KUCHARZ Tczew oferta pracy BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: -Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
Data publikacji: 2016-02-05
Lokalizacja: Tczew (pomorskie)
Pracodawca: BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Pomorska 18, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
-Produkcja przekąsek, dań drugich, zup,-Praca dwuzmianowa: 6-14, 14-22-Na rozmowę należy umówić się telefonicznie tel. 58-531-54-52 lub 696-161-063
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Tczew
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: tczewski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Tczew
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 05.02.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_zawody_0: Kucharz*
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: Książeczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: BAR DWORCOWY S.C. K. CHYŁA, P. CHYŁA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Adres pracodawcy:
Pomorska 18, 83-110 Tczew, powiat: tczewski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: tczewski
Gmina pracodawcy: Tczew
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Tczew
Ulica pracodawcy: Pomorska
Numer budynku pracodawcy: 18
Profil działalności pracodawcy:
Restauracja na dworcu PKP w Tczewie serwująca zupy, dania obiadowe, fast food.
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Tczewie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.02.2016
Oferta pracy ważna do: 05.03.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 05.02.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 05.02.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie dań, koktaili, sałatek, nadzór nad osobami zatrudnionymi w kuchni, zamawanie towaru
kontakt przez PUP - 2015-12-09 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
obsługa sali konsumpcyjnej, przyjmowanie zamówień
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Żyrardów (mazowieckie)
•przygotowywanie surówek i sałatek• Składanie zamówień na brakujące i potrzebne towary•dbałość o estetykę i smak potraw•przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami •właściwe wykorzystywanie sprzętu kuchennego• nadzór nad magazynami z żywnością•dbanie o prawidłowe wydawanie posiłków
NOWA TY ALICJA KIERWIŃSKA - 2017-11-22 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
pełnienie obowiązków szefa kuchni w szkole
Szkoła Podstawowa Nr 34 z Oddziałami Integracyjnymi - 2018-03-29 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie kebaba, dbanie o higienę na stanowisku pracy
FHU "GO" Szybowska Małgorzata - 2015-12-02 - Iława (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków
Infopol Rafał Szczerba - 2018-02-27 - Bytom (śląskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2016-03-07 - Żary (lubuskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - Gąsawa (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-14 - Warszawa (mazowieckie)
.
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE TRADYCYJNYCH POTRAW KUCHNI ARABSKIEJ, INDYSJKIEJ I BENGALSKIEJ WEDŁUG TRADYCYJNYCH RECEPTUR. UKŁADANIE MENU, SKŁADANIE ZAMÓWIEŃ ZAGRANICĘ. DBANIE O PORZĄDEK I HIGIENĘ W MIEJSCU PRACY.
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Piaseczno (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w równoważnym systemie czasu pracy w godz. 7-19 w Chalkozynie w Kołobrzegu, również w weekendy.
INTERFERIE SPÓŁKA AKCYJNA "Chalkozyn" - 2018-01-05 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i sporządzanie potraw z różnego rodzaju surowców spożywczych, sporządzanie sałatek, surówek oraz wyrobów garmażeryjnych, pieczenie ciast, porcjowanie oraz dekoracja sporządzonych potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - Płock (mazowieckie)
opieka nad osobami starszymi
Aterima Sp. z o.o. Sp. K. - 2016-08-03 - Kraków (małopolskie)
- Przygotowanie posiłków w kuchni restauracji, z uwzględnieniem przygotowania produktów z mięsa wołowego (steki, hamburgery). Rozbiór półtuszy wieprzowych.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na czas nieokreślony. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 11:00-1:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane minimum 2 miesiące doświadczenia na stanowisku kucharza (przerwa w zawodzie nie może być dłuższa niż 1 rok). Wymagana aktualna książeczka sanepidu.
kontakt przez PUP - 2018-03-06 - Katowice (śląskie)
Kucharz
kontakt przez PUP - 2016-02-16 - Secemin (świętokrzyskie)
Robienie pierogów
ZHU "AGATA" Zofia Olejnik - 2016-04-13 - Sosnowiec (śląskie)
przygotowywanie posiłków, porcjowanie, układanie,wydawanie potraw,utrzymanie maszyn w czystości
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Łomianki (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw dla gości hotelowych (praca w systemie 2/2 - zmiany dzienne)
PRZEDSIĘBIORSTWO RAMATECH Sp. z o.o. - 2018-02-27 - Kraków (małopolskie)
jw.
Vakancja Tetiana Kostyra - 2017-06-14 - Warszawa (mazowieckie)
Wstępna, ręczna obróbka produktów spożywczych. Przygotowywanie potraw z warzyw, owoców, jak, mięsa, ryb. Obsługa urządzeń gastronomicznych.
P.P.H.U. "CASTLE" S.C. J. Stopyra, B. Stopyra - 2018-05-09 - Bystrzyca Kłodzka (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków
P.H.U. ''KONTRAST'' STANISŁAWA SZULC - 2017-03-10 - Ińsko (zachodniopomorskie)
- przygotowywanie i wydawanie potrawProfil: restauracjaBranża: Gastronomia
kontakt przez PUP - 2018-07-03 - Orzesze (śląskie)
Przygotowywanie posiłków w restauracji a'la carte. Przygotowywanie posiłków bankietowych. Utrzymanie porządku na stanowisku pracy. Znajomość procedur BHP i HACCP.
Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe Sp. z o.o. - 2017-01-23 - Zegrze (mazowieckie)
obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2015-12-15 - Lubin (dolnośląskie)
Praca na samodzielnym stanowisku, sporządzanie potraw zgodnie z zamówieniem.
Hotel "PARADISO" Ziółkowski Piotr - 2018-01-03 - Suchedniów (świętokrzyskie)
przygotowywanie posiłków kuchni ukraińskiej i azjatyckiej (znajomość receptur, opracowywanie menu).
"MELPOL" Handel-Usługi s.c. - 2017-02-15 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
w/g potrzeb
ZPC "ZŁOTY KŁOS" W. Binkowska, D. Binkowska Sp. jawna Kielce - 2017-10-31 - Kielce (świętokrzyskie)
gotowanie potraw
kontakt przez PUP - 2016-11-16 - Cieszyn (śląskie)