KUCHARZ Zielonka oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽500 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: produkcja wyrob贸w m膮cznych, przygotowywanie da艅 na kuchni zimnej, dekorowanie da艅 kuchni zimnej, przygotowywanie deser贸w
Data publikacji: 2019-07-26
Lokalizacja: Zielonka (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy: Zielonka, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckieRodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
produkcja wyrob贸w m膮cznych, przygotowywanie da艅 na kuchni zimnej, dekorowanie da艅 kuchni zimnej, przygotowywanie deser贸w
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽500 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Zielonka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: wo艂omi艅ski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽500 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 01.08.2019
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: podstawowe
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Adres pracodawcy:
Warszawska 5a, 05-200 Wo艂omin, powiat: wo艂omi艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: wo艂omi艅ski
Gmina pracodawcy: Wo艂omin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Wo艂omin
Ulica pracodawcy: Warszawska
Numer budynku pracodawcy: 5a
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Wo艂ominie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 26.07.2019
Oferta pracy wa偶na do: 24.08.2019
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.07.2019
Data przyj臋cia oferty pracy: 26.07.2019
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
link:
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?23e7edfff45fc48aa2e100845e87aa5d
Podobne oferty pracy
Obs艂uga maszyn i czynno艣ci manualne (zgrzewanie, wycinanie, pakowanie)
STS ACOUSTICS POLAND Sp. z o. o. - 2017-11-23 - Mi臋dzyrzecz (lubuskie)
-Przygotowywanie pizzy i da艅 obiadowych,-Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 683-95-99; 509-382-756.
RESTAURACJA & PIZZERIA "ROSA" IZABELA ROSA - 2016-08-16 - Pszcz贸艂ki (pomorskie)
szycie tapicerki meblowej oraz odzie偶y lekkiej, wykszta艂cenie bez znaczenia, umiej臋tno艣膰 szycia,
Sp贸艂dzielnia Socjalna MARTEN - 2016-06-17 - Odolan贸w (wielkopolskie)
.Sta偶 dla osoby do 29 r偶. posiad. II profil pomocy i spe艂n. kryteria projektowe. 1.Przeszkolenie w zakresie BHP i PPO呕 oraz statutem i przepisami obowi膮zuj膮cymi w plac贸wce2.Zapoznanie si臋 z zasadami pracy w kuchni - prowadzenie odpowiedniej ksi膮偶ki odno艣nie ustalania menu dla dzieci z uwzgl臋dnieniem warto艣ci od偶ywczych posi艂k贸w. 3.Zapoznanie si臋 z zasadami przygotowywania posi艂k贸w dla dzieci w wieku przedszkolnym.4.Sporz膮dzanie posi艂k贸w pod nadzorem opiekuna sta偶u: ocena surowc贸w, p贸艂produkt贸w, w艂a艣ciwe gospodarowanie nimi, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne podawanie dzieciom serwowanych posi艂k贸w. 5.Obliczanie warto艣ci od偶ywczej i energetycznej surowc贸w i p贸艂produkt贸w. 6.Utrzymywanie czysto艣ci na stanowisku pracy ( mycie, wyparzanie, suszenie i polerowanie naczy艅 i sprz臋tu kuchennego).
kontakt przez PUP - 2019-02-21 - Kolbuszowa (podkarpackie)
wg zakresu
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Lewin Brzeski (opolskie)
1. Przygotowywanie posi艂k贸w.2. Podawanie i wydawanie posi艂k贸w.3. Prawid艂owe odk艂adanie pr贸bek 偶ywno艣ciowych.4. Utrzymanie w czysto艣ci naczy艅, urz膮dze艅 i pomieszcze艅.5. Pobieranie artyku艂贸w spo偶ywczych z magazynu.
kontakt przez PUP - 2017-05-18 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
Wyb贸r surowc贸w , przygotowanie i sporz膮dzanie da艅 w/g receptury kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2018-11-05 - Radwank贸w Szlachecki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw, ustalanie da艅, nadz贸r nad zamawianiem 偶ywno艣ci. Praca w lokalu weselnym.
