KUCHARZ Słupsk oferta pracy Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 000 PLN
Zakres obowiązków: zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Data publikacji: 2017-06-29
Lokalizacja: Słupsk (pomorskie)
Pracodawca: Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zgodnie ze stanowiskiem; wynagrodzenie 2000 zł brutto do uzgodnienia; wstępnie kontakt telefoniczny z pracodawcą po godz. 10.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Słupsk
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Słupsk
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Słupsk
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 29.06.2017
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: brak lub niepełne podstawowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko: mile widziane doświadczenie zawodowe
Nazwa pracodawcy:
Zakład Produkcyjno-Usługowo-Handlowy Restauracja "Karczma Pod Kluką" Anna, Mariusz i Paweł Stachyra
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Kaszubska 22, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : wstępnie telefon po godz. 10.00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Słupsk
Gmina pracodawcy: Słupsk
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Słupsk
Ulica pracodawcy: Kaszubska
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 29.06.2017
Oferta pracy ważna do: 29.07.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 29.06.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 29.06.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
Zielona Kraina - Przedszkole Niepubliczne- s.c. Anna Zwiewka, Alina Suchocka - 2016-11-03 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
praca w godzinach od 12:00 do 21:00; przygotowywanie pizzy, dań zapiekanych, zup, itp.
Ola Pizza - 2017-07-13 - Motaniec (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań w/g receptur
KUPIECKO-WYTWÓRCZA SPÓŁDZIELNIA PRACY "SPOŁEM" - 2018-04-14 - Malbork (pomorskie)
gotowanie
kontakt przez PUP - 2017-08-04 - Kielce (świętokrzyskie)
praca w cateringu - kuchnia tzw. domowa; przygotowanie posiłkówzabezpieczenia potraw
kontakt przez PUP - 2016-01-20 - Chorzów (śląskie)
Zakres obowiązków na stanowisku kucharza w restauracji hotelowej
Hotel Evabrunnen GmbH - 2017-05-05 - Niemcy (Niemcy)
Zgodnie ze stanowiskeim.
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Gdańsk (pomorskie)
w/g potrzeb
"P & T INVESTMENT" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ" SPÓŁKA KOMANDYTOWA" - 2017-06-06 - Kielce (świętokrzyskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-07-12 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków typu fast-food
Firma Handlowo-Usługowa " LIMBA " Tor Aleksander - 2016-04-07 - Mielec (podkarpackie)
praca zmianowa,wymagająca dużęj odporności na stres i wyjątkowe sytuacje,wymagana komunikatywność,cierpliwość i dyspozycyjność,przygotowywanie posiłków
Zakład Poprawczy w Grodzisku Wlkp. - 2016-09-02 - Grodzisk Wielkopolski (wielkopolskie)
Przygotowanie dań obiadowych i inne prace w kuchni
Pizzeria "Pod Lasem" Daniel Lidwin - 2017-04-11 - Wieliczka (małopolskie)
wg programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-08-02 - Złotoryja (dolnośląskie)
Praca w restauracji, przygotowanie posiłków według receptury, dbałość o estetykę i odpowiedni smak przyrządzonych posiłków, racjonalne gospodarowanie produktem i jego efektywne wykorzystanie, obsługa gości hotelowych, imprez okolicznościowych, umiejętność pracy w zespole, dobra organizacja pracy. Godz. pracy 13-21.
ARMO Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Zajączkowo (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej z mięsa , ryb, owoców morza, warzyw i innych. Umowa o pracę na czas określony. Praca na dwie zmiany. Oferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-03-21 - Wrocław (dolnośląskie)
- Sprzedaż art. spożywczych i alkoholowych w sklepie ŻABKA.- Wynagrodzenie: 2000 zł/brutto. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny do trzech miesięcy. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca zmianowa w godzinach: 6:00-14:30, 14:30-23:00 + soboty, niedziele - według grafiku. Wymagane wykształcenie min. zawodowe. Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku w handlu, ale niekoniecznie -> zleceniodawca zapewnia przyuczenie. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna) lub gotowość do jej wyrobienia ---> Książeczka sanepidu będzie wymagana podczas podjęcia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmująca pracę). Kontakt KONIECZNIE wstępnie telefoniczny (12:00-20:00) (Tel. 662-115-353) celem ustalenia spotkania z pracodawcą (ul. Szarych Szeregów 39, 40-750 Katowic).
PHU "MARGO" Małgorzata Gwadera - 2017-09-19 - Katowice (śląskie)
kierowanie pojazdem ciężarowym typu śmieciarka
kontakt przez OHP - 2018-07-06 - Sędziszów (świętokrzyskie)
-
GASTRO-TOUR JAROSŁAW RUTA - 2017-04-13 - Trzebiatów (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie potraw arabskich, obsługa klienta, dbanie o czystość na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2016-07-22 - Kraszewo (mazowieckie)
samodzielne przygotowanie posiłków
S.C. VIDI Dorota Stadnicka, Piotr Stadnicki - 2016-12-07 - Iława (warmińsko-mazurskie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK Emilian Kaczmarek - 2018-01-05 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)
Praca w "Restauracji Pod Orłem",Praca w godzinach 10-22 /jeden dzień pracy, jeden dzień wolny/Pracodawca poszukuje osoby z co najmniej 3-letnim doświadczeniem w pracy na stanowisku kucharza [nie wliczają się w to praktyki!!!]Kontakt osobisty lub telefoniczny: 58 531-52-69
Restauracja POD ORŁEM s.c. Krzysztof i Maciej Rosinek - 2016-06-29 - Tczew (pomorskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków, obsługa sali, dbanie o porządek na stanowisku pracy.
Klub "PARADA" Alicja Perońska - 2016-12-29 - Legnica (dolnośląskie)
- przygotowywanie zamówień (np. pizaa, kebab),- obsługa grilla,- dbanie o porządek w miejscu pracy.
kontakt przez PUP - 2018-05-07 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw wg receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-04-13 - Tomaszów Mazowiecki (łódzkie)
- Przygotowywanie posiłków: obiady, catering i Fast Food,- Praca 2-zmianopwa: 08.00-16.00; 14.00-22.00,- Wynagrodzenie do uzgodnienia w zależności od kwalifikacji,- Kontakt: telefon 603-362-730; e-mail:bar.zamkowa.gniew (at) gmail.com
BAR ZAMKOWA ELŻBIETA KOŁODZIEJCZYK - 2017-09-25 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Gospodarstwo Agroturystyczne Agnieszka Winkler - 2016-03-16 - Żarnowo Pierwsze (podlaskie)
przygotowanie potraw kuchni ukraińskiej i rosyjskiej
GASTROCOM Mateusz Sobczyński - 2017-11-16 - Bydgoszcz (kujawsko-pomorskie)
Kucharz z doświadczeniem
PHU RESTAURACJA KAMIENIEC Anna Jaskuła - 2017-11-13 - Kamień Śląski (opolskie)