KUCHARZ Gdynia oferta pracy BAR RESTAURACYJNY ROZMARYN DOMINIKA WOLI艃SKA-JANICKA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 13 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, wydawanie posi艂k贸w.
Data publikacji: 2017-08-23
Lokalizacja: Gdynia (pomorskie)
Pracodawca: BAR RESTAURACYJNY ROZMARYN DOMINIKA WOLI艃SKA-JANICKA
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:艢l膮ska 21, 81-319 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, utrzymanie czysto艣ci na stanowisku pracy, wydawanie posi艂k贸w.
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Zmianowo艣膰 pracy: nie dotyczy
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 13 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: brutto/godz
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: pomorskie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: m. Gdynia
Gmina, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Gdynia
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa zlecenie
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 13 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 04.09.2017
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: 艣rednie zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odno艣nie wymaga艅 dla kandydat贸w na to stanowisko:
Na w/w stanowisku pracodawca wymaga umiej臋tno艣ci pracy w zespole. Do艣wiadczenie mile widziane. Kontakt z pracodawc膮 osobisty lub telefoniczny.Mog膮 aplikowa膰 r贸wnie偶 osoby nie posiadaj膮ce do艣wiadczenia w zawodzie, poniewa偶 Pracodawca zaproponuje prac臋 na stanowisku pomocy kuchennej.
Nazwa pracodawcy:
BAR RESTAURACYJNY ROZMARYN DOMINIKA WOLI艃SKA-JANICKA
Spos贸b aplikowania: bezpo艣rednio do pracodawcy
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Adres pracodawcy:
艢l膮ska 21, 81-319 Gdynia, powiat: m. Gdynia, woj: pomorskie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Spos贸b przekazania dokument贸w aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobi艣cie, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Gdynia
Gmina pracodawcy: Gdynia
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Gdynia
Ulica pracodawcy: 艢l膮ska
Numer budynku pracodawcy: 21
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Gdyni
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 24.08.2017
Oferta pracy wa偶na do: 23.09.2017
Data udost臋pnienia oferty pracy: 24.08.2017
Data przyj臋cia oferty pracy: 23.08.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie potraw kuchni ukrai艅skiej i rosyjskiej
PASJA SMAKU FIRMA Cateringowa Iwona Gawe艂 - 2017-02-10 - Brzeg (opolskie)
Kucharz
SZPITAL WOJEW脫DZKI W POZNANIU - 2017-03-29 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Przygotowywanie i zapiekanie kanapek, zapiekanek, przygotowywanie 艣wie偶ych sok贸w, szejk贸w owocowych, zmywanie naczy艅
kontakt przez PUP - 2017-05-19 - Tarn贸w (ma艂opolskie)
zgodnie ze stanowiskiemgodz. 06.00 - 14.00
kontakt przez PUP - 2018-11-07 - W艂adys艂awowo (warmi艅sko-mazurskie)
Przygotowywanie potraw kuchni wietnamskiej, uk艂adanie menu, organizowanie zaopatrzenia, zam贸wienia towar贸w.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w, opracowywanie kart menu.
"INVESTIMUS" Sp. z o.o. - 2018-04-04 - Krosno (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji oraz do cateringu.
Tadeusz Turczyn Gastronomia - 2017-07-19 - Zamo艣膰 (lubelskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, praca w weekendy
WIES艁AWA NOWAKOWSKA P.P.H.U - 2016-10-25 - Borek (wielkopolskie)
przygotowywanie posi艂k贸w w restauracji, organizacja pracy kuchni oraz us艂ug kateringowych, nadz贸r nad pracownikami kuchni.
Us艂ugi Gastronomiczno-Kateringowe Maria Li艅czowska - 2016-02-05 - K臋dzierzynka (ma艂opolskie)
- przygotowanie najwy偶szej jako艣ci potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi w lokalu standardami i recepturami; - dba艂o艣膰 o estetyk臋 da艅; - dba艂o艣膰 o wykorzystywany w kuchni sprz臋tZatrudnienie w formie umowy zlecenia ze stawk膮 godzin膮 15 z艂/h.
