KUCHARZ Radom oferta pracy PPHU "COBRA TEX" Stanis艂aw Staniszewski
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2聽000 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia
Data publikacji: 2017-04-18
Lokalizacja: Radom (mazowieckie)
Pracodawca: PPHU "COBRA TEX" Stanis艂aw Staniszewski
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:PLAC JAGIELLO艃SKI 8, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: do uzgodnienia
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 2聽000 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Radom
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Radom
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Radom
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 2聽000 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 02.05.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania odno艣nie sta偶u pracy: lata: 2
Nazwa pracodawcy: PPHU "COBRA TEX" Stanis艂aw Staniszewski
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Adres pracodawcy:
PLAC JAGIELLO艃SKI 8, 26-600 Radom, powiat: m. Radom, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: m. Radom
Gmina pracodawcy: Radom
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Radom
Ulica pracodawcy: PLAC JAGIELLO艃SKI 8
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Radomiu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 18.04.2017
Data dodania oferty pracy: 12.04.2017
Oferta pracy wa偶na do: 31.05.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 12.04.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 12.04.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
zgodnie z zawodem
Catering Ogr贸dek Piotr Osnowski A Piotr Gancerwicz sp贸艂ka cywilna - 2016-09-16 - Starogard Gda艅ski (pomorskie)
dania z kuchni arabskiej
kontakt przez PUP - 2017-01-19 - Olsztyn (warmi艅sko-mazurskie)
przygotowywanie da艅 zgodnie z tradycja kuchni gruzi艅skiej ( chinkali, chamapuri adiarskie, migulskie, achma, zupa charczo - od偶achuri), opracowywanie menu restauracji, tworzenie listy zakup贸w
Khvitia Nika ''Chinkali'' - 2017-07-19 - Bia艂ystok (podlaskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw
Instytut Naukowo-Badawczy Ksi臋dza Sebastiana Kneippa Zesp贸艂 Rehabilitacyjno-Wypoczynkowy Sebastianeum Silesiacum - 2018-12-19 - Kamie艅 艢l膮ski (opolskie)
Zabiegi piel臋gnacyjne, grabienie, pielenie trawnik贸w; utrzymywanie porz膮dku i czysto艣ci w budynku; praca ze zwierz臋tami; utrzymywanie boks贸w w czysto艣ci; karmienie karmienie, piel臋gnacja zwierz膮t; prace w obej艣ciu; sprawowanie nadzoru nad stanem technicznym.
kontakt przez PUP - 2019-03-07 - Zielonki-Wie艣 (mazowieckie)
produkcja potraw w pe艂nym zakresie, dostarczanie potraw, obs艂uga klient贸w w systemie cateringowym
kontakt przez PUP - 2016-06-17 - Wierzbna (podkarpackie)
Przygotowywanie posik贸w w restauracji. Dbanie o higien臋 w pracy. Samodzielne stanowisko.
kontakt przez PUP - 2017-03-03 - Zblewo (pomorskie)
Przygotowanie da艅 zgodnie z jad艂ospisem oraz ich wydanie.Utrzymanie w czystosci
Specjalny O艣rodek Szkolno-Wychowaczy - 2017-07-31 - 艢winouj艣cie (zachodniopomorskie)
wymagania: wykszta艂cenie zawodowe gastronomiczne, do艣wiadczenie jako kucharz.zakres obowi膮zk贸w: przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, praca w zespole, mo偶liwo艣膰 zatrudnienia na 1/2 etatu
ARTMI SP脫艁KA AKCYJNA - 2018-12-07 - Krotoszyn (wielkopolskie)
Przygotowywanie sushi
kontakt przez PUP - 2017-08-24 - Pu艂awy (lubelskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2017-03-16 - Krzesz贸w (dolno艣l膮skie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-03-22 - Kazimierz Dolny (lubelskie)
zgodnie z zawodem
kontakt przez PUP - 2017-09-05 - Szczytno (warmi艅sko-mazurskie)
OPIEKA, PIEL臉GNACJA, DBANIE O PRAWID艁OWY ROZW脫J DZIECI W 呕艁OBKU
BYSTRZAKI SP. Z O.O. - 2017-07-28 - Rzesz贸w (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji oraz na imprezy okoliczno艣ciowe.
JAKUBISZYN ZOFIA RESTAURACJA "MY艢LIBORZANKA" - 2017-11-23 - My艣lib贸rz (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, obr贸bka wst臋pna warzyw i mi臋sa, praca na myjce, przygotowywanie dodatk贸w, catering, sprz膮tanie
kontakt przez PUP - 2018-02-27 - 呕aga艅 (lubuskie)
ZAKRES OBOWI膭ZK脫W: trasowanie, wiercenie, sk艂adanie konstrukcji; WYMAGANIA: 3 lata do艣waidczenia na danym stanowisku
FABRO Bernard Bogacki - 2017-08-16 - Psary (艣l膮skie)
-Prace budowlane na terenie Tczewa,-Kontakt tel. 506-376-125.
