KUCHARZ Świnoujście oferta pracy Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o.
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 17 PLN
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Data publikacji: 2017-01-04
Lokalizacja: Świnoujście (zachodniopomorskie)
Pracodawca: Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o.
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kasprowicza 14, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: praca w kuchni
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 17 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 17 zł brutto godzina
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Świnoujście
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Świnoujście
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Świnoujście
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 17 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Nazwa pracodawcy: Nadwiślańska Agencja Turystyczna Sp. z o.o.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Adres pracodawcy:
Kasprowicza 14, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Świnoujście
Gmina pracodawcy: Świnoujście
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Świnoujście
Ulica pracodawcy: Kasprowicza
Numer budynku pracodawcy: 14
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Świnoujściu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 05.01.2017
Oferta pracy ważna do: 31.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 05.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 04.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
sporządzanie różnego rodzaju potraw, obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Biała Podlaska (lubelskie)
prace malarskie na budowie
ZAKŁAD USŁUGOWO PRODUKCYJNY INSBUD KMIECIKOWSKI HENRYK DRĄG ALICJA - 2016-05-27 - Gniewkowo (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Warszawa (mazowieckie)
Utrzymanie ruchu.
"PINI BEEF" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-21 - Końskowola (lubelskie)
Zarządzanie zespołem pracowników, przygotowywanie potraw, planowanie wszelkich czynności związanych z organizacją kuchni, odpowiedzialność za planowanie zakupów, stanów magazynowych,
kontakt przez OHP - 2018-03-29 - Mielec (podkarpackie)
przygotowywanie dań, menu, negocjacje z kontrahentami wietnamskimi, obsługa klientów pochodzenia wietnamskiego
kontakt przez PUP - 2016-08-29 - Jabłonowo (mazowieckie)
PROWADZENIE SPRAW ZWIĄZANYCH Z BADANIEM RYNKU, PROGNOZOWANIE POPYTU NA USŁUGI ZWIĄZANE Z DZIAŁALNOŚCIĄ FIRMY W ZAKRESIE REMONTÓW, PRZEBUDÓW I BUDÓW NA JEDNOSTKACH PŁYWAJĄCYCH, TWORZENIE I UAKTUALNIANIE BAZY POTENCJALNYCH KLIENTÓW, BIEŻĄCE UTRZYMYWANIE KONTAKTÓW Z KLIENTAMI I AGENTAMI STOCZNI, ROZWÓJ UMIEJĘTNOŚCI ZWIĄZANYCH Z PROWADZENIEM NEGOCJACJI HANDLOWYCH, WYJAZDY ZAGRANICZNE ZWIĄZANE Z ZAKRESEM DZIAŁANIA, CYKLICZNE PRZYJAZDY DO SIEDZIBY FIRMY W ŚWINOUJŚCIU, AKTYWNY UDZIAŁ W NARADACH BRANŻOWYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE WYŻSZE MARKETING, ZARZĄDZANIE, BUDOWA MASZYN, OKRĘTÓW, CECHY MARKETINGOWE, HANDLOWE, UMIEJĘTNOŚCI ANALITYCZNE, SPOSÓB REALIZACJI ZADAŃ UKIERUNKOWANY NA CEL, PRAWO JAZDY KAT.B, MOBILNOŚĆ, DYSPOZYCYJNOŚĆ, ZAANGAŻOWANIE, ZNAJOMOŚĆ MARKETINGOWYCH NARZĘDZI INTERNETOWYCH, DOBRA ZNAJOMOŚĆ J.ANGIELSKIEGO, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ J.NIEMIECKIEGO
POLTRAMP YARD SPÓŁKA AKCYJNA - 2017-02-14 - Szczecin (zachodniopomorskie)
sztoplowanie listw, segregowanie, układanie listew na paletach, odbior elementów z maszyny
NOWIGO Sp z o.o. - 2018-01-10 - Pobiedziska (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków
Handel Artykułami Przemysłowymi Jarosław Grabka - 2016-12-20 - Słubice (lubuskie)
przygotowywanie posiłków dla gości hotelowych, przygotowywanie imprez gastronomicznych typu przyjęcia, konferencje
kontakt przez PUP - 2017-07-17 - Jastrzębia Góra (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE DAŃ KUCHNI TURECKIEJ,WYMAGANIA:UMIEJETNOŚĆ PRZYGOTOWYWANIA DAŃ KUCHNI TURECKIEJ, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH, 5 LAT DOŚWIADCZENIA W ZAKRESIE PRZYGOTOWYWANIA DAŃ WEDŁUG RECEPTUR KUCHNI TURECKIEJ
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kucharz-przygotowywanie posiłków.
