POMOC KUCHENNA Gdańsk oferta pracy Restauracja Pod Łososiem Mieczysław Robakowski
Stanowisko: POMOC KUCHENNA
Wynagrodzenie: do 13 PLN
Zakres obowiązków: Prace pomocnicze w kuchni, dbanie o czystość, nycue naczyń, sprzątanie
Data publikacji: 2017-04-07
Lokalizacja: Gdańsk (pomorskie)
Pracodawca: Restauracja Pod Łososiem Mieczysław Robakowski
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Szeroka, 80-835 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Prace pomocnicze w kuchni, dbanie o czystość, nycue naczyń, sprzątanie
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: do 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli w godzinach 10:00-22:00 (wg grafiku)37 GODZIN TYGODNIOWO
Nazwa stanowiska: POMOC KUCHENNA
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Gdańsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Gdańsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Gdańsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pomoc kuchenna
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: do 13 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 13.04.2017
Data zakończenia pracy: 13.04.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie zawodowe, roczne doświadczenie, aktualna książeczka sanitarno-epidemiologiczna. Miejsce pracy: Gdańsk. Kontakt telefoniczny: 58 305 14 44
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy: Restauracja Pod Łososiem Mieczysław Robakowski
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Gdański Urząd Pracy
Adres pracodawcy:
Szeroka 52/54, 80-835 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdańsk
Gmina pracodawcy: Gdańsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Gdańsk
Ulica pracodawcy: Szeroka
Numer budynku pracodawcy: 52
Oferta zgłoszona przez: Gdański Urząd Pracy
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pomoc kuchenna
Data dodania oferty pracy: 08.04.2017
Oferta pracy ważna do: 12.04.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 08.04.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 07.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
 zapoznanie się z obróbką wstepną warzyw, owoców, mięs i produktów mięsnychprzygotowywanie surówek, przystawek, potraw mięsnych
 kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
 
 Praca w Restauracji Browar Rynek w godz. 16:00-24:00 oraz w weekendy.
 d/b GASTRO Restauracje-Catering Dorota Bernadzik - 2016-07-07 - Racibórz (śląskie)
 
 pomoc w przygotowywaniu posiłków
 Miss Lala Sp. z o. o. - 2016-09-01 - Tuszyn (łódzkie)
 
 Przygotowywanie posiłków, dowóz do klienta, dbanie o czystość. Możliwość przyuczenia do zawodu.Pracodawca ma możliwość zapewnienia transportu do miejsca wykonywania pracy i z powrotem
 Bar ZACISZE Lucyna Juszczyk - 2018-05-16 - Sędziszów (świętokrzyskie)
 
 UTRZYMANIE KUCHNI W CZYSTOŚCI, ODBIÓR POSIŁKÓW DOSTARCZONYCH PRZEZ RODZICÓW DZIECI BĘDĄCYCH NA DIECIE, WERYFIKACJA ZGODNOŚCI DOSTARCZONYCH POSIŁKÓW Z JADŁOSPISEM, ZWROT POSIŁKÓW O NIEODPOWIEDNIEJ JAKOŚCI FIRMIE CATERINGOWEJ, ODNOTOWYWANIE ILOŚCI WYDANYCH POSIŁKÓW DANEGO DNIA, PRZESTRZEGANIE ZASAD BHP OBOWIĄZUJĄCYCH W FIRMIE, UTRZYMYWANIE CZYSTOŚCI NA STANOWISKU PRACYWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE MIN. ZAWODOWE, SUMIENNOŚĆ, ZAANGAŻOWANIE, ŻYCZLIWOŚĆ, UMIEJĘTNOŚĆ PRACY W ZESPOLE, SAMODZIELNOŚĆ, KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W PRACY NA PODOBNYM STANOWISKU, MILE WIDZIANE ORZECZENIE O NIEPEŁNOSPRAWNOŚCIGODZINY PRACY 08:00-13:00
 Specjalistyczne Usługi Oświatowe Maria Podeszewska Mateńko - 2018-02-07 - Szczecin (zachodniopomorskie)
 
 Obróbka drewna.
 kontakt przez PUP - 2018-02-22 - Prostki (warmińsko-mazurskie)
 
 Pomoc kuchenna, praca w godzinach 11.00-22.00 (2 dni pracy, 2 dni wolne - do zgodnienia), proponowane wynagrodzenie 2200 zł brutto
 Restauracja GIOVANNA Joanna Łukasiewicz-Jandulska - 2017-02-24 - Kruszyn (dolnośląskie)
 
 zgodne ze stanowiskiem pracy
 kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Siemionki (kujawsko-pomorskie)
 
 Sprzątanie terenu galerii i parkingów w centrum handlowym
 DUSSMANN POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-01-18 - Kraków (małopolskie)
 
 pomoc w pracy na kuchni
 Zespół Szkół nr 1 / Sportowa Szkoła Podstawowa nr 17 - 2017-09-14 - Sosnowiec (śląskie)
 
 zgodny
 kontakt przez PUP - 2018-01-03 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
 
 Obsługa klienta w Delikatesach Centrum
 "NEOFARM" S.C. RENATA BILSKA, TOMASZ BILSKI - 2018-04-30 - Łączna (świętokrzyskie)
 
