KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ Słubice oferta pracy Handel Artykułami Przemysłowymi Jarosław Grabka
Stanowisko: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Wynagrodzenie: od 2 400 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Data publikacji: 2016-12-20
Lokalizacja: Słubice (lubuskie)
Pracodawca: Handel Artykułami Przemysłowymi Jarosław Grabka
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:1 Maja 1, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 400 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ KUCHNI AZJATYCKIEJ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słubice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubuskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słubicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słubice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 20.12.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Prośba o wydanie informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia poitzreb kadrowych
Nazwa pracodawcy:
Handel Artykułami Przemysłowymi Jarosław Grabka
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Adres pracodawcy:
Mickiewicza 3, 69-100 Słubice, powiat: słubicki, woj: lubuskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
Prośba o wydanie informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia poitzreb kadrowych
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubuskie
Powiat pracodawcy: słubicki
Gmina pracodawcy: Słubice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słubice
Ulica pracodawcy: Mickiewicza
Numer budynku pracodawcy: 3
Nazwisko osoby zgłaszającej: Piotr Zalisz
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słubicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 20.12.2016
Oferta pracy ważna do: 05.01.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 20.12.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 20.12.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Prowadzenie KPiR, sporządzanie rejestrów VAT. Oferta dla osób do 30 r. ż. w ramach refundacji kosztów zatrudnienia bezrobotnego do 30 roku życia, zarejestrowanych w PUP Łańcut.
KANCELARIA PODATKOWO-PRAWNA MICRAMET SP. Z O.O. W RZESZOWIE - 2017-08-23 - Rzeszów (podkarpackie)
sporządzanie potraw, pobieranie surowców, zabezpieczenie towaru, obróbka produktów, dbanie o czystość
kontakt przez PUP - 2018-03-22 - Ustroń (śląskie)
przygotowywanie potraw kuchni nepalskiej i hinduskiej wg tradycyjnych przepisów, przygotowywanie napojów kuchni nepalskiej i hinduskiej wg tradycyjnych receptur, zamawianie składników w sklepach z orientalną żywnością prowadzonych przez przedsiębiorców z Indii i Nepalu
kontakt przez PUP - 2016-11-04 - Piaseczno (mazowieckie)
Prace kuchenne w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-12-27 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca w godz. 7-15, 12-20
Ośrodek Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy "MAX" BEATA GRONKIEWICZ - 2016-03-31 - Ustronie Morskie (zachodniopomorskie)
Znajomość kuchni ukraińskiej i rosyjskiej z umiejętnościami i wprowadzaniem produktów lokalnych do oferty resturacji.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie i wydawanie dań w restauracji "Szyszka Chmielu"
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Lubin (dolnośląskie)
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za bezpośrednią i profesjonalną obsługę gości z zachowaniem obowiązujących standardów i procedur w naszym kompleksie gastronomiczno-hotelarskim, przyjmowanie i realizację zamówień, pomoc w wyborze dań i napojów, dbanie o pozytywny wizerunek Sali, wykonywanie czynności kelnerskich, przestrzeganie zasad higieny, postawa pro kliencka, umiejętność współpracy i budowania relacji, dyspozycyjność. gotowość do podjęcia pracy w systemie zmianowym.
KOMPLEKS GASTRONOMICZNO-HOTELARSKI "GÓRSKI" SŁAWOMIR GÓRSKI - 2018-03-28 - Proszenie (łódzkie)
wykonywanie obowiązków kucharza lub pomocy kuchennej
Linter Tour S.A. - 2016-09-01 - Istebna (śląskie)
Przygotowanie posiłków
kontakt przez OHP - 2016-05-11 - Tczew (pomorskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POSIŁKÓW,PRODUKCJA GARMAŻERKI,OBSŁUGA IMPREZ OKOLICZNOSCIOWYCH,SPRZĄTANIE I DBANIE O STANOWISKA PRACY
kontakt przez PUP - 2017-02-21 - Piekary Śląskie (śląskie)
Praca w kuchni restauracji hotelowej( Hotel Ibis), przygotowywanie posiłków, przestrzeganie procedów HACCP.
