KUCHARZ Ustka oferta pracy Przedsi臋biorstwo MORZE
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw i napoj贸w zgodnie z recepturami.
Data publikacji: 2017-05-09
Lokalizacja: Ustka (pomorskie)
Pracodawca: Przedsi臋biorstwo MORZE
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Marynarki Polskiej 22, 76-270 Ustka, powiat: s艂upski, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw i napoj贸w zgodnie z recepturami.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 0
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 3聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: s艂upski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Ustka
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a, praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 3聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 22.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w:
KSI膭呕ECZKA ZDROWIA DO CEL脫W SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
[Umiej臋tno艣膰 1] : Umiej臋tno艣ci zawodowe kucharza.[Inne] : Praca ca艂oroczna wykonywana w restauracji hotelowej; wynagrodzenie 3000 z艂 brutto - premia; wst臋pnie kontakt telefoniczny z pracodawc膮 w celu ustalenia terminu spotkania.
Nazwa pracodawcy: Przedsi臋biorstwo MORZE
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Adres pracodawcy:
Leszczy艅skiego 11, 76-200 S艂upsk, powiat: m. S艂upsk, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon, Godziny : 7.00-15.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. S艂upsk
Gmina pracodawcy: S艂upsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: S艂upsk
Ulica pracodawcy: Leszczy艅skiego
Numer budynku pracodawcy: 11
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w S艂upsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 09.05.2017
Oferta pracy wa偶na do: 30.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 09.05.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 09.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Pakowanie gotowych potraw, obs艂uga klienta, sma偶enie, sporz膮dzanie potraw.
Rafa艂 Maciejowski Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe - 2016-09-07 - Grodk贸w (opolskie)
Zgodnie ze stanowiskiem, produkcja da艅 kuchni w艂oskiej.
1.WOJT Wojciech Piechoci艅ski 2.ALWO Wojciech Piechoci艅ski /wsp贸lnik sp贸艂ki cywilnej/ - 2016-09-26 - Gda艅sk (pomorskie)
Przygotowywanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydawanie. Utrzymywanie czysto艣ci i porz膮dku na stanowisku pracy w czasie jej trwanie i po jej zako艅czeniu.
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-04-19 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w gotowanie dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2015-05-27 - Wodzis艂aw 艢l膮ski (艣l膮skie)
Przygotowanie stanowiska przed rozpocz臋ciem pracy, przygotowywanie i wydawanie gor膮cych posi艂k贸w, dbanie o czysto艣膰 stanowiska.
kontakt przez PUP - 2016-02-12 - Mys艂owice (艣l膮skie)
Oferta dla os贸b do 30 roku zgodnie z art. 150f ustawy.Wykszta艂cenie zawodowe; 3 lata do艣wiadczenia; prawo jazdy kat. B; Zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z menu oraz recepturami; wykonywanie polece艅 Szefa Kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice, ul. Zawadzkiego oraz wg zlecnia pracodawcy
kontakt przez PUP - 2016-09-22 - Gliwice (艣l膮skie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z recepturami, dbanie o bezpiecze艅stwo 偶ywno艣ci, 艣cis艂a wsp贸艂praca z szefem kuchni i pozosta艂ym zespo艂em, zast臋powanie szefa kuchni podczas jego nieobecno艣ci, zapewnienie zadowolenia klienta i konsumenta
SODEXO POLSKA SP ZOO - 2017-04-26 - Aleksandr贸w 艁贸dzki (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w. Zdolno艣ci kulinarne
BIA艁E PIASKI Sp. z o.o. - 2017-02-07 - Bia艂og贸ra (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w
GROSIK Firma Handlowo - Us艂ugowa Konrad Sipiak - 2018-03-07 - Bachorzew (wielkopolskie)
wyksz. 艣rednie, do艣wiadczenie na podobnym stanowisku, komunikatywno艣膰;przyjmowanie zam贸wie艅, bran偶a meblowa
Firma Handlowo Us艂ugowo Produkcyjna "MARPOL" Rados艂aw Matysek - 2017-06-23 - 艢wieca (wielkopolskie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2018-08-29 - Lipsko (mazowieckie)
zgodnie z charakterystyk膮 pracy
RESTAURACJA PODMIEJSKA KAROL WALENDOWSKI - 2017-03-28 - Piekarzew (wielkopolskie)
Obr贸bka wst臋pna surowc贸w (r臋czna, mechaniczna, termiczna), gastronomiczny rozbi贸r mi臋sa r贸偶nych zwierz膮t. Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z normami surowcowymi - r贸znych asortyment贸w potraw z warzyw, owoc贸w i grzyb贸w, mleka i przetwor贸w, jaj, mi臋sa zwierz膮t rze藕nych i przetwor贸w mi臋snych, dziczyzny, drobiu, ryb oraz potraw z podrob贸w, potraw p贸艂mi臋snych i jarskich, wyrob贸w garma偶eryjnych). Dyspozycyjno艣膰 w godz. 5:30-24:00, praca 168-190 godzin w miesi膮cu, umowa zlecenie.
