KUCHARZ Zaździerz oferta pracy Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 774,98 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków oraz obsługa imprez i przyjęć. Praca w godz. 7-19.
Data publikacji: 2017-12-14
Lokalizacja: Zaździerz (mazowieckie)
Pracodawca: Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:09-520 Zaździerz, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków oraz obsługa imprez i przyjęć. Praca w godz. 7-19.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 774,98 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zaździerz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: mazowieckie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: płocki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łąck
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 774,98 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 14.12.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: Mile widziane doświadczenie w zawodzie.
Nazwa pracodawcy:
Ośrodek Rekreacji, Rehabilitacji i Wypoczynku w Zaździerzu 12 Dębów Kruszewska Edyta
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Adres pracodawcy:
09-520 Zaździerz, powiat: płocki, woj: mazowieckie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: płocki
Gmina pracodawcy: Łąck
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zaździerz
Profil działalności pracodawcy: usługi hotelarskie
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Płocku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 14.12.2017
Data dodania oferty pracy: 14.12.2017
Oferta pracy ważna do: 13.01.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 14.12.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 14.12.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Praca jako drugi kucharz w restauracji, w której serwowana jest kuchnia polska. Wymagania: wykształcenie zasadnicze zawodowe - gastronomiczne, doświadczenie minimum 1 rok, mile widziane doświadczenie w zakresie gotowania dań kuchni polskiej.
Szlacheckie Gniazdo Restauracja-Pensjonat - 2017-03-24 - Kopalino (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w równoważnym systemie czasu pracy w Ustroniu Morskim.
Przedsiębiorstwo Usług Turystyczno Rehabilitacyjnych WODNIK H. i M. Rudniccy Sp. J. - 2016-11-23 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
a) przyrządzanie posiłków z obowiązującym jadłospisem i zasadami technologii,b) wydawanie posiłków dla podopiecznych,c) dbanie o racjonalne zużycie produktów,d) utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszczeń pomocniczych, naczyń, urządzeń i sprzętu w czystości i porządku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi
kontakt przez PUP - 2018-02-21 - Pruszcz Gdański (pomorskie)
wg stanowiska pracy
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA STEFAN MADYDA - 2016-11-15 - Mników (małopolskie)
Praca przy sortowaniu przesyłek oraz rozładunku i załadunku samochodów z przesyłkami.
kontakt przez OHP - 2016-09-13 - Wrocław (dolnośląskie)
wg zawodu
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Zielona Góra (lubuskie)
praca przy produkcji panierowanych wyrobów rybnych
PHU KORA Sp. z o.o. - 2017-11-22 - Susz (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków dla mieszkańców domu opieki
KANCELARIA ADWOKACKA- SPECJALISTYCZNY GABINET CHIRURGII DZIECIĘCEJ - MAŁGORZATA JASIŃSKA-PIETRYKOWSKA - 2018-02-27 - Ossówka (kujawsko-pomorskie)
wg stanowiska
Ośrodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Spółka Cywilna Stare Jabłonki - 2016-04-18 - Stare Jabłonki (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - Korczyn (świętokrzyskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w wieku przedszkolnym (śniadanie, obiad, podwieczorek)
Firma Handlowo-Usługowa "MIXLINE" Maciej Świstek - 2018-02-13 - Sosnowiec (śląskie)
Prca na samodzielnym stanowisku kucharza, przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2018-03-20 - Pasym (warmińsko-mazurskie)
Profesjonalne przygotowanie i atrakcyjne wizualnie przyrządzanie potraw według specyfikacji. Odpowiedzialność za prawidłowe przechowywanie żywności. Odpowiedzialna obsługa wszystkich urządzeń kuchennych i prawidłowa obróbka produktów spożywczych. Sprzątanie miejsca pracy podczas i po zakończeniu serwisu. Przestrzeganie przepisów BHP w miejscu pracy.
kontakt przez OHP - 2018-01-08 - Niemcy (Niemcy)
Wypiek kiszki i babki ziemniaczanej.
"JANZA" FIRMA PIEKARNICZO-CUKIERNICZA JAN ZAWORSKI - 2017-08-31 - Suwałki (podlaskie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni, składanie zamówień u wietnamskich dostawców, samodzielne przygotowywanie niektórych potraw kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-14 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw w zakresie od obróbki wstępnej do obróbki termicznej, obsługa urządzeń gastronomicznych. Wymagane: wykształcenie zasadnicze zawodowe (kucharz), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, doświadczenie zawodowe związane ze zbiorowym żywieniem. Tel.: 261 676 251 Jolanta Kałużna.
45 Wojskowy Oddział Gospodarczy w Wędrzynie - 2016-10-28 - Wędrzyn (lubuskie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-27 - Łęki Strzyżowskie (podkarpackie)
Wyrabianie ciasta, przygotowywanie surówek, hamburgerów, smażenie frytek, pieczenie pizzy, mycie naczyń, utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-04-20 - Łękawica (małopolskie)
przygotowywanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Bolesławiec (dolnośląskie)
Kucharz - przygotowywanie dań - kuchnia polska
ANKER PUB Joanna Chojnacka - 2017-01-18 - Mielec (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, ciast napojów, deserów według receptur
UNIKAR RAFAŁ KUNKA - 2016-08-16 - Grójec (mazowieckie)
Przygotowywanie dań zgodnie z zamówieniem.Wydawanie posiłków itp.
Przedsiębiorstwo Usług Antykorozyjnych "CENTRO-KOR" Jarosław Wiśniewski - 2017-01-19 - Nowy Duninów (mazowieckie)
Samodzielne stanowisko kucharza/ pomocy kuchennej we włoskiej restauracji. Samodzielne przygotowywanie dań kuchni włoskiej ze szczególnym naciskiem na pizzę.
Ewa Drogoń Pizzeria "PAPI" Usługi Gastronomiczne - 2018-03-06 - Wołów (dolnośląskie)
Wykształcenie zawodowe lub średnie; 2 lata doświadczenia; aktualna książeczka do celów sanitarno epidemiologicznych; umiejętność pracy w zespole; zakres obowiązków: przyjęcie towaru, obróbka wstępna surowca, produkcja posiłków (śniadania, zupy, dania mięsne, bistro, jarskie, dietetyczne), dbałość o produkt, jakość , smak, dbanie o czystość i porządek na terenie kuchni oraz restauracji, obsługa zleceń specjalnych lunch, bankiety; trzy zmiany; miejsce pracy: Gliwice;
EVER CLEANING SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-03-14 - Gliwice (śląskie)
Przygotowywanie półproduktów i potraw kuchni azjatyckiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni azjatyckiej, dbałość o porządek i czystość w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-08-24 - Łódź (łódzkie)
pon - pt 7.30 - 15.30
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Opole (opolskie)
1.Przygotowywanie posiłków na potrzeby ośrodka,2.Smażenie ryb,3.Obsługa imprez okolicznościowych.
kontakt przez PUP - 2016-04-02 - Więcbork (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie produktów do gotowania, smażenia i ich obróbka termiczna, przygotowywanie półproduktów oraz produktów finalnych pizzy, knysze, twisterów; utrzymywanie czystości miejsca pracy, sanitariatów, posesji
ZAKŁAD GASTRONOMICZNY PIRAMIDA ANNA JELEWSKA - 2016-03-18 - Dywity (warmińsko-mazurskie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2018-01-24 - Radom (mazowieckie)
kucharz
Oberża "WILCZY GŁÓD" Józef Sala - 2016-11-07 - Krzyszkowice (małopolskie)