KUCHARZ Bytom oferta pracy Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Rojber Tomasz Rojek Spółka Jawna
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej
Data publikacji: 2017-05-23
Lokalizacja: Bytom (śląskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Rojber Tomasz Rojek Spółka Jawna
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Nowaka-Jeziorańskiego 25, 41-923 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie dań kuchni tradycyjnej
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca w systemie 12/24
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Bytom
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Bytom
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Bytom
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: gimnazjalne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe Rojber Tomasz Rojek Spółka Jawna
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Adres pracodawcy:
Nowaka-Jeziorańskiego 25, 41-923 Bytom, powiat: m. Bytom, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: dokumenty aplikacyjne
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Bytom
Gmina pracodawcy: Bytom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Bytom
Ulica pracodawcy: Nowaka-Jeziorańskiego
Numer budynku pracodawcy: 25
Profil działalności pracodawcy: Sprzedaż hurtowa mięsa i wyrobów z mięsa
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Bytomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 23.05.2017
Oferta pracy ważna do: 22.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 23.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 23.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
jw.
Młodzieżowy Ośrodek Wychowawczy Nr 2 - 2016-06-20 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Hotel Stacja Kutno sp.zoo - 2017-07-14 - Kutno (łódzkie)
przygotowywanie posiłków kuchni polskiej; praca od czwartku do niedzieli, godz. 10.00-18.00
"2 BROTHERS SOBCZAK I SOBCZAK" SPÓŁKA JAWNA - 2017-04-10 - Zgorzelec (dolnośląskie)
SPRAWNE PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW, DBANIE O SWOJE STANOWISKO PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MINIMUM ZASADNICZE ZAWODOWE, KREATYWNOŚĆ, DYSPOZYCYJNOŚĆ, PRACA W ZESPOLE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, MINIMUM 2 LATA DOŚWIADCZENIA NA PODOBNYM STANOWISKU;GODZINY PRACY: 12.00 DO 24.00;
PANORAMA HOTEL SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-02-28 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Zaangażowanie w świadczenie usług kulinarnych dla gości; przygotowanie dań zgodnie z recepturami oraz ze standardami w celu osiągnięcia najwyższego stopnia zadowolenia gości oraz współpraca przy opracowywaniu nowych receptur; posiadanie pełnej wiedzy na temat obowiązującego menu; utrzymanie i przestrzeganie norm sanitarnych , higieny i bezpieczeństwa; realizacja zadań zleconych przez przełożonego; przestrzeganie procedur, zasad oraz standardów działu; koordynacja zamówień i dostaw towarów;
"SOLPARK KLESZCZÓW" Sp. z o.o. - 2018-02-16 - Kleszczów (łódzkie)
Praca w charakterze kosmetyczki.
"KLEOPATRA" Danuta Zuchniewicz - 2018-01-30 - Racibórz (śląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-19 - Warszawa (mazowieckie)
Prace ogólnobudowlane
kontakt przez PUP - 2018-02-13 - Jasło (podkarpackie)
przygotowanie posiłków kuchni indyjskiej
MD ASIF-UZ ZAMAN "KEBAB ROYAL TAWA" - 2017-04-05 - Starogard Gdański (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2017-09-28 - Częstochowa (śląskie)
zgodnie ze stanowiskiem; godz. pracy 8-16 lub 6-14; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 6-16
GP PLUS GADOMSKA PAWELCZYK S.C. - 2017-12-11 - Słupsk (pomorskie)
przygotowywanie sniadań, gotowanie zup, sprzątanie 2 pomieszczeń
Fundacja Pomocy Samotnym Matkom - 2018-08-07 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
Praca w kuchni, obsługa klienta. Wymagane doświadczenie 3 lata, znajomość branży gastronomicznej i handlu. Znajomość języka ukraińskiego, rosyjskiego, angielskiego i polskiego w stopniu podstawowym.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Zamość (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie dań kuchni gruzińskiej. Utrzymywanie porządku na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-03-01 - Podkowa Leśna (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-10-19 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja "Jutrzenka" Noclegi-Pokoje Gościnne Barbara Giedrojć - 2018-03-14 - Tychowo (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
SOLANKI UZDROWISKO INOWROCŁAW SP. Z O. O. - 2018-03-09 - Inowrocław (kujawsko-pomorskie)
Obróbka ryb, przygotowywanie potraw kuchni koreańskiej, przygotowywanie sushi, zamawianie towarów u koreańskiego dostawcy.
kontakt przez PUP - 2016-05-02 - Wrocław (dolnośląskie)
Sporządzanie potraw kuchni dalekowschodniej z wykorzystaniem i znajomością przypraw i nrzędzi używanych w Azji.
kontakt przez PUP - 2018-08-02 - Gudowo (zachodniopomorskie)
Zarządzanie kuchnią i organizacja pracy własnej i zespołu, dbanie o najwyższą jakość produktów oraz zapewnienie prawidłowych warunków ich przechowywania, przygotowywanie dań z menu restauracji (serwującej dania z krajów Europy Wschodniej) zgodnie z przyjętymi w Restauracji standardami i przepisami określonymi w menu, praca nad nowymi daniami w menu, nadzór nad jakością zamówionej żywności, podawanie potraw w jak najbardziej atrakcyjnej i wyszukanej formie, terminowe zgłaszanie zapotrzebowania składników do dań.Umowa zlecenie (ZUS), 40 godz. tygodniowo/160 godz. miesięcznie.
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Bielany Wrocławskie (dolnośląskie)
Obsługiwanie maszyn i urządzeń do produkcji okien z tworzyw sztucznych, montaż okien.
OKNOPLAST Sp. z o.o. - 2018-04-19 - Ochmanów (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków, układanie menu, dbanie o czystość kuchni. Praca w godz.: 12-20, 2 razy w tygodniu - 12-22. Oferta dostępna w sali G. Kontakt z pracodawcą - tel.: 507 520 261, e-mail: rszwaj2 (at) poczta.fm
FIRMA HANDLOWO - USŁUGOWO - PRODUKCYJNA VERA RÓŻA SZWAJ - 2016-11-22 - Gniechowice (dolnośląskie)
rozwijanie sieci sprzedaży, tłumaczenie tekstów umów handlowych i redagowanie ofert dla klientów indyjskich, kontakt z kontrahentami i klientami z Indi
kontakt przez PUP - 2018-07-23 - Jabłonowo (mazowieckie)
jw.
LEXA SYLWIA EXNER - 2018-02-23 - Warszawa (mazowieckie)
Praca w barze "Kamień". Wymagania: mile widziane wykształcenie zawodowe kierunkowe, ale niekonieczne, mile widziane doświadczenie (istnieje możliwość przyuczenia). Okres próbny umowa zlecenie, docelowo umowa o pracę. Praca na sezon lub długoterminowo. Wynagrodzenie uzależnione od kwalifikacji i umiejętności.
PODHORODECKI HENRYK "HENRYK" - 2017-06-13 - Kamień (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posiłków;
kontakt przez PUP - 2016-08-12 - Zambrów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych i restauracji
LAZUROWY DWÓR Spółka z o.o. - 2016-04-08 - Sztutowo (pomorskie)
przygotowywanie potraw, kierowanie zespołem
HOTEL KRÓL KAZIMIERZ - 2016-05-18 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
przygotowywanie i sporządzanie dań, posiłków kuchni hotelowej, restauracji
P.W. UNIPRON / ZAJAZD TRZY DĘBY Henryk Wójtowicz - 2016-09-19 - Janów (lubelskie)