kontakt przez PUP - 2019-02-09 - K膮ty (ma艂opolskie)
praca na kuchni
US艁UGI GASTRONOMICZNO-CATERINGOWE VERDE MAGDALENA SALWA - 2018-10-16 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Kierowca
COMPANY SOLO Maciej Kizior - 2018-09-17 - Radomy艣l Wielki (podkarpackie)
Przygotowywanie pizzy oraz kebabu
"S-ELECTRO" Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Krak贸w (ma艂opolskie)
przygotowywanie potraw kuchni wschodniej-kresowej
KLT S.C. ZYGFRYD SZYGULA, KORNELIA SZYGULA - 2017-03-29 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
sporz膮dzanie jad艂ospisu i przygotowywanie potraw dla go艣ci hotelowych, os贸b indywidualnych oraz grup zorganizowanych; dyspozycyjno艣c ze wzgl臋du na godziny pracy do uzgodnienia (Restauracja czynna 12:00 do 22:00); rok do艣wiadczenia jako kucharz
kontakt przez PUP - 2017-11-24 - Strzelce Opolskie (opolskie)
-Praca na terenie Tczewa i okolic,-Kontakt telefoniczny 58-530-23-10.
FILTRONIX POLSKA S艁AWOMIR BORKOWSKI - 2016-02-15 - Tczew (pomorskie)
samodzielne przygotowywanie posi艂k贸w
P.P.H.U. " PRZEMYK" Tadeusz Okulski - 2018-02-06 - Rozewie (pomorskie)
przygotowanie r贸偶nego rodzaju potraw, uk艂adanie jad艂ospis贸w
HD Hotel Delfin Sp. z o.o. 76-156 D膮bki ul. Dar艂owska 15 - 2017-01-27 - D膮bki (zachodniopomorskie)
wg. programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-09-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji
CARMEN Restauracja. Pokoje noclegowe - 2018-06-06 - Krynki (艣wi臋tokrzyskie)
Gotowanie potraw kuchni tureckiej
HASAN KEBAB - HASAN TA艦 - 2018-02-14 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2019-06-27 - Olsztyn (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w fast-food
kontakt przez PUP - 2018-07-17 - Ruciane-Nida (warmi艅sko-mazurskie)
prace zwi膮zane z przygotowywaniem i doprawianiem posi艂k贸w
FIRMA GASTRONOMICZNO-HANDLOWA SKONECZNY S艁AWOMIR - 2017-10-20 - Kamienna G贸ra (dolno艣l膮skie)
gotowanie, sprz膮tanie, przyjmowanie zam贸wionego towaru
kontakt przez PUP - 2019-03-28 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYJSKIEJ I BENGALSKIEJ WED艁UG TRADYCYJNYCH RECEPTUR, CZYTANIE RECEPTUR, UK艁ADANIE MENU, SK艁ADANIE ZAM脫WIE艃 ZA GRANIC臉.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Lubart贸w (lubelskie)
Przygotowywanie potraw, da艅 obiadowych, ustalanie menu.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe "Kami艅ski" Marian Kami艅ski - 2018-01-29 - K臋pno (wielkopolskie)
- kucharz: profesjonalizm, zaanga偶owanie, dyspozycyjno艣膰umowa na czas okre艣lony (5 lat)
AGAT sp. z o.o. - 2016-01-04 - Rewal (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w m.in. pizza, gyros, zestawy obiadowe.
Zbigniew Hrycak Pizzeria Rodzinna - 2017-01-18 - Prusice (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie potraw
Restauracja "Pod Winogronami" Ko偶uchowski Piotr - 2016-01-05 - Wo艂czyn (opolskie)
Przygotowywanie potraw i napoj贸w kuchni tajskiej, komponowanie menu. Umowa o prac臋, dwie zmiany 8:00-16:00, 14:00-22:00
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przygotowywanie warzyw i owoc贸w, gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa, przygotowywanie potraw, ustalanie karty da艅 z szefem kuchni,
P.H.U.ELTUS Sp.J. K.T. Dymkowscy - 2016-11-24 - Niemcza (dolno艣l膮skie)