KUCHARZ Wodzisław Śląski oferta pracy Walczyk Sara BONANZA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Data publikacji: 2016-06-29
Lokalizacja: Wodzisław Śląski (śląskie)
Pracodawca: Walczyk Sara BONANZA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 15, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Przygotowywanie posiłków zgodnie z zamówieniem: pieczenie pizzy, przygotowywanie dań obiadowych oraz dań typu fast - food.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Praca od poniedziałku do niedzieli w godz. od 12.00 - 24.00. Miejsce wykonywania pracy: Pizzeria "Bonanza".Kontakt z pracodawcą telefoniczny w godzinach od 12.00 - 20.00.
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wodzisławski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Wodzisław Śląski
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 01.07.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Mile widziane doświadczenie zawodowe w przygotowywaniu dań typu fast-food
Nazwa pracodawcy: Walczyk Sara BONANZA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Adres pracodawcy:
1 Maja 15, 44-300 Wodzisław Śląski, powiat: wodzisławski, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: telefon, Termin: kontakt telefoniczny, Godziny : 12.00 - 20.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: wodzisławski
Gmina pracodawcy: Wodzisław Śląski
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Wodzisław Śląski
Ulica pracodawcy: 1 Maja
Numer budynku pracodawcy: 15
Profil działalności pracodawcy: RANCHO
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wodzisławiu Śląskim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.06.2016
Oferta pracy ważna do: 28.07.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków, organizacja imprez okolicznościowych, organizacja bieżacej produkcji gastronomicznej
JOKAS S.C. Marek Miłkowski Jolanta Miłkowska - 2016-07-05 - Łuków (lubelskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-01-05 - Warszawa (mazowieckie)
Sporządzanie różnego rodzaju potraw,ciast, napoje, desery z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń.
STRZAŁKA MAREK PIZZERIA "DA SALVATORE" - 2018-06-07 - Jarosław (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-05-11 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Praca w telepizzerii.
Telepizzeria Diabolo - 2017-02-21 - Krapkowice (opolskie)
Brak danych
Toruńskie Przedsiebiorstwo Przemysłu Drzewnego S.A. - 2018-02-28 - Iwiec (kujawsko-pomorskie)
jw
Szkoła podstawowa nr 391 im. Macieja Aleksego Dawidowskiego Pl. "Alek" - 2018-08-03 - Warszawa (mazowieckie)
produkcja potraw ustalonych jadłospisem, porcjowanie i przygotowywanie dań do wydania, utrzymywanie właściwego stanu sanitarnego kuchni i pomieszczeń
SZKOLNE SCHRONISKO MŁODZIEŻOWE - 2018-02-27 - Nowa Kaletka (warmińsko-mazurskie)
kucharz
kontakt przez PUP - 2016-06-01 - Żarki (śląskie)
Wymagany tytuł zawodowy kucharza, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, teoretyczna i praktyczna umiejętność sporządzania posiłków, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku. Charakterystyka pracy: przygotowanie zleconych asortymentów diet, rozdział żywności na oddziały szpitalne, dbanie o porządek i ład w miejscu pracy. Aplikacje zawierające CV, list motywacyjny, dokumenty stwierdzające kwalifikacje zawodowe oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do procesu rekrutacji można kierować pocztą elektorniczną na dres: praca (at) psychiatria.com. Prosimy o zawarcie w aplikacji poniższej klauzuli: "Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych aplikacyjnych przez SP ZOZ Państwowy Szpital dla Nerwowo i Psychicznie Chorych w Rybniku z siedzibą w Rybniku przy ulicy Gliwickiej 33 dla potrzeb niezbędnych do procesu obecnej i przyszłych rekrutacji zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997r. o ochronie danych osobiwych (tj. Dz.U. z 2014 r. poz. 1182,1662 ze zm.)".
