do pracy z żywnością, komunikatywność
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Kobylanka (małopolskie)
- Przygotowanie sushi, - przygotowanie dań kuchni azjatyckiejumowa zlecenie na okres 3 lat
kontakt przez PUP - 2021-04-07 - Łódź (łódzkie)
zgodnie ze stanowiskiemI zmiana godz. 8.00-16.00Miejsce wykonywania pracy : Kąty Rybackie ul. Zaciszna 9 Siedlisko na Zaciszu
Firma Handlowa Sport Lux Dariusz Hutnik - 2021-05-19 - Kąty Rybackie (pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-08-01 - Tuszyn (łódzkie)
- przygotowywanie potraw kuchni polskiej;- utrzymanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych;- przygotowywanie posiłków, przy użyciu wszystkich artykułów spożywczych wydanychdo kuchni;- dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków;- porcjowanie i wydawanie posiłków.
Restauracja Słoneczna Sp. z o. o. - 2018-10-04 - Syrynia (śląskie)
Przyrządzanie sushi w firmie cateringowej. Dbanie o porządek w miejscu pracy. Sporządzanie inwentarza, logistyka zamówień. Obsługa klienta.
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Chotomów (mazowieckie)
j.w
Wyższa Szkoła Rehabilitacji - 2016-01-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie potraw, deserów, napojów, zamawianie produktów, sprawdzanie terminów przydatności
Pod Strzechą Robert Markowski - 2019-09-02 - Łuków (lubelskie)
Brak danych
Przedsiębiorstwo Turystyczne "SZOT" Agnieszka Maria Zyzało - 2017-10-23 - Augustów (podlaskie)
kucharz
HENRYK GMYREK - 2016-07-07 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowanie potraw i półproduktów,utrzymanie kuchni w czystości,szykowanie listy zakupów do kuchni.Znajomość kuchni molekularnej. Umiejętność obsługiwania maszyn piekarniczych,wirówek,wyciskarek.
kontakt przez PUP - 2017-08-10 - Łódź (łódzkie)
Nadzorowanie i opracowywanie dokumentacji jakościowej.
EUROFOAM Polska Sp. z o.o. - 2017-03-23 - Zgierz (łódzkie)
przyrządzanie posiłków
Mat-oil sp. z o.o. - 2018-08-29 - Swarzędz (wielkopolskie)
- przygotowywanie posiłków, deserów, ciast dla społeczności przedszkolnej;- przestrzeganie zasad i przepisów żywienia zbiorowego.
Miejskie Przedszkole Publiczne Nr 10 "Słoneczna Kraina" w Starogardzie Gdańskim - 2019-07-31 - Starogard Gdański (pomorskie)