KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ Rewal oferta pracy FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER
Stanowisko: KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Wynagrodzenie: od 1 500 PLN
Zakres obowiązków: Sporządzanie dań kuchni ukraińskiej dla gości hotelowych w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze spółpracownikami głównie z Ukrainy.
Data publikacji: 2016-11-24
Lokalizacja: Rewal (zachodniopomorskie)
Pracodawca: FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:SAPERSKA 4, 72-344 Rewal, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Sporządzanie dań kuchni ukraińskiej dla gości hotelowych w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze spółpracownikami głównie z Ukrainy.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 500 PLN
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ ZE SPECJALNOŚCIĄ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rewal
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: gryficki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rewal
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 500 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 24.11.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0: ukraiński, w mowie - biegły, w piśmie - słaby
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
UMIEJĘTNOŚĆ SPORZĄDZANIA DAŃ KUCHNI UKRAIŃSKIEJ
Nazwa pracodawcy: FHU REKIN WOJCIECH SCHWEITZER
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Adres pracodawcy:
SAPERSKA 4, 72-344 Rewal, powiat: gryficki, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: gryficki
Gmina pracodawcy: Rewal
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rewal
Ulica pracodawcy: SAPERSKA
Numer budynku pracodawcy: 4
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Gryficach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.11.2016
Oferta pracy ważna do: 15.12.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 24.11.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 24.11.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw wg.receptur
kontakt przez PUP - 2017-06-26 - Wieliczka (małopolskie)
jw.
LIM Sp. z o.o. Sp. k. - 2017-07-21 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie i wypiekanie pizzy, obsługa klienta, dbanie o porządek w lokalu.
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Konopiska (śląskie)
Obsługa gości w kuchni dziennej oraz przygotowanie imprez okolicznościowych
DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNO-KULTURALNA "RELAX" Bożena Sitko - 2018-05-02 - Pawłowiczki (opolskie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie produktów/mięs warzyw/ do obróbki, smażenie, pieczenie, gotowanie
kontakt przez PUP - 2016-08-23 - Medyka (podkarpackie)
praca związana z kadrami, płacami oraz księgowością
Międzynarodowy Operator Finansowy - 2016-07-11 - Bytom (śląskie)
Wykształcenie średnie; doświadczenie: 1 rok; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice;
kontakt przez PUP - 2017-12-19 - Gliwice (śląskie)
- Przygotowanie potraw kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Produkcja rolad kołdunów i pierogów.- Wynagrodzenie: 2000 zł brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Docelowo umowa o pracę na okres 3 lat. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w systemie 12 - godzinnym w godzinach: 10:00-22:00 + soboty, niedziele i święta (dzień pracy/dzień wolnego lub dwa dni pracy/dwa dni wolnego). Wymagania: wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne - kucharz. Wymagane min. 1 rok doświadczenia na ww. stanowisku. Znajomość kuchni Ukraińskiej i Sous-Vide. Wymagana aktualna książeczka zdrowia do celów sanitarno - epidemiologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-18 - Katowice (śląskie)
przygotowywanie posiłków z kuchni libańskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Lubin (dolnośląskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Hel (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci, przestrzeganie higieny i czystości
Prywatne Przedszkole YES-Młodzi Odkrywcy Joanna Brown - 2017-11-13 - Będzin (śląskie)
praca na: kuchni, sali; Restauracja czynna od wtorku do niedzieli - w godz. od 12.00 do 20.00 - godziny pracy do uzgodnienia; (poniedziałki wolne)
CATERING CHERRY RESTAURACJA IZBICZANKA JUSTYNA WARWAS - 2016-09-14 - Izbicko (opolskie)
przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-30 - Legionowo (mazowieckie)
Kucharz
Hotel Dunajec s.c. K. i P. Mazurek - 2017-09-22 - Zgłobice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków typu KEBABI zmiana 10:00-17:00II zmiana 17:00-24:00Bar Doner Kebab
Doner Tomasz Hudy - 2016-06-17 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie dań kuchni indyjskiej/ arabskiej/ pakistańskiej.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Błonie (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, wydawanie, dbanie o czystość.
Burza Marcin Kamiński - 2017-10-24 - Płock (mazowieckie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Cieszyn (śląskie)
Obsługa konsumentów restauracji, obsługa i przygotowanie imprez zorganizowanych. Wykształcenie zawodowe lub średnie, komunikatywna znajomość języka obcego.
Firma KOTEX - Jolanta Kotłowska - 2016-04-18 - Wejherowo (pomorskie)
praca w kuchni
Pizzeria BEST & Restauracja Zdzisław Piątek - 2016-04-12 - Augustów (podlaskie)
SPORZĄDZANIE POTRAW, GOTOWANIE, OBSŁUGA KLIENTÓW ZAGRANICZNYCH
kontakt przez PUP - 2017-09-26 - Glewice (zachodniopomorskie)
obsługa kasy fiskalnej, zamawianie towaru, wykładanie towaru, dbanie o czystość w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-17 - Michałów (świętokrzyskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW WEGAŃSKICH, DAŃ MAKROBIOTYCZNYCH I POSIŁKÓW KUCHNI ROW SUROWEJ, TWORZENIE MENU W OPARCIU O SEZONOWOŚĆ WARZYW I OWOCÓW; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ŚREDNIE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA POTRAW WEGAŃSKICH, MAKROBIOTYCZNYCH, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, PODSTAWOWA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO;
FUNDACJA AMAR POŻYWIENIE DLA ZDROWIA - 2016-07-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
- Organizacja pracy zespołu i przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku 3-6 lat, pobieranie i rozliczanie pobranych produktow, układanie jadłospisów.- Wynagrodzenie: 2316 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na zastępstwo na czas usprawiedliwionej nieobecności pracownika. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 6:00-14:00. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe w pracy w kuchnii przedszkolnej. Uprawnienia kucharza. Znajomość przepisów dot. żywienia dzieci w placówkach przedszkolnych. Umiejętność organizowania wyżywienia (finanse, racje żywieniowe). Umiejetność zarządzania zespołem. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) ---> ważne badania w kierunku salmonella i shigella. Kontakt wstępnie telefoniczny (7:00-15:00) (Tel. 32-254-24-92, 507-571-364) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Piastów 13, 40-866 Katowice).
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 57 IM. KRASNALA HAŁABAŁY - 2017-03-07 - Katowice (śląskie)
gotowanie posiłków dla dzieci wg procedur i podanych gramatur, dbanie o czystość bloku kuchennego, układanie jadłospisów, zamawianie towarów
Przedszkole Niepubliczne SMERFY - 2017-07-14 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Nauczanie języka. Wymagane wykształcenie wyższe min. licencjat. CV należy wysłać na e-mail: szkola (at) szup.pl
Kępińska Szkoła Języków - 2016-02-05 - Kępno (wielkopolskie)
przygotowywanie i przyrządzanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
VMD TRADE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-15 - Nadarzyn (mazowieckie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 30+ (2017), współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmującego aktywizację osób bezrobotnych, spełniających kryteria dostępu - są to osoby w wieku 30 lat i więcej
Sobieraj Krzysztof ZAKŁAD PRZETWÓRSTWA MIĘSNEGO - 2018-04-13 - Krzeszyce (lubuskie)
przygotowywanie dań typu Fast - food w punkcie gastronomicznym przy plaży w Nieliszu
SK-MEDICO Sebastian Ilczuk - 2016-06-17 - Nielisz (lubelskie)