KUCHARZ Tychy oferta pracy AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel
Zapoznaj się z ofertą sklepu internetowego na baterie prysznicowe.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: 2 000 - 3 000 PLN
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków( pizza)
Data publikacji: 2017-05-12
Lokalizacja: Tychy (śląskie)
Pracodawca: AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy: 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: śląskieRodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków( pizza)
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: 2 000 - 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tychy
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Tychy
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tychy
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: 2 000 - 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.05.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie nie ma znaczenia, mile widziana książeczka sanepidowska( możliwość wyrobienia jej w terminie późniejszym), możliwość przyuczenia
Nazwa pracodawcy: AMICIS S.C. Dariusz Bajorek, Łukasz Targiel
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Adres pracodawcy: 43-100 Tychy, powiat: m. Tychy, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv- życiorys zawodowy
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Tychy
Gmina pracodawcy: Tychy
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tychy
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tychach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 12.05.2017
Oferta pracy ważna do: 16.06.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 12.05.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 12.05.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz
DWOREK TUCHOLSKI SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-17 - Zblewo (pomorskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2017-03-15 - Węgorzewo (warmińsko-mazurskie)
organizacja pracy na kuchni, przygotowywanie posiłków
BADI Sp. z o. o. - 2016-08-18 - Zielona Góra (lubuskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-09-02 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków: śnaidania, obiady, kolacje.
Spółdzielnia Socjalna Kujawianka - 2016-07-05 - Aleksandrów Kujawski (kujawsko-pomorskie)
1. Dbałość o powierzony sprzęt i materiały.2. Dbałość o bezpieczeństwo powierzonych opiece dzieci.3. Współpraca z kadrą przedszkola.4. Udział w przygotowywaniu pomocy do zajęć.5. Pomoc w prowadzeniu zajęć grupowych i indywidualnych.6. Pomoc nauczycielom we wszystkich czynnościach opiekuńczych.7. Wykonywanie innych czynności zleconych przez dyrektora wynikających z prawidłowej organizacji pracy przedszkola.
kontakt przez PUP - 2018-05-10 - Tarnów (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, układanie menu, obsługa imprez okolicznościowych
ARTE Sp. z o.o. - 2015-12-03 - Świdnica (dolnośląskie)
praca w godzinach od 06:00 do 14:00; catering (dzieci)
"COOLTURA" ELIZA WÓJTOWICZ - 2018-02-13 - Stargard (zachodniopomorskie)
wykonywanie czynności kucharza i kelnera, obsługa kasy fiskalnej
kontakt przez PUP - 2017-08-21 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowanie produktów do wyrobu pizzy i różnych fastofood np. zapiekanki, hamburger, kebab itp., wypiek pizzy, utrzymywanie porządku na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Przecław (podkarpackie)
przyrządzanie potraw
PIEROGARNIA Anna Gadomska - 2017-08-31 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Organizowanie pracy kuchni, współtworzenie menu, dbanie o jakość serwowanych dań.
KANCELARIA PRAWNA I PODATKOWA "KONSULTANT", CITY CENTER BOGDAN SUMIŃSKI - 2016-08-03 - Nowe Rumunki (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-11-04 - Pińczów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków wg karty menu; praca w godz.: 10.00-21.00 w systemie 2 dni pracy, 2 dni wolnego,
KONCEPT Elżbieta Lisowska - 2017-01-26 - Zawada (opolskie)
SPORZĄDZANIE DAŃ KUCHNI ETNICZNEJ - WIETNAMSKIEJ , ZNAJOMOŚĆ SUROWCÓW, PRODUKTÓW, PRZYPRAW TAM STOSOWANYCH
kontakt przez PUP - 2018-05-09 - Skierniewice (łódzkie)
zgodny
kontakt przez PUP - 2016-11-22 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, przygotowywanie potraw według przepisów w jęz. wietnamskim,
"VIET-ANH" Lê Văn Vụ - 2017-08-02 - Ząbki (mazowieckie)
staż - organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłową i terminową realizację zadań, zachowanie ładu, porządku i czystości na stanowisku pracy, dbałość o należyty stan techniczny narzędzi pracy i wyposażenia, kontrolowanie świeżości, jakoąći produktu, filetowanie ryb, nauka o produktach do produkcji sushi, przygotowanie produktów do produkcji sushi, przygotowanie sushi, estetyczne układanie sushi na tacach, przygotowanie zup, deserów, makaronów z kuchni japońskiej,Na w/w stanowisku wymagane jest badanie do celów sanitarno-epidemiologicznych
kontakt przez PUP - 2018-08-31 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
kontrola jakości i dat przydatności półproduktów na stole do gastronomii, wykonywanie i przechowywanie produktów wg. standardów, praca przy produkcji kanapek;
kontakt przez PUP - 2016-08-30 - Lublin (lubelskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Świnoujście (zachodniopomorskie)
- Obsługa klientów, - Dbanie o ład i porządek w miejscu pracy, - Wykładanie towaru, - Obsługa kasy fiskalnej. Ilość godzin pracy tygodniowo: 40-52,5, miesięcznie: 160-210. Dyspozycyjność w godz.: 6:00-23:00. Proponowany okres wykonywania pracy: 01.03.2018-31.12.2019.