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "KORS" JACEK SKORUPSKI - 2016-04-08 - Słońsk (lubuskie)
kucharz
kontakt przez OHP - 2018-07-02 - Zielona Góra (lubuskie)
praca na kuchni, przygotowanie posiłków
F.H.U. Wiesław Brzeźnicki - 2015-12-07 - Kazimierza Wielka (świętokrzyskie)
przygotowywanie i obróbka mięsa, ryb i warzyw
kontakt przez OHP - 2016-11-22 - Malta (Malta)
Czytanie projektów, przygotowanie i dobór materiałów montażowych, montaż ścian i sufitów G/K.
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - Pręgowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie samodzielnie posiłków obiadowych, produktów garmażeryjnych i imprez okolicznościowych.Wymagania:- wykształcenie minimum zasadnicze zawodowe gastronomiczne,- staż pracy minimum 1 rok jako samodzielny kucharz.
Polskie Stowarzyszenie na Rzecz Osób z Upośledzeniem Umysłowym Koło w Stargardzie Szczecińskim - 2015-12-03 - Stargard Szczeciński (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków,kontakt z gośćmi restauracji przy kuchni otwartej. Z uwagi na obsługę gości z ukrainy i rosji wymagana znajomość języka ukraińskiego i rosyjskiego, wymagane doświadczenie minimum 2 lata; godz pracy 12.00-20.00, 1850 złkontakt: Oberża STARA WINNICA Kołaczkowotel.602 527 752 e-mail: starawinnica (at) gmail.com
Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowe "JALUX" Lucjan Jabkowski - 2016-06-20 - Kołaczkowo (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni indyjskiej, korzystanie z oryginalnych przepisów, obsługa pieca Tandoori.
WŁODZIMIERZ SOROCZYŃSKI RESTAURACJE - 2017-09-14 - Gdańsk (pomorskie)
nauka zawodu kucharz
kontakt przez OHP - 2016-10-13 - Chełm (lubelskie)
mile widziane doświadczenie, checi do pracy, praca w kuchni, obsługa baru
P.P.H.U. "WIP" Witold Płoński - 2017-09-13 - Wleń (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków.
I.T.M. Marczewski Radosław - 2016-01-11 - Witnica (lubuskie)
-przygotowywanie i wydawanie posiłków-rozwożenie posiłków-prace porządkowe
kontakt przez PUP - 2015-12-03 - Szamotuły (wielkopolskie)
Mile widziane doświadczenie zawodowe
Restauracja "Żurek" Monika Karwacka - 2017-04-18 - Racibórz (śląskie)
Praca sezonowa. Sprzedaż lodów w Rodzinnym Parku Atrakcji. Osoby zainteresowane zapraszamy na giełdę pracy w Powiatowym Urzędzie Pracy w Rybniku w dniu 13.04.2016 r., sala 207, godz. 10.00.
RODZINNY PARK ATRAKCJI BOGDAN KULCZYCKI - 2016-04-08 - Rybnik (śląskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw i napojów w barze orientalnym, przyrządzanie potraw bengalskich i indyjskich, dbanie o najwyższą jakość i smak przygotowywanych posiłków, porcjowanie i wydawanie posiłków, przestrzeganie przepisów o bezpieczeństwie i higienie pracy, przestrzeganie terminów badan okresowych
kontakt przez PUP - 2017-11-04 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
j.w.
EWAPOL Ewa Sikora - 2015-11-27 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie potraw.
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Ostrowiec Świętokrzyski (świętokrzyskie)
Wykonywanie pracy w zawodzie.
Restauracja "WENECJA" Marian Tymków - 2016-01-29 - Legnica (dolnośląskie)
.
F.U.H. "OL-MARO" Robert Langowski - 2016-03-07 - Skępe (kujawsko-pomorskie)