US艁UGI OG脫LNOBUDOWLANE-ROZBI脫RKOWE ANIO艁 ANGELIKA KLINOWSKA - 2016-07-18 - Tczew (pomorskie)
Pomoc w kuchni
MA艁A GASTRONOMIA RO呕EN SKLEP "SOPLICA" - 2018-04-06 - Tarn贸w Jezierny (lubuskie)
Obs艂uga kasy fiskalnej i terminala p艂atniczego,obs艂uga stanowiska mi臋so i w臋dliny,zarz膮dzanie towarem,dbanie o czysto艣膰,obsluga klienta zgodnie z zasadami firmy.
Dino Polska SA - 2016-03-07 - Radomsko (艂贸dzkie)
Sta偶 dla osoby do 30 roku 偶ycia zarejestrowanej w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy, realizowany w ramach projektu "Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz od 8 do 16.Zapoznanie z rodzajem posi艂k贸w sporz膮dzanych w kuchni, sporz膮dzanie potraw z mi臋sa, drobiu, ryb, przygotowywanie deser贸w, napoj贸w zimnych i gor膮cych oraz przystawek i prostych da艅, uczestnictwo w przygotowywaniu jad艂ospis贸w,stosowanie norm i zasad zawartych w ksi臋gach HACCP.
kontakt przez PUP - 2017-01-27 - Kolbuszowa (podkarpackie)
PRZYGOTOWYWANIE POSI艁K脫W, OBS艁UGA KLIENT脫W, ZNAJOMO艢膯 PRZYPRAW I RECEPTUR TYPOWYCH DLA KUCHNI INDYJSKIEJ
kontakt przez PUP - 2016-03-23 - Skierniewice (艂贸dzkie)
gotowanie
PPHU "GALAXIZ" - 2016-04-19 - Kretowiny (warmi艅sko-mazurskie)
-
kontakt przez PUP - 2015-12-22 - Bia艂ystok (podlaskie)
Sporz膮dzanie r贸偶nego rodzaju potraw,utrzymanie na bie偶膮co czysto艣cina stanowisku pracy, porz膮dkowanie pomieszcze艅 produkcyjnych
BARBARA LAD呕Y艃SKA "ART-MAT"BIURO TURYSTYKI HANDLU I US艁UG 90-426 艁脫D殴 STRUGA ANDRZEJA 2 - 2018-03-07 - K艂odzko (dolno艣l膮skie)
- Przygotowywanie da艅 w zakresie kuchni polskiej. Kierowanie prac膮 pomocnik贸w. Obs艂uga urz膮dze艅 kuchennych np. kuchni, patelni, taboretu, frytkownicy. Obs艂uga pieca konwekcyjno-parowego (oferujemy przeszkolenie). Dbanie o w艂a艣ciw膮 jako艣膰 posi艂k贸w, smak, wygl膮d, wielko艣膰 porcji. Dbanie o czysto艣膰 i porz膮dek kuchni.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto. Praca na umow臋 o prac臋 na czas okre艣lony 24 miesi膮ce. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 7:00-15:00. Wymagane do艣wiadczenie w zawodzie kucharza min. 6 miesi臋cy.
kontakt przez PUP - 2017-01-09 - Katowice (艣l膮skie)
zg. ze stanowiskiem
Tumska Przysta艅 Sp.z o.o. - 2018-06-27 - Che艂m偶a (kujawsko-pomorskie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej w tym nale艣nik贸w, sa艂atek, deser贸w.- Wynagrodzenie: 2000 z艂/brutto + premie. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek na okres pr贸bny do jednego miesi膮ca. Docelowo praca na umow臋 o prac臋 na czas nieokre艣lony. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy.- Praca: 9:00-17:00, 14:00-22:00 + soboty, niedziele + niekt贸re 艣wi臋ta (wed艂ug grafiku). Wymagane wykszta艂cenie min. zawodowe gastronomiczne. Wymagane do艣wiadczenie zawodowe min. 1 rok na stanowisku kucharza. Wymagana ksi膮偶eczka sanepidowska (mo偶e by膰 nieaktualna). Umiej臋tno艣膰 pracy z lud藕mi. Kontakt KONIECZNIE wst臋pnie telefoniczny (8:00-18:00) (Tel. 660-618-640) celem ustalenia spotkania z pracodawc膮 (ul. Micha艂a Drzyma艂y 9, 40-059 Katowice) lub e-mail: bogdanpukowiec (at) wp.pl
NALE艢NIKARNIA PANCAKE HEAVEN SP脫艁KA CYWILNA SZYMON RYMARCZYK, BOGDAN PUKOWIEC - 2016-06-14 - Katowice (艣l膮skie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-02-04 - Warszawa (mazowieckie)
Wymagane wykszta艂cenie zawodowe/艣rednie gastronomiczne, mile widziane do艣wiadczenie w ww. zawodzie, ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna. Na pocz膮tek zatrudnienie w ramach umowy zlecenia po sprawdzeniu si臋 umowa o prac臋. Godziny pracy do uzgodnienia. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
BARTOSZ & IWONA BARTOSZ ANIO艁 - 2016-02-04 - Rybnik (艣l膮skie)