KUCHARZ Szczecin oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽950 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: PRZYGOTOWYWANIE P脫艁PRODUKT脫W, POSI艁K脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z ZA艁OG膭 TAWERNY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY POD PRESJ膭 CZASU, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 HACCP, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA W 呕YWIENIU ZBIOROWYM
Data publikacji: 2016-03-22
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
PRZYGOTOWYWANIE P脫艁PRODUKT脫W, POSI艁K脫W, UTRZYMANIE CZYSTO艢CI W MIEJSCU PRACY, WSP脫艁PRACA Z ZA艁OG膭 TAWERNY;WYMAGANIA: WYKSZTA艁CENIE ZAWODOWE GASTRONOMICZNE, UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY POD PRESJ膭 CZASU, KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, ZNAJOMO艢膯 HACCP, MIN. 5 LAT DO艢WIADCZENIA W 呕YWIENIU ZBIOROWYM
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽950 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: MIESI臉CZNY
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Szczecin
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: zachodniopomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Szczecin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽950 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.05.2016
Wymagany zawody dla kandydat贸w na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
DO艢WIADCZENIE W 呕YWIENIU ZBIOROWYM (wymagany sta偶 - lata: 5)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: HACCP
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: UMIEJ臉TNO艢膯 PRACY POD PRESJ膭 CZASU
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 5
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 39, 70-383 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 39
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 22.03.2016
Oferta pracy wa偶na do: 21.04.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 22.03.2016
Data przyj臋cia oferty pracy: 22.03.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Meldowanie go艣ci w CHARTObs艂uga RezerwacjiObs艂uga 艣niada艅 hotelowychObs艂uga baru (kawy, podstawowe alkohole)
kontakt przez OHP - 2016-09-28 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w dla go艣ci lokalu
ILLINOIS SP. Z O.O. - 2016-10-12 - Zabierz贸w (ma艂opolskie)
Przyrz膮dzanie potraw, dbanie o stany magazynowe, porz膮dek w m/p
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Kudowa-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Sprzedawca w bran偶y rolniczej
AGROMA - 2015-12-14 - Choszczno (zachodniopomorskie)
wyrabianie ciasta, mycie naczy艅, przygotowywanie sur贸wek, kr臋cenie pizzy, hamburger贸w, zapiekanek, frytek.
kontakt przez PUP - 2017-07-27 - 艁臋kawica (ma艂opolskie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w dla go艣ci obecnych w hotelu,catering i na przyj臋cia okoliczno艣ciowe,wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie posi艂k贸w,utrzymywanie w czysto艣ci stanowiska pracy.
HOTEL STACJA KUTNO SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-04-18 - Kutno (艂贸dzkie)
gotowanie i przygotowywanie potraw oraz wydawanie
kontakt przez PUP - 2016-11-14 - Zgierz (艂贸dzkie)
kucharz/ barman
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Tuczno (zachodniopomorskie)
Gotowanie, pieczenie, sma偶enie, przygotowywanie potraw, wydawanie posi艂k贸w
Pawe艂 G艂owacki Bar & Restauracja Przysta艅 - 2016-05-24 - Mi臋dzyzdroje (zachodniopomorskie)
przygotowanie da艅 produkcji w艂asnej
kontakt przez PUP - 2017-06-29 - Bartoszyce (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie posi艂k贸w zbilansowanej diety, obs艂uga imprez okolicznosciowych, bie偶膮ca obsluga klient贸w, ustalanie karty da艅
kontakt przez PUP - 2016-09-21 - Alwernia (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Bystrzyca G贸rna (dolno艣l膮skie)
Obs艂uga techniczna Wellnes SPA, drobne naprawy, kontrola urz膮dze艅 grzewczych (piece, pompy itp.)
"NEYA" Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 oddzia艂 w Trzebieszowicach - 2018-07-12 - Trzebieszowice (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 kuchni chi艅skiej oraz nepalskiej, ukladanie karty menu, produkcja piero偶kow gotowanych na parze. Umowa o prace na czas okre艣lony. Praca jednozminowa. Proponowany okres zatrudnienia; 3 lata. Oferta dost臋pna w sali G
kontakt przez PUP - 2018-01-26 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Zgodnie z zawodem.
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Rozogi (warmi艅sko-mazurskie)
Obs艂uga klienta oraz przygotowanie potraw.
"OTM臉T-ZBYT" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-02-13 - K臋dzierzyn-Ko藕le (opolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w gotowych (da艅, zup) wg 艣ci艣le okre艣lonych receptur
EAT ME Sp. z o.o. w Warszawie - 2017-01-11 - Piaseczno (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w
O艣rodek Wypoczynkowy "Psia G贸ra" Zofia,Jerzy,Tomasz,Wiktor Zych s.c. - 2018-03-16 - Swornegacie (pomorskie)
zgodnie z programem sta偶u
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Lidzbark Warmi艅ski (warmi艅sko-mazurskie)
obs艂uga klient贸w, praca w kuchni, prace porz膮dkowe; mile widziane do艣wiadczenie kucharskie; godz. i dni pracy do uzgodnienia ; lokal czynny od 12:00 do 23:00
PIZZERIA U MATYSA SEBASTIAN MATYSIK UJAZD - 2017-03-02 - Ujazd (opolskie)
pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu da艅,
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Poniatowa (lubelskie)
przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-18 - Mogilno (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
"AMD" Sp贸艂ka z o.o. - 2016-06-23 - Ruk艂awki (warmi艅sko-mazurskie)
Praca w charakterze kucharza
P.P.U.H. "Staruszek" Maria Lasak - 2015-11-20 - Krzy偶anowice (艣l膮skie)
przygotowanie i wydawanie potraw, utrzymanie kuchni w czysto艣ci.
Hotel Tajty sp. z o.o. - 2017-04-27 - Wilkasy (warmi艅sko-mazurskie)
w/g programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - L臋bork (pomorskie)
- Przygotowywanie i wydawanie potraw z surowc贸w i p贸艂produkt贸w.- Wynagrodzenie: 1850 z艂/brutto + premia. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca od wtorku do soboty: 14:00-22:00. Wymagane wykszta艂cenie min. 艣rednie. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 6 miesi臋cy na stanowisku kucharza lub pomocy kuchennej. Wymagana aktualna ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (9:00-18:00) (Tel. 609-401-625, 790-221-100) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Mariacka 6, 40-014 Katowice) lub e-mail: piwiarnia.katowice (at) gmail.com
SMF SYLWIA FIDLER - 2016-05-18 - Katowice (艣l膮skie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
GAMI Micha艂 Marek Gajda - 2017-05-26 - Wa艂cz (zachodniopomorskie)
- Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni 艣l膮skiej.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Docelowo praca na sta艂e. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca 8 godzin dziennie w godzinach: 6:00-21:00 + soboty, niedziele. Wykszta艂cenie BEZ znaczenia. Wymagane do艣wiadczenie min. 1 rok. Wymagana umiej臋tno艣膰 przygotowywania potraw kuchni 艣l膮skiej. Kontakt WY艁膭CZNIE osobisty z CV w godzinach: 11:00-21:00 (ul. Gen. J贸zefa Hallera 71, 40-320 Katowice).
"KARCZMA POD M艁YNEM" S.C. KOCUR KARINA, KOCUR HENRYK, KOCUR KLAUDIA - 2017-11-13 - Katowice (艣l膮skie)
Przygotowywanie da艅 obiadowych oraz pozosta艂ych posi艂k贸w zgodnie z aktualnym menu.
Wojciech Jakowenko - 2015-12-02 - K臋pno (wielkopolskie)