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ PAŃSTWOWY SZPITAL DLA NERWOWO I PSYCHCZNIE CHORYCH W RYBNIKU - 2017-11-17 - Rybnik (śląskie)
przygotowywanie posiłków i półproduktów
kontakt przez PUP - 2016-06-02 - Adamów (lubelskie)
zapewnienie prawidłowego działania sprzętu produkcyjnegobieżaca konserwcja sprzetu produkcyjnegosporządzanie planów przeglądowych i prowadzenie dokumentacji przeglądowejwsparcie wydziału produkcyjnego w realizowanych zadaniach
INSTAL-RZESZÓW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-09-21 - Rzeszów (podkarpackie)
przygotowanie posiłków
PHU Małgorzata Osuchowska - 2016-02-25 - Malbork (pomorskie)
jw.
Stacja Paliw BP Zośka/sprzedaż detaliczna paliw - 2016-10-13 - Warszawa (mazowieckie)
Prace biurowe, pozyskiwanie aktualnych informacji, obsługa medialna wydarzeń.
Grupa Wydawnicza Słowo Spółka z o.o. - 2017-03-20 - Zamość (lubelskie)
Gotowanie, obsługa kasy fislaknej
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe Janusz Piechocki - 2016-06-07 - Radwanice (dolnośląskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-02-09 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłkówpraca w godz. 9-17, 13-21
kontakt przez PUP - 2017-08-29 - Tarnobrzeg (podkarpackie)
1. Sporządzanie posiłków zgodnie z obowiązującymi recepturami w szkole.2. Dbanie o utrzymanie porządku i czystości na stanowisku pracy, w pomieszczeniach kuchennych i przyległych zgodnie z procedurami i instrukcjami GHP oraz HACCP.możliwość zatrudnienia na czas nieokreślony
Gimnazjum im. Jana Pawła II w Międzyzdrojach - 2015-12-10 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Wykonanie mebli, drzwi lub schodów na podstawie projektu, rysunku lub szkicu z wykorzystaniem różnych gatunków drewna oraz materiałów drewnopodobnych, montaż u klienta. Wymagania: wykształcenie zawodowe lub technikum - kier. stolarz, staż pracy: 3 lata, dyplom czeladniczy, umiejętność czytania rysunków technicznych.
LIBOR J. Lica Sp.j. - 2016-08-18 - Reda (pomorskie)
Kucharz w pizzerii
F.H. Maj Cezary Maj - 2018-09-03 - Tuszyn (łódzkie)
Przygotowanie diet, sporzadzanie posiłków wg ustalonych receptur, stosowanie różnorodnych technik kulinarnych. Praca w godzinach 6-14 lub 7-15.
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Wrocław (dolnośląskie)
Przygotowanie posiłków od sniadań po kolację dla uczniów w specjalnym ośrodku szkolno-wychowawczym (do pomocy są dwie pomoce kuchenne)
SPECJALNY OŚRODEK SZKOLNO-WYCHOWAWCZY im. K. KIREJCZYKA - 2017-03-14 - Starogard Gdański (pomorskie)
Planowanie produkcji łodzi
Mazurskie Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Budowlane J. W. "Ślepsk" Józef Wiszniewski - 2017-04-20 - Augustów (podlaskie)
przygotowywanie posiłków
JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 3811 - 2018-02-05 - Rząska (małopolskie)
Obróbka wstępna warzyw, obróbka termiczna warzyw i mięsa, dbanie o porządek na stanowisku pracywymagania pracodawcy: wykszatłcenie zawodowe- gastronomiczne, znajomość kuchni polskiej, książeczka sanitarno- epidemiologioczna, min. roczne doświadczenie na podobnym stanowisku.
CATERMED SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-04-26 - Lublin (lubelskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Szczytno (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków, układanie karty, zamawianie towaru, organizowanie pracy kuchni.Praca na umowę o pracę w godz. 10-20 w równoważnym systemie czasu pracy w Kołobrzegu. Praca również w weekendy.
ROBERT CHEŁSTOWSKI "PANERO" - 2017-02-23 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
"MASARNIA" Edward Balcerczyk w Myszyńcu - 2016-04-05 - Myszyniec (mazowieckie)
przygotowywanie potraw według receptur kuchni polskiej
PRZEDSIĘBIORSTWO "HOTELE" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-05-31 - Kwidzyn (pomorskie)