KUCHARZ Łódź oferta pracy 31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posilków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie procedur punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganiaprzyrządzonych posiłków
Data publikacji: 2017-01-17
Lokalizacja: Łódź (łódzkie)
Pracodawca: 31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:6 Sierpnia 92, 90-646 Łódź, powiat: m. Łódź, woj: łódzkie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posilków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie procedur punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganiaprzyrządzonych posiłków
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Łódź
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: łódzkie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Łódź
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Łódź
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.01.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Mile widziane doświadczenie
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: 31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Adres pracodawcy:
Konstantynowska 85, 95-100 Zgierz, powiat: zgierski, woj: łódzkie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: łódzkie
Powiat pracodawcy: zgierski
Gmina pracodawcy: Zgierz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zgierz
Ulica pracodawcy: Konstantynowska
Numer budynku pracodawcy: 85
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Łodzi
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.01.2017
Oferta pracy ważna do: 16.02.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.01.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.01.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie i sprzedaż produktów gastronomicznych (gofry, naleśniki, lody). Wykształcenie średnie gastronomiczne. Doświadczenie zawodowe w gastronomii, książeczka sanepid.
Pierogarnia Babci Jasi Wiesława Iwaniak - 2016-04-14 - Ząbki (mazowieckie)
sprzedaż mebli i wyposażenia wnętrz
P.P.H.U. MEBLO-MAX EKSPORT-IMPORT Barbara Golonka - 2018-04-20 - Głuchów (podkarpackie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu.
Niepubliczne Przedszkole Aktywności Twórczej Montessori Maria Dróżdż ZAMECZEK - 2016-09-15 - Siedlce (mazowieckie)
Wg załącznika
kontakt przez PUP - 2016-03-30 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz śniadaniowy - przygotowywanie śniadań Praca na jedną zmianę 06:00 do 14:00. Pierwsza umowa zlecenie, kolejna na czas określony.
ARBITER HOTEL Sp. z o. o. - 2016-11-24 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
-
Handel Spożyw.-Przemysł. s.c. Z. Szwichtenberg J.Sokołowska HSPG - 2017-04-21 - Kościerzyna (pomorskie)
Kucharzoferta pracy dla osób do 30 roku życiaprzygotowywanie dań
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jarosław (podkarpackie)
zgodnie z programem stażu
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Złotoryja (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie pizzy od surowca do gotowego produktu. Przygotowanie sałatek, dań obiadowych wg receptur ukraińskich i rosyjskich uwzględniając użycie odpowiednich przypraw.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Dzierżoniów (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w restauracjiwydawanie śniadań dla gości hotelowych
kontakt przez PUP - 2017-03-06 - Wisła (śląskie)
Pomocnicze prace budowlane (malowanie, szpachlowanie). Praca na terenie woj. pomorskiego.
ZAKŁAD REMONTOWO-BUDOWLANY "KRASBUD" RYSZARD KRAUSE - 2017-08-23 - Smętowo Chmieleńskie (pomorskie)
Samodzielne organizowanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulinarnych, stosowne do potrzeb dobieranie i posługiwanie się narzędziami i sprzętem zmechanizowanym, ocenianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
KOMENDA PORTU WOJENNEGO - 2017-01-10 - Hel (pomorskie)
Przygotowanie pizzy i innych potraw z karty menu.
Pizza Tomato Anna Żuraw - 2017-12-21 - Tomaszów Bolesławiecki (dolnośląskie)
- sporządzanie potraw,- stosowanie różnych procesów technologicznych,- praktyczne wykorzystanie poznanych zasad produkcji gastronomicznej,- przeprowadzanie obróbki wstępnej surowca,- posługiwanie się praktycznym sprzętem stołowym, naczyniami,- poznanie zasad i technik podawania i przygotowywania potraw.
kontakt przez PUP - 2017-02-23 - Gonice Drugie (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków (kebab, zapiekanki, hamburgery, sałatki)obsługa klienta
kontakt przez PUP - 2017-04-18 - Iwonicz-Zdrój (podkarpackie)
Samodzielna praca przy sporządzniu potraw
SPOŁEM Augustowska Spółdzielnia Spożywców - 2017-08-21 - Augustów (podlaskie)
Pomoc w przygotowywaniu posiłków, obieranie warzyw, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy, dbałośc o estetykę, wykonywanie innych czynnosći polecownych przez przełożonego
"ADAMUS" PHU Paweł Usidus - 2016-04-26 - Koszalin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posiłków.