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowanie posi艂kow i napoj贸w
P.P.H.U Ewa Zaj膮c - 2017-05-08 - Jelcz-Laskowice (dolno艣l膮skie)
pomoc w przygotowywaniu potraw
HOTEL PRIMA - 2017-05-26 - Pu艂awy (lubelskie)
sporz膮dzanie posi艂k贸w kuchni wschodniej i ukrai艅skiej.....
MAR-ROM M.JANISZEK I WSP脫LNICY. - 2016-09-21 - Dobrut (mazowieckie)
Fryzjer damsko - m臋ski. Pierwsza umowa - o prac臋 na okres pr贸bny 3 m-ce. Dwie zmiany pn. - pt.: 09.00 - 17.00 lub 10.00 - 18.00, sb. 08.00 - 15.00.
PAULINA WITKOWSKA SALON FRYZJERSKI "PAULINA" - 2016-02-11 - Pi艂a (wielkopolskie)
Samodzielne przygotowywanie i wydawanie da艅 a la carte oraz posi艂k贸w w pensjonacie, sprz膮tanie stanowiska pracy, sporz膮dzanie zam贸wie艅
S.C WILLAMARIANNA Maria S艂abo艅ska ,Maria 艁ukaszewska,Anna Staciwa - 2017-03-10 - L膮dek-Zdr贸j (dolno艣l膮skie)
Wznoszenie 艣cian.Przygotowywania miejsca pracy.Rozmieszczanie 艣cian.
ZAK艁AD OG脫LNOBUDOWLANY B. LIGMANOWSKI - 2018-04-17 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
w/g stanowiska
Przedsi臋biorstwo Handlowo-Us艂ugowe EWA PTAK w Kielcach - 2018-03-05 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
j/w
LIM SP. Z O.O. SP.K - 2016-06-07 - Warszawa (mazowieckie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Nadz贸r nad prac膮 w kuchni, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najwyzszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przygotowywanie potraw, dbanie o konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 gastronom. w kuchni, uk艂adanie menu, zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.
kontakt przez PUP - 2018-03-15 - Podd臋bice (艂贸dzkie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, WYMAGANIA: wykszta艂cenie zawodowe-kucharz, mile widziane 2 letnie do艣wiadczenie w 偶ywieniu zbiorowym, aktualna ksi膮偶eczka sanitarno epidemiologiczna
Zak艂ad Produkcyjno-Handlowy "U Wandy" - 2017-05-18 - Lubliniec (艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w
Us艂ugi Gastronomiczne i Noclegowe Leszek Mroczkowski - 2016-04-19 - Trzebnica (dolno艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-09-03 - Warszawa (mazowieckie)
PRZYGOTOWYWANIE DA艃 DLA KONSUMENT脫W Z ORYGINALNYCH PRZEPIS脫W KUCHNI WIETNAMSKICH,ZAMAWIANIE TOWARU OD DOSTAWC脫W POCHODZENIA WIETNAMSKIEGO,PROWADZENIE NEGOCJACJI Z KONTRAHENTAMI Z WIETNAMU
Hong NGUYEN "BET-WIET" HONG SINH NGUYEN - 2018-06-27 - Pruszk贸w (mazowieckie)
Kucharz kuchni tureckiej. Przygotowanie da艅 tureckich, przygotowywanie potraw i napoj贸w wg.ustalonych receptur
"UYKAN COMPANY" ORHAN UYKAN - 2017-05-18 - Gda艅sk (pomorskie)
wymagane min. 3 lata do艣wiadczenia w pracy na ww. stanowisku
GENOWEFA TRZEPACZ "POD D臉BAMI" RESTAURACJA-HOTEL - 2016-12-20 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
przygotowywanie da艅 wed艂ug receptury azjatyckiej i arabskiej: falafel, samosa, masala chicken, chapat, nann, roh, hindi/bengalski do kontakt贸w z pracownikami, praca 7 dni w tygodniu w godz. 10-22
kontakt przez PUP - 2016-11-07 - Piast贸w (mazowieckie)