KUCHARZ Rybnik oferta pracy IRSI IRMA SIUDAK
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Wykształcenie zawodowe. Mile widziani absolwenci szkół gastronomicznych lub osoby mające pasję do gotowania (osoby interesujące się kuchnią azjatycką). Firma poszukuje również osób do przyuczenia. Praca dla osób, które lubią wyzwania, chętnie się uczą, potrafią zorganizować swoje stanowisko pracy w kuchni, znają podstawy gotowania, mają doświadczenie w obróbce warzyw. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
Data publikacji: 2018-07-27
Lokalizacja: Rybnik (śląskie)
Pracodawca: IRSI IRMA SIUDAK
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Powstańców Śląskich 6, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
Wykształcenie zawodowe. Mile widziani absolwenci szkół gastronomicznych lub osoby mające pasję do gotowania (osoby interesujące się kuchnią azjatycką). Firma poszukuje również osób do przyuczenia. Praca dla osób, które lubią wyzwania, chętnie się uczą, potrafią zorganizować swoje stanowisko pracy w kuchni, znają podstawy gotowania, mają doświadczenie w obróbce warzyw. Kontakt z pracodawcą telefoniczny lub osobisty.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: praca na kuchni (dania kuchni azjatyckiej)
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Rybnik
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Rybnik
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Rybnik
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 27.07.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Nazwa pracodawcy: IRSI IRMA SIUDAK
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Adres pracodawcy:
Powstańców Śląskich 6, 44-200 Rybnik, powiat: m. Rybnik, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Rybnik
Gmina pracodawcy: Rybnik
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Rybnik
Ulica pracodawcy: Powstańców Śląskich
Numer budynku pracodawcy: 6
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Rybniku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 1
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 27.07.2018
Oferta pracy ważna do: 27.08.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 27.07.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 27.07.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków (kuchnia tradycyjna), mała gastronomia
Jerzy Moskal KAREN - 2018-04-17 - Myślenice (małopolskie)
Kucharz
"Przystań u Lipy" Dorota Lipa - 2017-04-21 - Jordanów (małopolskie)
Samodzielne stanowisko pracy, dania z zakresu kuchni polskiej, praca w godz. 17-21
Duo-Gastro s.c Andrzej Paszkiewicz Ewa Paszkiewicz - 2016-09-09 - Opole (opolskie)
- przygotowanie potraw -nadzór nad jakością zamówionej żywności -utrzymywanie w czystości pomieszczeń, urządzeń i sprzętów gastronomicznych, narzędzi oraz naczyń
kontakt przez OHP - 2017-05-08 - Rowy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni domowej
Apteka "Centralna" Sammo Sarbaset - 2017-06-05 - Wąbrzeźno (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie potraw kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-07-24 - Łódź (łódzkie)
Pakowanie produktów do opakowań jednostkowych i zbiorczych
FUMIST spółka z o.o. - 2016-06-24 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków.
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe "AS" Katarzyna Starszak - 2016-03-17 - Charzykowy (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków - obiadów. Praca w godz. 11:00-22:00 od pn. do nd.
