KUCHARZ Sulbiny oferta pracy P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽100 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: praca w kuchni z wdro偶onym systemem HACCP, przygotowywanie posi艂k贸w i diet od podstaw
Data publikacji: 2018-07-25
Lokalizacja: Sulbiny (mazowieckie)
Pracodawca: P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Wsp贸lna 71, 08-400 Sulbiny, powiat: garwoli艅ski, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
praca w kuchni z wdro偶onym systemem HACCP, przygotowywanie posi艂k贸w i diet od podstaw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas nieokre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽100 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Sulbiny
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: garwoli艅ski
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Garwolin
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Czy jest to praca sta艂a?: 1
Zaw贸d: kucharz*
Dok艂adniejszy opis oferty pracy: praca sta艂a
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽100 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.08.2018
Nazwa pracodawcy: P.P.H. KUDASZEWICZ Barbara Kudaszewicz
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Garwolinie
Adres pracodawcy:
Wsp贸lna 71, 08-400 Sulbiny, powiat: garwoli艅ski, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: garwoli艅ski
Gmina pracodawcy: Garwolin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Sulbiny
Ulica pracodawcy: Wsp贸lna
Numer budynku pracodawcy: 71
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Garwolinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 5
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 25.07.2018
Oferta pracy wa偶na do: 24.08.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 25.07.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
wg/zawodu
"AS" S.C. SIEMIENIAKO & SOBIECKI - 2017-06-01 - Nowogard (zachodniopomorskie)
przygotowanie posi艂k贸w, gotowanie, sma偶enie, pieczenie
Instytut Zdrowia "SOFRA" SP脫艁KA Z O. O. - 2017-06-23 - Karpacz (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w dla dzieci w przedszkolu wg. norm.
Przedszkole prowadzone przez Zgromadzenie S. 艢w. El偶biety - 2017-01-31 - Oty艅 (lubuskie)
Kontakt z abonentami, obs艂uga urz膮dze艅 biurowych, prowadzenie poczty itp.
kontakt przez PUP - 2016-07-20 - Z艂ocieniec (zachodniopomorskie)
w/g zakresu czyno艣ci
AUTO-BAR Us艂ugi Gastronomiczne Miros艂awa Jurek - 2015-11-23 - Lulkowo (wielkopolskie)
Przygotowywanie p贸艂produkt贸w i potraw kuchni wietnamskiej, komponowanie przypraw stosowanych w kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Oferta zg艂oszona jest w ramach realizacji projektu pt. Aktywizacja zawodowa os贸b bezrobotnych 30+ (2017), wsp贸艂finansowanego ze 艣rodk贸w Europejskiego Funduszu Spo艂ecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego - Lubuskie 2020 obejmuj膮cego aktywizacj臋 os贸b bezrobotnych, spe艂niaj膮cych kryteria dost臋pu - s膮 to osoby w wieku 30 lat i wi臋cej
Sobieraj Krzysztof ZAK艁AD PRZETW脫RSTWA MI臉SNEGO - 2018-04-13 - Krzeszyce (lubuskie)
- Przygotowywanie potraw. Zast臋pca szefa kuchni.- Miejsce wykonywania pracy: Restauracja Mediterraneo.- Wynagrodzenie: 4635 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Godziny pracy do uzgodnienia (elastyczne godziny pracy). Praca r贸wnie偶 w Weekendy (Soboty, niedziele). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza minimum 1 rok. Wymagane umiej臋tno艣ci zwi膮zane z zawodem kucharza. Wymagana znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego w stopniu komunikatywnym w mowie. Kontakt WY艁膭CZNIE e-mail: agatawier84 (at) gmail.com
FUNDACJA JASZKA - 2017-08-24 - Katowice (艣l膮skie)
wg stanowiska
O艣rodek Wypoczynkowy I.T.P. Kluczewicz Sp贸艂ka Cywilna Stare Jab艂onki - 2016-04-18 - Stare Jab艂onki (warmi艅sko-mazurskie)
- Budowa kana艂贸w i ruroci膮g贸w- Roboty brukarskie
Simon Maurer und Putzer GmbH - 2018-08-14 - Niemcy (Niemcy)
*obr贸bka surowc贸w*przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-06 - Gryfino (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni orientalnej
kontakt przez PUP - 2018-04-18 - Pu艂awy (lubelskie)
przygotowanie i wydawanie da艅
Grande Roma Cielem臋cki Maciej - 2016-04-04 - Wojcieszyce (dolno艣l膮skie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w z obowi膮zuj膮cym jad艂ospisem i zasadami technologii,wydawanie posi艂k贸w dla podopiecznych,dbanie o racjonalne zu偶ycie produkt贸w,utrzymywanie wraz z personelem kuchni i pomieszcze艅 pomocniczych, naczy艅, urz膮dze艅 i sprz臋tu w czysto艣ci i porz膮dku zgodnie z przepisami sanitarno-epidemiologicznymi.