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Wrocław (dolnośląskie)
przyjmowanie towarów od dostawców wietnamskich lub chińskich, wydawanie towaru, uczestniczenie w inwentaryzacjach, oznakowanie towarów, prowadzenie dokumentacji magazynowej
kontakt przez PUP - 2017-07-12 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
produkcja i wypiek pizzy
kontakt przez PUP - 2016-06-07 - Zakliczyn (małopolskie)
Przygotowywanie i gotowanie posiłków dla niepełnosprawnych dzieci uczęszczających do punktu przedszkolnego.
POLSKIE STOWARZYSZENIE NA RZECZ OSÓB Z UPOŚLEDZENIEM UMYSŁOWYM KOŁO W SKARSZEWACH - 2016-02-18 - Skarszewy (pomorskie)
Przygotowanie oraz wydawanie posiłków dla dzieci.Godzina zakończenia pracy : 15:45Miejsce pracy: Wrocław, ul. ChrzanowskiegoKontakt kandydatów z pracoodawcą: przedszkole (at) lawendoweskrzaty.net, 601-922-313sala G, A
Lawendowe Skrzaty Katarzyna Sawicz-Kolibabska - 2017-12-06 - Wrocław (dolnośląskie)
jw
Komenda Stołeczna Policji - 2018-08-14 - Warszawa (mazowieckie)
gotowanie, pilniowanie wydanych posiłków, przygotowanie produkcji, potrzebnej do wydawania posiłków, utrzymywanie porządku w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Ruda Śląska (śląskie)
- Samodzielne przygotowywanie potraw kuchni tureckiej poparte znajomością oryginalnych przypraw tej kuchni. Formowanie KEBABA z surowego mięsa. Wypiek pieczywa tureckiego. Obsługa klienta.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas określony 3 lata. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w równoważnym systemie czasu pracy: 6:00-14:00, 14:00-22:00, 22:00-6:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. średnie zawodowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 1 rok jako kucharz kuchni tureckiej. Znajomość tradycji kuchni tureckiej oraz umiejętność formowania KEBABA z mięsa surowego. Wymagana umiejętność wypieku pieczywa tureckiego.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Katowice (śląskie)
gotowanie potraw. praca w kuchni
Helena Faszczewska Bar - Szklarnia - 2017-06-16 - Wysokie Mazowieckie (podlaskie)
DO PODSTAWOWYCH OBOWIĄZKÓW PRACOWNIKA NA STANOWISKU PRACY NALEŻY CIĘCIE I GIĘCIE PRĘTÓW ZBROJENIOWYCH, MONTAŻ SIATEK I SZKIELETÓW ZBROJENIOWYCH ORAZ UKŁADANIE I MONTOWANIE ZBROJEŃ W DESKOWANIACH I FORMACH. Kontakt z pracodawcą: rekrutacja (at) worksol.pl
AGENCJA PRACY TYMCZASOWEJ " WORKSOL " MICHAŁ SOLECKI - 2016-04-29 - Wrocław (dolnośląskie)