Restauracja Retro s.c. Zofia i Lech Kruszakin - 2018-05-10 - Nowa Sól (lubuskie)
Praca na kuchni
kontakt przez PUP - 2016-01-05 - Stanisławów (mazowieckie)
Organizacja pracy ciągłej w kuchni; monitorowanie zgodności receptur i technologii gotowania; kalkulacja kosztów produktów; kontrola jakości przygotowanych potraw; szkolenie i certyfikacja personelu kuchni; praca z przepisami i standardami bezpiecz. i higieny pracy; opracowywanie i wdrażanie nowych potraw sezonowych
Hotel Mużakowski HEALTH RESORT Sp. z o.o. S.K. - 2016-02-05 - Łęknica (lubuskie)
praca w kuchni
Jes SC PHU Janina Słupska Edward Słupski - 2017-07-17 - Kamienna Góra (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE I WYDAWANIE POTRAW Z OFERTY MENU
kontakt przez OHP - 2016-06-09 - Lublin (lubelskie)
Planowanie i prowadzenie szkoleń wdrożeniowych i rozwojowych, aktualizacja istniejących materiałów szkoleniowych poprzez dostosowanie ich do potrzeb biznesowych Spółki, współpraca z zespołem ukraińskojęzycznym
kontakt przez PUP - 2016-11-18 - Łódź (łódzkie)
Wykonywanie obowiązków szefa kuchni (chef de Partie) – praca na statku wycieczkowym
UAB "NOVIKONTAS SCM" - 2016-12-29 - Litwa (Litwa)
wg stanowiska
VEGA Sp. z o.o. - 2017-04-21 - Ostróda (warmińsko-mazurskie)
gotowanie i wydawanie posiłków
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W ŁOCHYŃSKU - 2016-10-25 - Łochyńsko (łódzkie)
pobieranie surowców do produkcji, zabezpieczenie przed zespuciem i prawidłowe ich przechowywanie; obróbka wstępna surowców; wykonywanie róznych potraw (zgodnie z harmonogramem stażu); staż od pon.-pt. 7-15 lub 10-18 (zatrudnienie po stażu pon-sb-14 lub 10-18 w równoważnym systemie czasu pracy wg potrzeb zakładu pracy)
kontakt przez PUP - 2018-02-14 - Bełchatów (łódzkie)
PRZYGOTOWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, SPORZĄDZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA:WYKSZTAŁCENIE ZWODOWE KIERUNKOWE, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZNIU KUCHNIĄ ORAZ PERSONELEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH, MIN. 1 ROK DOŚWIADCZENIA,KONTAKT OSOBISTY: UL. MIESZKA I 73, II PIĘTRO, POK.3A, TEL 727003748 LUB CV PRZESŁAĆ NA MAILA: a.piekonko (at) impel.pl;MIEJSCE PRACY: SZPITAL UL.POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2017-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
przygotowywanie posiłków
GEMINI Sp. z o.o./ Rezydencja Pod Zegarem - 2015-12-02 - Trzebinia (małopolskie)
Pomoc przy przygotowaniu posiłków. Nakrywanie do stołów przed posiłkami. Znoszenie brudnych naczyń. Obróbka wstępna jarzyn. Wkładanie i wyjmowanie naczyń ze zmywarki.
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Libusza (małopolskie)
przygotowywanie tradycyjnych dań kuchni polskiej
Bar Eskulap Grzegorz Wielbo - 2016-05-02 - Bytom (śląskie)
praca w kuchni w restauracji, układanie menu, przygotowywanie i wydawanie dań
Zajazd Pan Tadeusz K. Brzozowska - 2016-03-11 - Kogutek (małopolskie)
przygotowywanie posiłków obiadowych
kontakt przez PUP - 2017-09-11 - Trzcianka (wielkopolskie)
praca w kuchni hotelu Copernicus Toruńwynagrodzenie 1800-2200 zł netto
L&P Sp. z o.o. - 2018-07-25 - Toruń (kujawsko-pomorskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2018-04-13 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków dla klientów restauracji.
Barbara Lehmann - 2017-04-18 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu potraw kuchni tureckiej
kontakt przez PUP - 2017-06-28 - Duchnice (mazowieckie)
Samodzielne organiozwanie produkcji gastronomicznej, wykonywanie różnymi technikami i metodami potraw, napojów, półproduktów kulniarnych, stosowane do potrzeb dobieranie i posługiwanie sie narzędziami i sprzętem zmechanizowanym , oceanianie jakości surowców, półproduktów i gotowych potraw.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Gdynia (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni polskiej. Praca w godz. 8-18 (2 dni pracy - 2 dni wolne) w Nowej Hucie.
NOWOHUCKI SŁOIK S.C. JOANNA MIC, MARTA SYROWIECKA - 2017-04-04 - Kraków (małopolskie)