INTERIMAX Polska Sp. z o.o. S.K.A. - 2016-12-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w: pizza, sushi, dania kuchni w艂oskiej, kuchni polskiej, przygotowywanie dostaw surowca
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - 艁uk贸w (lubelskie)
Prace gastronomiczne
PPUH S艂awomir Perowicz - 2017-12-05 - 艁膮g (pomorskie)
przygotowanie potraw i da艅
kontakt przez PUP - 2018-03-07 - Dzierzgo艅 (pomorskie)
przygotowywanie posi艂k贸w, obs艂uga klienta, dow贸z do klienta
MA艁A GASTRONOMIA Ireneusz Rosolak - 2016-12-09 - 艁臋czyca (艂贸dzkie)
Przygotowywanie posi艂k贸w zgodnie z receptur膮 i standardami, dba艂o艣膰 o zachowanie prawid艂owej gospodarki surowcowej
PPUH COLD s.j. Bogdan i W艂odzimierz Chwastek - 2018-04-20 - Bochnia (ma艂opolskie)
Sta偶 dla osoby bezrobotnej do 30 roku 偶ycia zarejestrowanej w tut. Urz臋dzie posiadaj膮cej II profil pomocy realizowany w ramach projektu "Aktywizacja os贸b m艂odych pozostaj膮cych bez pracy w powiecie kolbuszowskim (III)" PO WER.Praca w godz. od 7:30 do 15:30.1.Zapoznanie si臋 z regulaminami obowi膮zuj膮cymi w plac贸wce, przepisami BHP i ppo偶.2.Zapoznanie z dokumentacj膮 HACCP.3.Sporz膮dzanie posi艂k贸w dla dzieci przedszkolnych zgodnie z obowi膮zuj膮cymi przepisami.4.Obliczanie warto艣ci od偶ywczych i energetycznych podawanych dzieciom.5.Ocena jako艣ci produkt贸w.6.Konserwacja bie偶膮ca urz膮dze艅 znajduj膮cych si臋 w kuchni.7.Wdra偶anie do obs艂ugi urz膮dze艅 s艂u偶膮cych do przygotowania posi艂k贸w.8.Wsp贸艂praca z nauczycielami w realizacji programu " Ma艂y kuchcik je zdrowo".9.Utrzymywanie bie偶膮cej czysto艣ci na stanowisku pracy.
kontakt przez PUP - 2018-07-07 - Kolbuszowa (podkarpackie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, wydawanie (gastronomia otwarta)
VILLA AURA - KAWIARNIA ANNA GROCHULSKA - 2016-02-19 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
Produkcja, przygotowywanie i wydawanie posi艂k贸w dla go艣ci oraz 艣niada艅 zgodnie z wymogami i standardami pracy w sieci QH przy jednoczesnym zachowaniu czysto艣ci. Przestrzeganie zasad GMP i GHP oraz HACCP.
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. - 2016-09-01 - Gorz贸w Wielkopolski (lubuskie)
prace gastronomiczne
M艂odzie偶owy O艣rodek Socjoterapii w Waniorowie - 2018-07-11 - Waniorowo (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wydawanie posi艂k贸w
I.T.M. Marczewski Rados艂aw - 2017-11-30 - Witnica (lubuskie)
Przygotowywanie posi艂k贸wKontakt: Patrycja Pi贸ro 884 255 511
ECOTUR Sp贸艂ka z ograniczon膮 odpowiedzialno艣ci膮 - 2019-03-05 - Potok Wielki (艣wi臋tokrzyskie)
Bie偶膮ce przygotowywanie produkt贸w, og贸lne poj臋cie o ma艂ej gastronomii.
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe WENUS Danuta So艂tysik - 2016-02-11 - Zb膮szy艅 (wielkopolskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2018-06-01 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowywanie posi艂k贸w, kuchnia polska
PRZEDSI臉BIORSTWO WIELOBRAN呕OWE "URASOL" SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2018-06-13 - Ruda 艢l膮ska (艣l膮skie)
KucharzJedna zmiana:od 7-15.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2016-10-04 - Mielec (podkarpackie)
Zgodne ze stanowiskiem
BIZNES PARTNER sp zoo - 2018-01-15 - Zgierz (艂贸dzkie)
wg. stanowiska
Us艂ugi Hydrauliczne HYDREX Andrzej Zi贸艂kowski - 2019-02-19 - Dzbanice (mazowieckie)
transport sanitarny pacjent贸w przewlekle dializowanych dla stacji dializ w Poznaniu
Therapeutica Sp. z o.o. - 2016-02-29 - Pozna艅 (wielkopolskie)
Wymagania: wykszta艂cenie min. zawodowe, min. 1 rok sta偶u pracy.Przygotowywanie potraw, dbanie o wyb贸r sk艂adnik贸w najlepszej jako艣ci, w艂a艣ciwe przechowywanie produkt贸w, dbanie o nale偶yt膮 konserwacj臋 wszelkich urz膮dze艅 kuchennych, nadz贸r nad prac膮 w kuchni, uk艂adanie menu oraz zarz膮dzanie wydatkami na produkty spo偶ywcze.
Hotel Restauracja MALWA Sabina Horyza - 2017-02-01 - Ostr贸w Wielkopolski (wielkopolskie)
Samodzielny kucharz w szkole
PIOTR SZCZUTKOWSKI PLIMOT - 2017-09-01 - Krak贸w (ma艂opolskie)