KUCHARZ* Dębe oferta pracy Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy
Stanowisko: KUCHARZ*
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Gotowanie i przygotowywanie posiłków, zmywanie, krojenie, siekanie, obsługa maszyn gastronomicznych.
Data publikacji: 2018-01-12
Lokalizacja: Dębe (mazowieckie)
Pracodawca: Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:05-140 Dębe, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Gotowanie i przygotowywanie posiłków, zmywanie, krojenie, siekanie, obsługa maszyn gastronomicznych.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: + 20% premia+ wysługa lat
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ*
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Dębe
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: legionowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Serock
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.02.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Krajowa Szkoła Sądownictwa i Prokuratury Ośrodek Szkoleniowy
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Adres pracodawcy:
Gen.Władysława Sikorskiego 11, 05-119 Legionowo, powiat: legionowski, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: telefonicznie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: legionowski
Gmina pracodawcy: Legionowo
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Legionowo
Adres strony pracodawcy: www.kssip.gov.pl
Ulica pracodawcy: Gen.Władysława Sikorskiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy:
Pozostałe pozaszkolne formy edukacji, gdzie indziej niesklasyfikowane
Nazwisko osoby zgłaszającej: Beata Banasiak
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Legionowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.01.2018
Oferta pracy ważna do: 12.02.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 12.01.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 12.01.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciasta, napojów, deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń w zakładzie gastronomicznym. praca w godzinach 11-20, 14-24
PPHU FESTO s.c. Mariusz Stotko, Dariusz Ferens - 2018-10-17 - Opole (opolskie)
Utrzymywanie porządku w budynkach oraz porządkowanie terenów zielonych.
Rawsko-Bialska Spółdzielnia Socjalna "Nadzieja i Praca" - 2018-04-14 - Rawa Mazowiecka (łódzkie)
przygotowanie posiłków , praca w systemie II zmianowym w godz. 9.00-17.00; 13.00-21.00
kontakt przez PUP - 2016-08-05 - Cyców (lubelskie)
Wprowadzanie dań kuchni ukraińskej do menu lokalu, przygotowanie posiłków wg upodobań klientów rosyjskojęzycznych.
LA BOCCA Żaneta Kwidzińska - 2016-10-27 - Gdańsk (pomorskie)
- przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej,- utrzymywanie porzadku na stanowisku- komunikacja z zespołem ukraińskim w czasie pracy
kontakt przez PUP - 2017-12-13 - Kościerzyna (pomorskie)
staż w kuchni ośrodka wypoczynkowego
kontakt przez PUP - 2016-03-01 - Wisła (śląskie)
Wg. stanowiska. Miejsce pracy Pizzeria Jaami. Więcej informacji pod numerem 881 781 231.
Przemysław Kuchta ALL GOOD - 2017-07-24 - Wołów (dolnośląskie)
jw.
VIVANDIER ŁUCJA KELUS - 2017-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
Wykształcenie kierunkowe; wymagane doświadczenie zawodowe; kuchnia polska; umowa na czas określony; miejsce pracy Gliwice;
LAVION Wojciech Łobodziec - 2016-08-29 - Gliwice (śląskie)
przygotowywanie dań i pizzy
Pizzeria Oaza Przemysław Sieluk - 2016-02-24 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni ukraińskiej
"Kociołek Lubuski" Gozdek Urszula - 2017-07-10 - Słubice (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków, obieranie krojenie warzyw, porcjowanie posiłków, sprawdzanie terminu, mycie i czyszczenie naczyń i urządzeń, utrzymanie czystości
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Obsługa klientów.
FHU KAWA4U Sp. z o.o. - 2018-03-07 - Żyznów (podkarpackie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-04-07 - Goleniowy (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ, DOBRA ORGANIZACJA PRACY
FIRMA CATERINGOWA W PÓŁ DROGI - 2017-03-30 - Skierniewice (łódzkie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-24 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2016-04-27 - Podgórki (dolnośląskie)
jw.
JOBHOUSE Sp. z o.o. (Agencja pracy tymczasowej nr 7097) - 2016-10-03 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
-
CUKIERNIA - PIEKARNIA JOANNA WIGURSKA - 2018-02-05 - Niechorze (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
WYSPA WISŁA TOWARZYSTWO PRZYJACIÓŁ STĘŻYCY - 2018-01-08 - Stężyca (lubelskie)
Przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Gonice Drugie (wielkopolskie)
kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2017-02-01 - Tuszyn (łódzkie)
odpowiedzialność za przygotowanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2018-04-03 - Magdalenka (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków/zup, mięs, sosów, surówek itp.
Mango Studio Paweł Perenc - 2018-06-19 - Ksawerów (łódzkie)
Obsługa klienta zgodnie ze standardami panującymi w firmie, dbanie o dobry wizerunek stacji oraz o relacje z klientami. Mile widziana książeczka sanepidowska oraz prawo jazdy kat. B
GAZELA - Andrzej Cichy - 2016-07-27 - Wilkszyn (dolnośląskie)
Przyrządzanie wszelkiego rodzaju potraw według tradycyjnych receptur kuchni arabskiej. Przestrzeganie przepisów bhp obowiązujących w gastronomii, dbanie o czystość na stanowisku pracy. Praca wg grafika - 2 zmiany w godzinach działania lokalu: 8-24.
EKRAM Kamel Zenai - 2017-12-07 - Wyszków (mazowieckie)
przygotowywanie potraw, gotowanie, wypiekanie pizzy, krojenie. Miejsce wykonywania pracy Ruda Śląska. Zatrudnienie przez agencję zatrudnienia na umowę o pracę tymczasową.
Randstad Polska Sp. z o.o. Agencja Pracy Tymczasowej - 2018-02-19 - Ruda Śląska (śląskie)
Zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Rozogi (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 8.00-16.00, 14.00-22.00 oraz w miarę potrzeb w godzinach nocnych.
Firma Gastronomiczna "MIESZKO" Maria Mokrzycka-Hanefeld - 2017-02-14 - Koło (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemII zmiany od godz. 10.00
kontakt przez PUP - 2018-04-10 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)