 Praca wychowawczo - opiekuńcza z dziećmi w wieku szkolnym, również ze szczególnymi potrzebami edukacyjnymi.
 kontakt przez PUP - 2016-07-27 - Lublin (lubelskie)
 
 prace porządkowe w kuchni, przygotowywanie dań pod nadzorem
 kontakt przez PUP - 2016-06-20 - Kwidzyn (pomorskie)
 
 wg zgłoszenia
 Firma Handlowo-Usługowa SASZA Aleksandr Piwień - 2017-01-27 - Borne Sulinowo (zachodniopomorskie)
 
 przygotowanie miejsca pracy przed rozpoczęciem wydawania potraw przez kuchnię, obieranie, krojenie, szatkowanie i siekanie warzyw i owoców na późniejsze potrawy, utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego, dbanie o dostępność środków czystości w kuchni i na zapleczu sanitarnym, czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg i maszyn, oraz zmywanie naczyń po zakończonym dniu pracy, doraźna pomoc szefowi kuchni oraz pozostałym kucharzom, pozostałe prace porządkowe, mające na cale utrzymanie kuchni w czystości, oraz ułatwienie pracy całej obsłudze lokalu
 VENEZIA S.C. DATKO MARCIN, DATKO ADAM - 2018-07-31 - Zabrze (śląskie)
 
 Przygotowanie owoców i dodatków do wypieku ciast. Utrzymanie w czystości miejsca pracy.
 T. DEKER PATISSIER & CHOCOLATIER Sp. z o.o. - 2017-03-17 - Sopot (pomorskie)
 
 do uzgodnienia
 kontakt przez PUP - 2017-09-14 - Radom (mazowieckie)
 
 sprzedaż wyrobów mięsno-wędliniarskich
 kontakt przez PUP - 2017-07-04 - Tarnów (małopolskie)
 
 Zgodnie z programem stażu m.in:- pomoc przy wykonywaniu czynności z wiązanych z przygotowaniem i wstępną obróbką artykułów spożywczych- pomoc w przygotowaniu półproduktów- pomoc w utrzymaniu czystości naczyń, narzędzi kuchennych
 kontakt przez PUP - 2015-12-02 - Ślemień (śląskie)
 
 Dbanie o czystość w kuchni, gotowanie, przygotowywanie
 KALICIŃSKA MARIA ELŻBIETA P.P.U.H. "MARIA" - 2017-06-24 - Łeba (pomorskie)
 
 pomoc w przygotowywaniu posiłków oraz inne prace zlecone przez przełożonego
 Przedsiębiorstwo Handlowe Bravo Krzysztof Sobczyński Maria Sobczyńska - 2016-05-02 - Wola Filipowska (małopolskie)
 
 pomoc w kuchni
 kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Kraków (małopolskie)
 
 Pomoc w przygotowywaniu potraw, utrzymanie porządku na stanowisku pracy, czystość w kuchni i pomieszczeniach przyległych, pomoc w organizacji pracy na kuchni, dbałość o wysoką jakość i smak serwowanych posiłków.Miejsce pracy restauracja "Deja Vu" oraz teren woj. dolnośląskiego
 kontakt przez PUP - 2018-04-27 - Siechnice (dolnośląskie)
 
 Zapewnienie czystości oraz właściwego zastosowania sprzętu kuchennego w tym obsługa pieca konwekcyjnego. Przestrzegania regulacji w zakresie bezpieczeństwa i higieny pracy, wymagana książeczka sanitarna.
 kontakt przez PUP - 2017-10-24 - Łódź (łódzkie)
 
 Obsługa przemysłowych zmywarek kapturowych, przygotowywanie półproduktów i prostych potraw, rozładowywanie dostaw, sprzatanie pomieszczeń kuchennych.
 KITCHEN STORY Sp. z o. o. - 2018-07-20 - Gdańsk (pomorskie)
 
 Przygotowywanie dań z karty menu, dbanie o czystość lokalu.
 Jaciow Dawid Pizzeria & Restauracja Długa 2 - 2015-12-02 - Wodzisław Śląski (śląskie)
 
 x
 "HORT - CAFE" Teresa i Stanisław Komar Spółka Jawna - 2017-07-06 - Białystok (podlaskie)
 
 1. PRODUKCJA FARSZY:- przygotowywanie farszy do produkcji pierogów: mięsnego, ruskiego, serowego, kapuścianego itd., wg wytycznych firmy.- płukanie, wyciskanie kapusty kiszonej;- mycie szatkowanie pieczarki surowej;- szatkowanie i smażenie cebuli;2. PRODUKCJA SURÓWEK I SAŁATEK - przygotowywanie surówek i sałatek wg wytycznych zakładu: szatkowanie /maszyna/, + ręczne krojenie w przypadku kilku sałatek, - mieszanie, doprawianie wg specyfikacji i przepisów, - pakowanie do opakowań 1 kg 3. ZMYWAK + PRACE PORZĄDKOWE - zmywak - mycie garnków / w tym też dużych 50l/, skrzynek, drobnych sprzętów gastronomicznych;- dbanie o porządek w zakładzie:
 kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Kraków (małopolskie)
 
 wg zakresu obowiązków
 Wojewódzki Szpital Specjalistyczny w Legnicy - 2016-06-09 - Legnica (dolnośląskie)