Ośrodek Narciarsko-Rekreacyjny PRZYŁĘKÓW Sp. z o.o. - 2017-03-22 - Przyłęków (śląskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-07-11 - Niewodnica Kościelna (podlaskie)
Kucharz
5ZERO1 Sp. z o.o. - 2018-07-04 - Tarnów (małopolskie)
Kucharz kuchni regionalnej i wschodniej (ukrainskiej)
kontakt przez PUP - 2017-08-03 - Zakopane (małopolskie)
przygotowywanie posiłków. Dbanie o czystość miejsca pracy.
"ARATEUSZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-03-07 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyskiej i arabskiej.Oferta złożona w celu uzyskania informacji starosty na temat możliwości zaspokojenia potrzeb kadrowych o lokalny rynek pracy.Kontakt telefoniczny z pracodawcą lub e-mailowyDodatkowe informacje dotyczące wymaganego języka obcego.W zakresie znajomości języków obcych: Angielskiego, Bengalskiego i Polskiego, język angielski niezbędny jest niezbędny w celu porozumiewania się z pracownikami i kontrahentami firmy, język bengalski - w zakresie znajomości receptur tradycyjnej kuchni indyjskiej, umiejętności ich czytania, rozmowy z producentami, składania zamówień z zagranicy - stanowi niezbędny element zakresu doświadczenia kulinarnego kandydata, językiem bengalskim posługują się osoby zamieszkujące wschodnio-południową część półwyspu Indyjskiego, co do języka polskiego - to jego stopień wystarczy że będzie umiał się porozumiewać z klientami firmy, którzy składają zamówienia, dlaczego takich osób szuka pracodawca - dlatego że przyrządzanie potraw tradycyjnej kuchni indyjskiej i arabskiej, wyczucie smaku, koloru i subtelności potraw wymaga doświadczenia nabytego przede wszystkim w tamtym rejonie geograficznym. Dlaczego te wymagania stawiamy pozostałym stanowiskom, z tego względu że, przy migracji osób zmieniających pracę osoba która nauczy się przyrządzania potraw obejmie w przyszłości wyższe stanowisko. Pracodawca wiele wysiłku wkłada aby zapewnić kandydatom na pracowników pewne warunki co również przekłada się na poziom ogólnego wynagrodzenia jakie kandydat otrzyma.
kontakt przez PUP - 2016-01-11 - Płońsk (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłów przy obsłudze imprez okolicznościowych, praca w restauracji.
kontakt przez PUP - 2017-03-14 - Raszowa (opolskie)
Praca w kuchni w restauracji
Firma "Sun - Set" Artur Żuraw - 2018-07-17 - Leżajsk (podkarpackie)
gotowanie potraw kuchni tureckiej według specjalnych receptur
KING FOOD SP. ZO.O. - 2016-04-07 - Gdańsk (pomorskie)
Przygotowywanie potraw, tworzenie menu i jadłospisów.Praca w godz. 7-19 w Kołobrzegu na umowę zlecenie. Pracodawca gwarantuje zakwaterowanie i wyżywienie.
DORIS SPA Bogdan Igliński Dorota Iglińska - Sp. j. - 2015-11-17 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Obróbka wstępna surowców (ręczna,mechaniczna, termiczna), wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw z warzyw, owoców, mleka i przetworów mlecznych,jaj, mięsa i przetworów mięsnych, ryb oraz potraw z podrobów, potraw półmięsnych i jarskich, wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2016-03-02 - Trzcińsko-Zdrój (zachodniopomorskie)