Hekon Hotele Ekonomiczne S.A. - 2016-04-19 - Częstochowa (śląskie)
Kucharz przygotowywanie posiłków (KUCHNIA EUROPEJSKA),praca na 1/2 etatu, dyspozycyjność 12:00-24:00 w soboty do 01:00, kontakt z pracodawcą osobisty,sala G
P-1 S.C.Samuszkiewicz Zbigniew Kostański Włodzimierz - 2017-06-01 - Wrocław (dolnośląskie)
przygotowywanie obiadów, bankietów, dbałość o kuchnię
Hotel RENUSZ Danuta Renusz, ul. Nadwiślańska 56, 80- 680 Gdańsk - 2017-04-05 - Gdańsk (pomorskie)
Wymagania: wykształcenie min. zawodowe, min. 1 rok stażu pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wybór składników najlepszej jakości, właściwe przechowywanie produktów, dbanie o należytą konserwację wszelkich urządzeń kuchennych, nadzór nad pracą w kuchni, układanie menu oraz zarządzanie wydatkami na produkty spożywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2016-12-28 - Ostrów Wielkopolski (wielkopolskie)
praca przy obsłudze maszyn produkcyjnych, mozliwośc przyuczenia, wstępna kontrola jakości i pakowania
NTB SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-14 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw według receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej.
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2018-04-19 - Koszalin (zachodniopomorskie)
przygotowanie posiłków, sporządzanie menu
kontakt przez PUP - 2016-09-08 - Jawor (dolnośląskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
UBEZPIECZENIA MONIKA BRESKA - 2017-07-04 - Koleczkowo (pomorskie)
-
Przedsiębiorstwo Turystyczne "Centrum Mazur" Giżycko S.A. - 2016-07-28 - Giżycko (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów (kebab) i potraw kuchni tunezyjskiej i tureckiej. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany w godzinach otwarcia lokalu: od niedzieli do czwartku: 11:00-24:00, piątek i sobaota: 11:00-1:00. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-07 - Wrocław (dolnośląskie)
Kucharz - staż dla osób do 30 r. ż.
kontakt przez PUP - 2016-11-09 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2017-10-05 - Ciechanów (mazowieckie)
- Przygotowywanie posiłków- Planowanie pracy w kuchni- Gotowanie zup- Tworzenie listy zakupów
BELONA BERNADETTA PALIWODA, ROMAN PALIWODA SPÓŁKA CYWILNA - 2018-05-16 - Międzywodzie (zachodniopomorskie)
sporządzanie posiłków, przygotowywanie dań, receptur i menu; przygotowywanie indywidualnych zamówień na imprezy okolicznosciowe oraz ich kalkulacja; dbanie o jakość potraw i gramaturę; utalanie harmonogramu pracy z kucharzem głównym
kontakt przez PUP - 2017-04-11 - Brodnica (kujawsko-pomorskie)
zgodny z programem
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Łubianka (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków według karty dań, dbanie o czystość w miejscu pracy
Mała Gastronomia Ratyna Elżbieta - 2017-11-28 - Zamość (lubelskie)
nauka wykonywania potraw
Damian Urbański Maciej Wróbel S.C. - 2018-06-11 - Tuchola (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie pizzy
Studio 11 Michał Stępak - 2016-11-10 - Chrzanów (małopolskie)
- Nadzór nad stanem technicznym narzędzi,- Konserwacja narzędzi,- Praca na tłocznikach,- Praca na prasach mimośrodowych, hydraulicznychKontakt: telefoniczny 601-963-293; e-mail: tczew (at) grupaprogres.pl
"PROGRES SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2016-07-11 - Tczew (pomorskie)