Miejski O艣rodek Pomocy Spo艂ecznej w Pruszczu Gda艅skim - 2018-03-09 - Pruszcz Gda艅ski (pomorskie)
-
TITTY TWISTER GRZEGORZ OSTROWSKI - 2016-09-14 - Mrze偶yno (zachodniopomorskie)
- realizowanie polityki finansowej Firmy;- prowadzenie pe艂nej ksi臋gowo艣ci Sp贸艂ki;- przygotowywanie sprawozda艅 finansowych sp贸艂ki wed艂ug polskich i mi臋dzynarodowych standard贸w rachunkowo艣ci;- sporz膮dzanie deklaracji podatkowych (CIT, VAT, VAT-UE);wsp贸艂praca z organami podatkowymi, ZUS, bankami oraz kontrahentami w sprawie rozlicze艅;nadz贸r nad prac膮 w dziale ksi臋gowo艣ci;- nadz贸r nad obiegiem dokument贸w ksi臋gowych i systemem ksi臋gowym.
Adecco Poland Sp. z o.o. - 2017-05-30 - Radzy艅 Podlaski (lubelskie)
Przyrz膮dzanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮.
BARBADOS FIRMA GASTRONOMICZNA MAJA LUBOCKA SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2017-05-26 - Gda艅sk (pomorskie)
dokonywanie obr贸bki wst臋pnej przygotowywanych posilk贸w, znajomo艣膰 nale偶no艣ci 偶ywieniowych, przestrzeganie procedur punkt贸w kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganiaprzyrz膮dzonych posi艂k贸w
31 WOJSKOWY ODDZIA艁 GOSPODARCZY - 2017-01-17 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Produkcja posi艂k贸w zimnych i gor膮cych, utrzymanie higieny i czysto艣ci na kuchni zgodnie z HDP.
"LOCARIS" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-03-02 - Mr膮gowo (warmi艅sko-mazurskie)
Wykonywanie r贸偶nymi technikami i metodami - zgodnie z przyj臋tymi normami surowcowymi - r贸偶nych asortyment贸w potraw kuchni w艂oskiej, pos艂ugiwanie si臋 narz臋dziami, maszynami i urz膮dzeniami przy przygotowywaniu potraw i napoj贸w, wyka艅czanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrob贸w kulinarnych.
kontakt przez PUP - 2018-07-20 - Cz臋stochowa (艣l膮skie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W
NATALIA WINIECKA-KEJNA PRZEDSI臉BIORSTWO US艁UGOWE STARY DW脫R - 2016-09-12 - Krojanty (pomorskie)
utrzymywanie kuchni w czysto艣ci, gotowanie, pieczenie pizzy, przygotwanie gyrosa
kontakt przez PUP - 2018-07-06 - Frombork (warmi艅sko-mazurskie)
1. ORGANIZOWANIE KOORDYNOWANIE PRZEJAZD脫W CA艁O-POJAZDOWYCH W TRANSPORCIE MI臉DZYNARODOWYM,2. NADZ脫R NAD TERMINOW膭 REALIZACJA ZLECE艃 SPEDYCYJNYCH,3. POZYSKIWANIE KLIENT脫W I PRZEWO殴NIK脫W, ORAZ BUDOWANIE D艁UGOFALOWEJ WSP脫艁PRACY Z NIMI,4. ROZWI膭ZYWANIE BIE呕膭CYCH PROBLEM脫W ZWI膭ZANYCH Z PRZEWOZAMI TOWAR脫W,5. NADZ脫R NAD DOKUMENTACJ膭 SPEDYCYJN膭,6. ANALIZA I OPTYMALIZACJA KOSZT脫W.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe GAMS - 2016-06-07 - Kamie艅 (podkarpackie)
KUCHARZ
HOTEL PIEKARNIA RESTAURACJA "CAMPARI" ROMAN FERENC - 2017-03-02 - G贸ra Motyczna (podkarpackie)
wg programu sta偶u
kontakt przez PUP - 2016-10-31 - Moszczenica (ma艂opolskie)
czynno艣ci wykonywane na dziale konfekcjonowania i pakowania.
ANIMEX FOODS Sp贸lka z o.o. Sp贸lka Komandytowa Oddzia艂 w E艂ku - 2017-08-07 - E艂k (warmi艅sko-mazurskie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, wyko艅czeni i porcjowanie da艅, utrzymanie czysto艣ci w miejscu pracy
kontakt przez PUP - 2017-04-21 - 艢wiecie (kujawsko-pomorskie)
Przyjmowanie produkt贸w z magazynu odpowiadaj膮cych normom przewidywanym dla dzieci w wieku do lat 3, przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonym jad艂ospisem, oszcz臋dne gospodarowanie artyku艂ami spo偶ywczymi, nadzorowanie prawidlowego porcjowania racji, pobieranie i w艂a艣ciwe przechowywanie pr贸bek pokarmowych.
Gda艅ski Zesp贸艂 呕艂obk贸w - 2016-03-10 - Gda艅sk (pomorskie)
Pakowanie produkt贸w gotowych, obs艂uga maszyn, kontrola procesu produkcji. Konieczne umiej臋tno艣ci manualne oraz gotowo艣膰 do pracy w systemie zmianowym /4-brygadowym/. Mile widziane osoby sprawne fizycznie, spostrzegawcze, zdolne do pracy przy maszynach w ruchu.
Wytw贸rnia Makaronu Domowego "POL-MAK" S.A. - 2016-06-13 - Ludwin-Kolonia (lubelskie)
Gotowanie potraw.
kontakt przez PUP - 2017-07-07 - Miko艂贸w (艣l膮skie)