KUCHARZ Gostynin oferta pracy Agencja Rozwoju i Promocji ZAMEK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowiązków: Tworzenie propozycji menu. Sporządzanie zamówień. Sporządzanie i serwis potraw. Kontola zasobów magazynowych. Dbanie o organizację i porządek w miejscu świadczenia usług.
Data publikacji: 2017-09-05
Lokalizacja: Gostynin (mazowieckie)
Pracodawca: Agencja Rozwoju i Promocji ZAMEK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Zamkowa 31, 09-500 Gostynin, powiat: gostyniński, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Tworzenie propozycji menu. Sporządzanie zamówień. Sporządzanie i serwis potraw. Kontola zasobów magazynowych. Dbanie o organizację i porządek w miejscu świadczenia usług.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: Wynagrodzenie 13zł/h brutto
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gostynin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gostyniński
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gostynin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 11.09.2017
Data zakończenia pracy: 10.01.2018
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 2)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: pomaturalne/policealne, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_1: wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_2: średnie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane uprawnienia HACCP oraz umiejętności cukiernicze.
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy:
Agencja Rozwoju i Promocji ZAMEK Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Adres pracodawcy:
Zamkowa 31, 09-500 Gostynin, powiat: gostyniński, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: świadectwa szkolne i pracy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, Termin: od zaraz, Godziny : 8-16
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: gostyniński
Gmina pracodawcy: Gostynin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gostynin
Ulica pracodawcy: Zamkowa
Numer budynku pracodawcy: 31
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gostyninie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.09.2017
Oferta pracy ważna do: 18.09.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.09.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 05.09.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie ze stanowiskiem
kontakt przez PUP - 2018-03-19 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Staż dla osób do 30 roku życia
kontakt przez PUP - 2016-02-18 - Ryn (warmińsko-mazurskie)
Kucharz/ka
BAR"ANA" Adam Pajor - 2017-09-27 - Jordanów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Witaszyce (wielkopolskie)
1.Przygotowywanie posiłków na potrzeby ośrodka,2.Smażenie ryb,3.Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-02 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
praca w kuchni; przygotowanie i wydawanie dań typu FAST FOOD dbanie o czystość stanowiska pracy;
kontakt przez PUP - 2017-05-23 - Gorlice (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ (DANIA MĄCZNE), PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI FUSION FRANCUSKIEJ;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, ZNAJOMOŚĆ REGIONALNEJ KUCHNI UIKRAIŃSKIEJ ORAZ KUCHNI FUSION, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 3 LATA DOŚWIADCZENIA
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowo Usługowa Anna Mółka - 2015-11-16 - Kończyce Małe (śląskie)
obsługa imprez okolicznościowych
RESTAURACJA VEGA SP. Z O.O. - 2016-03-14 - Długa Wieś (wielkopolskie)
sporządzanie potraw, dań obiadowych, gorących kanapek; bezposrednia obsługa klienta - techniki obsługi klienta, zastosowanie działań marketingowycjh marketingowych
kontakt przez PUP - 2017-09-27 - Otwock (mazowieckie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole, doświadczenie w pracy w gastronomii. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, porcjowanie zywności, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy, prowadzenie rejestrów do procedur systemu HACCP, współdziałanie w sprawowaniu nadzoru nad pracą personelu pomocniczego zatrudnionego w dziale żywienia, przestrzeganie prawidłowej eksploatacji maszyn i urządzeń, dbanie o należyty stan maszyn, narzędzi i sprzętu. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2018-04-04 - Rybnik (śląskie)
Przygotowywanie i stosowanie zasad "Dobrej Praktyki Higienicznej i Produkcyjnej", przygotowywanie posiłków dobrej jakości, przestrzeganie NORM SYSTEMU ISO 9001-2000
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Kłodzko (dolnośląskie)
przygotowywanie pizzy
Restauracja Tucholanka Anna Buchholz - 2018-04-06 - Tleń (kujawsko-pomorskie)
Przygotowanie posiłków dla dzieci
Niepubliczne Przedszkole "Bolek i Lolek" - 2016-03-21 - Udorpie (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla gości hotelu ****
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Mielno (zachodniopomorskie)
produkcja zup, sosów, surówek, deserów; produkcja dań mięsnych różnymi technikami; obsługa cateringów zewnętrznych
kontakt przez PUP - 2016-02-03 - Karnity (warmińsko-mazurskie)
Praca na kuchni, praca w godz. 11-23, po umowie na czas określony (miesiąc) pracodawca deklaruje zatrudnienie na umowę na czas nieokreślony
Rancho s.c. Pawel Domański, Arkadiusz Nowakowski - 2016-01-29 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie surowców do produkcji, produkcja kulirnarna, porcjowanie, wykańczanie i dekoracja dań
Gminna Spółdzielnia "SCh" Strzyżów - 2017-07-27 - Strzyżów (podkarpackie)
pomoc przy przygotowaniu wyrobów garmażeryjnych, dbanie o czystość kuchni, pomoc przy pakowaniu wyrobów garmażeryjnych
F.H.U. Piotr Kasperkiewicz - 2016-04-28 - Brodła (małopolskie)
PRZYGOTOWYWANIE PÓŁPRODUKTÓW, POSIŁKÓW, UTRZYMANIE CZYSTOŚCI W MIEJSCU PRACY, WSPÓŁPRACA Z ZAŁOGĄ TAWERNY;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY POD PRESJĄ CZASU, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMOŚĆ HACCP, MIN. 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ŻYWIENIU ZBIOROWYM
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-08 - Białystok (podlaskie)
przygotowywanie posiłków w restauracji Efez w Lubinie
HOUSE OF FOOD D. SŁOMINSKI-FABIŚ SPÓŁKA KOMANDYTOWO - AKCYJNA - 2017-08-10 - Lubin (dolnośląskie)
obróbka wstepna produktów, przygotowanie i podawanie potraw, praca 7 dni w tygodniu w godz. 9-22
KHAN Sp. z o .o - 2016-05-11 - Janki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw ciepłych i zimnych. Praca w godzinach 6.00-14.00, 7.00-15.00, 10.00-18.00, 8.00-16.00, 11.00-19.00, 12.00-20.00, 14.00-22.00
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Śrem (wielkopolskie)
przygotowywanie całodziennych posiłków
JAMA s.c. J.M Gotlibowscy - 2016-12-23 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie ciepłych i zimnych posiłków , zakąsek, dań z ryb , sałatek i surówek , ciast, kierowanie personelem kuchennym , organizacja pracy w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-03-31 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
praca w pierogarnii
GARMAŻ "GARCEK" PRODUKCJA WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH I MINI CATERING JACEK STELMACH, PIEROGARNIA "STAROMIEJSKA" - 2016-08-31 - Lębork (pomorskie)
Sprzątanie pomieszczeń biurowych.
TOP SYSTEM MACIEJ SMAK - 2017-09-01 - Kożuchów (lubuskie)
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych, przygotowanie i produkcja wyrobów i półproduktów kulinarnych
Zespół Pałacowy Sp z o.o. Kurozwęki - 2017-03-02 - Kurozwęki (świętokrzyskie)
przygotowywanie, gotowanie potraw
Usługi Gastronomiczne. Handel, Usługi Transportowe, Restauracja "ANNA" Halina Celińska - 2018-06-01 - Biała Podlaska (lubelskie)