KUCHARZ Tczew oferta pracy S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: -Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
Data publikacji: 2016-10-03
Lokalizacja: Tczew (pomorskie)
Pracodawca: S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Czyżykowska 67, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Praca w Restauracji w Tczewie, -Wynagrodzenie do ustalenia,-Kontakt telefoniczny 601-66-39-00. -Kontakt e-mail: arni_tczew (at) poczta.onet.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tczew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.10.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: S.W.M. PUSTKOWSCY- "ARNI" SPÓŁKA JAWNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Gdańska 47, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: -
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: Gdańska
Numer budynku pracodawcy: 47
Profil działalności pracodawcy: Sklep spożywczy.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.10.2016
Oferta pracy ważna do: 04.11.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.10.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 03.10.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Warszawa (mazowieckie)
samodzielne prowadzenie kuchni włoskiej; praca w godz. 14-22 w pizzerii Opolu.
ENZO Trattoria-Pizzeria - 2018-03-05 - Murów (opolskie)
Przygotowywanie posiłków dla placówek oświatowych.
Catering Spiżarnia Jakub Stegliński - 2017-01-17 - Aleksandrów Łódzki (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów
Firma Handlowo-Usługowa "Rutex", Wiesław Rutkowski - 2017-01-12 - Barcice (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa maszyn kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-09-07 - Osinów Dolny (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw w barze.
PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE EURO-BUD S.C. - 2016-03-24 - Kalisz (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Warszawa (mazowieckie)
Prace w kuchni, przygotowywanie posiłków
Smażalnia Ryb "Mesa" Wielądek Jacek - 2017-04-28 - Ełk (warmińsko-mazurskie)
pomoc w przygotowaniu posiłków; przewóz dań na terenie zakładu pracy
kontakt przez PUP - 2016-02-02 - Mława (mazowieckie)
Przygotowanie potraw wg norm jakościowych i procedur, kontrola i przestrzeganie wytycznych dotyczących higieny, czystości i bezpieczeństwa pracy, dbanie o dobry wizerunek restauracji, umiejętność tworzenia receptur zgodnie z zasadami FC, odpowiedzialność za politykę kosztową i magazynową. Wymagania: wykształcenie gastronomiczne - kuchnia tajska, staż pracy min. 3 lata, komunikatywna znajomość j. angielskiego, książeczka sanitarno-epidemiologiczna.
Hito-Korab ,Sablewski-spółka cywilna - 2016-09-26 - Reda (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków w kuchni restauracji hotelowej.
Firma Handlowo Usługowa Jarosław Cabaj HOTEL KAMIENICA/ FOTO CABAJ - 2016-06-07 - Siedlce (mazowieckie)
pomoc i przygotowywanie posiłków, sprzątanie
PIADINERIA IL PARCO Izabela Sobolewska - 2017-03-17 - Sława (lubuskie)
Przechowywanie żywności, utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, obróbka artykułów spożywczych, przygotowywanie potraw i deserów, wydawanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Stary Sącz (małopolskie)
przygotowywanie i wydawanie dań, utrzymanie czystości w kuchni
kontakt przez OHP - 2016-07-14 - Hel (pomorskie)
.
kontakt przez PUP - 2017-09-04 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
Zgodny
Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga - 2016-12-15 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowanie posiłków dla 98 mieszkańców DPS zgodnie z założonymi dietami, właściwe porcjowanie i wydawanie posiłków zgodnie ze złożonymi dietami, obróbka produktów, wykańczanie dań głównych, wydawanie posiłków, sporządzanie próbek żywnościowych, przygotowanie produktów na dzień następny, mycie naczyń stołowych i kuchennych, utrzymanie w czystości stanowiska pracy oraz pomieszczeń kuchennych i socjalnych. Sprzątanie pomieszczenia jadalni poprzez mycie podłogi w czasie dyżurów sobotnich i niedzielnych oraz świątecznych według ustalonego harmonogramu.- Wynagrodzenie: 1850 zł/brutto. Praca na początek umowę o pracę na czas określony na 6 miesięcy, z możliwością podpisania kolejnej umowy. Docelowo praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00, 11:00-19:00 + soboty, niedziele i święta - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe gastronomiczne, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne. Mile widziane doświadczenie na stanowisku kucharza w żywieniu zbiorowym. Mile widziana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt wstępnie telefoniczny (8:00-14:00) (Tel. 32-202-54-32) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Traktorzystów 42, 40-695 Katowice).
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ "ZACISZE" - 2016-05-04 - Katowice (śląskie)
- Przygotowywanie posiłków, serwowanie posiłków.- Wynagrodzenie: 2500 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca: 12:00-20:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele. Wymagania: wykształcenie zawodowe gastronomiczne: kucharz. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska. Kontakt wstępnie telefoniczny (602-346-854) w godz.: 8:00-22:00 celem ustalenia spotkania z pracodawcą lub e-mail: kontakt (at) marcepan.info
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE "COLETT" S.C. - 2017-10-02 - Katowice (śląskie)
Wykształcenie: brak wymagań; Doświadczenie w obsłudze dużych przyjęć oraz gości restauracyjnych, dania z karty, przygotowywanie dań na najwyższym poziomie kulinarnym, pod względem smaku i estetyki podania, przestrzeganie norm i standardów produkcji, znajomość kuchni polskiej, w tym doświadczenie w przygotowywaniu dań z dziczyzny, wysoka kultura osobista i higiena pracy, zaangażowanie i sumienność, doświadczenie w cukiernictwie będzie dodatkowym atutem; praca w profesjonalnie wyposażonej kuchni, możliwość pracy w trybie zmianowym; miejsce pracy: Dom Weselny Leśna Perła w Rudzińcu;
HENRYK BUCHTA P.P.H.U. HURT-DETAL ART. SPOŻYWCZYMI I PRZEMYSŁOWYMI - 2018-04-18 - Rudziniec (śląskie)
przygotowywanie posiłków w stołówce ośrodka
Ośrodek Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży TRATWA - 2016-07-11 - Steklinek (kujawsko-pomorskie)
prowadzenie kuchni w pensjonacie, przygotowywanie i wydawnie śnidań i obiadów, pieczenie ciast, zamawianie towaru, obsługa bankietów
"PROINVEST" Bernarda Gulitz i Urszula Ulmer S.C - 2018-01-09 - Karpacz (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-07-26 - Warszawa (mazowieckie)
• sporządzanie posiłków o wysokiej jakości zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, • porcjowanie i wydawanie za pokwitowaniem posiłków, • przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów higieniczno-sanitarnych,• dbanie o najwyższą jakość, smak posiłków i wydawanie ich o wyznaczonych godzinach,• oszczędne gospodarowanie produktami spożywczymi i sprzętem,• utrzymywanie czystości i porządku na stanowisku pracy, przestrzeganie zasad higieniczno-sanitarnych , BHP i ppoż. oraz dyscypliny pracy,• nadzorowanie pracy pomocy kuchennych,• prowadzenie pomiarów, raportów, zapisów.Wymagania: wykształcenie średnie zawodowe, znajomość utensylii kuchennych, doświadczenie w branży gastronomicznej, dyplom- kucharzUmowa na 3 miesiące z możliwością przedłużenia
ZACHODNIOPOMORSKIE CENTRUM ONKOLOGII - 2018-07-10 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standardami. Dbałość o najwyższą jakość wydawanych potraw. Dbałość o czystość i higienę miejsca pracy. Przestrzeganie przepisów BHP.
Powiatowy Dom Pomocy Społecznej w Czarnowie - 2017-06-27 - Czarnów (mazowieckie)
ZGODNY Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Nałęczów (lubelskie)
przygotowywanie potraw, gospodarka magazynowa, obserwacja i wdrażanie nowych trendów kulinarnych ; dwie zmiany: 06.00-14.00, 14.00-21.00
Przedsiębiorstwo Handlowo-Produkcyjne JEANS Teresa i Jan Szablewscy - 2016-07-29 - Środa Wielkopolska (wielkopolskie)
zgodnie ze stanowiskiemdoświadczenie zawodwe:wymagane
Karczma ZACISZE M.Cesarek - 2016-03-01 - Krutyń (warmińsko-mazurskie)
-
Firma Usługowo Handlowa Magdalena Konieczny - OW FAMILIJNI - - 2016-03-18 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
PRACA PRZY PRODUKCJI WYROBÓW GARMAŻERYJNYCH, PRZYGOTOWYWANIU POTRAW.Kontakt z pracodawcą osobisty.
Cukiernia-Kawiarnia "WOLAK" s.c. - 2016-09-21 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie potraw i napojów z kuchni orientalnej, przyrządzanie potraw nepalsko-indyjskich
kontakt przez PUP - 2017-11-10 - Wólka Kosowska (mazowieckie)