KUCHARZ Tomasz贸w Mazowiecki oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1聽750 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw
Data publikacji: 2015-12-15
Lokalizacja: Tomasz贸w Mazowiecki (艂贸dzkie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:Tomasz贸w Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: 艂贸dzkie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w: przygotowanie potraw
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na okres pr贸bny
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: od 1聽750 PLN
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: Tomasz贸w Mazowiecki
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: 艂贸dzkie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: tomaszowski
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: od 1聽750 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 15.12.2015
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Adres pracodawcy:
Konstytucji 3 Maja 46, 97-200 Tomasz贸w Mazowiecki, powiat: tomaszowski, woj: 艂贸dzkie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: skierowanie
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: 艂贸dzkie
Powiat pracodawcy: tomaszowski
Gmina pracodawcy: Tomasz贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: Tomasz贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Konstytucji 3 Maja
Numer budynku pracodawcy: 46
Oferta zg艂oszona przez: Powiatowy Urz膮d Pracy w Tomaszowie Mazowieckim
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 15.12.2015
Oferta pracy wa偶na do: 14.01.2016
Data udost臋pnienia oferty pracy: 15.12.2015
Data przyj臋cia oferty pracy: 15.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Samodzielne przygotowywanie potraw zgodnie z obowi膮zuj膮cymi recepturami i standardami. Praca zmianowa w godz. 6.00-20.00 od poniedzia艂ku do niedzieli w Jaworzu (grafik do ustalenia).
VILLA BARBARA - CENTRUM ZDROWIA I REHABILITACJI SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-06-23 - Jaworze (艣l膮skie)
- Poznanie i przyswojenie zasad organizacji stanowiska pracy pod k膮tem zasad HACCP, BHP i p.po偶., instrukta偶 stanowiskowy, zapoznanie si臋 ze sprzetem oraz narz臋dziami obs艂ugiwanymi na stanowisku,- nauka metod utrwalania 偶ywno艣ci, ch艂odzenie, zamra偶anie, pasteryzacja, suszenie, sprawdzanie terminu przydatno艣ci do spo偶ycia poszczeg贸lnych produkt贸w, zabezpieczenie surowc贸w i wyrob贸w gotowych przed zepsuciem,- obs艂uga narz臋dzi, maszyn i urz膮dze艅 przy przygotowaniu potraw i napoj贸w oraz bie偶膮ce utrzymywanie w czysto艣ci i ich konserwacja, zapoznanie si臋 z prawid艂owym procesem mycia i dezynfekcji: przygotowanie powierzchni do mycia wst臋pnego, mycie w艂a艣cicwe, p艂ukanie, dezynfekcj臋, p艂ukanie ko艅cowe, suszenie, utrzymanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych i zaplecza gastronomicznego, - obr贸bka st臋pna surowc贸w: sortowanie, czyszczenie, obieranie, moczenie, rozdrabnianie, mieszanie,- obr贸bka termiczna surowc贸w i p贸艂produkt贸w: gotowanie, sma偶enie, duszenie itp.- sporz膮dzanie potraw w oparciu o ceceptury i przestrzeganie proces贸w technologicznych zawierajacych: ilo艣ciowy sk艂ad surowc贸w, spos贸b wykonania wyrobu, zwroty produkcyjne powstajace w czasie produkcji niekt贸rych wyrob贸w,- sporz膮dzanie potraw zgodnie z menu obowi膮zuj膮cym u organizatora np. zupy, dania g艂贸wne, desry, sur贸wki (wymieni膰 stosownie do znajduj膮cych si臋, porcjowanie, dekorowanie i ekspedycja potraw),- udzielanie informacji na temat dost臋pnych rodzaj贸w potraw i napoj贸w, podawanie posi艂k贸w i napoj贸w zimnych i goracych.
kontakt przez PUP - 2018-09-10 - Miszewko (pomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
UBOJNIA ZWIERZ膭T Robert Rytel - 2016-11-03 - Podg贸rze (podlaskie)
Zarz膮dzanie marketem
Lech Mularczyk Przedsi臋biorstwo DREMEX - 2018-08-29 - Zdzieszowice (opolskie)
- ewidencjonowanie przypis贸w i odpisow na kartach kontowych podatnik贸w,- przygot., projekt贸w pism adresowanych do podatnik贸w i innych instytucji,- przygot. korespondnecji do wysy艂ki,- wprowadz. danych z dokument贸w do system贸w informtycznych,- zak艂adanie i arch. dokument贸w,- obs艂. urz膮dzen biur.
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
przygotowywanie art. spo偶ywczych do wykonania da艅 obiadowych i garma偶eryjnych, obr贸bka mechaniczna i termiczna mi臋s, ryb, ziemnaik贸w, kasz itp., pieczenie ciast, przygotowywanie da艅 do podania dla klient贸w
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Dobrzyca (wielkopolskie)
Gotowanie, przygotowywanie potraw w kuchni hotelowej
kontakt przez PUP - 2018-01-16 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
wg za艂acznika
kontakt przez PUP - 2015-11-30 - 艁asin (kujawsko-pomorskie)
gotowanie, sma偶enie, pieczenie, porcjowanie wg wagi
kontakt przez PUP - 2016-07-26 - Zebrzydowice (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w
kontakt przez PUP - 2017-02-14 - Wyszk贸w (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw kuchni azjatyckiej, ze szczeg贸lnym uwzgl臋dnieniem kuchni wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2017-07-19 - 艁贸d藕 (艂贸dzkie)
SPRZ膭TANIE NOWO WYBUDOWANYCH BUDYNK脫W ,PORZ膭DKOWANIE TERENU PRZYLEG艁EGO DO BUDYNK脫W ,NA TERENIE CA艁EGO KRAJU ,WG,ZLECE艃Umowa zlecenie 40 godz. tygodniowo, dyspozycyjno艣膰 6:00-20:00
kontakt przez PUP - 2017-01-18 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
Przygotowywanie posi艂k贸w kuchni W艂oskiej
"JNS" DOMINIK DUDA - 2018-09-03 - Kielce (艣wi臋tokrzyskie)
przygotowanie posi艂k贸w dla go艣ci
kontakt przez PUP - 2016-08-09 - Malutkie (艂贸dzkie)
Przygotowanie posi艂k贸w typu fast-food , kebab , hamburgery, frytki, obs艂uga kasy fiskalnej. Praca na umow臋 o prac臋.
Turkiye Kebab Damian Jusiak - 2017-05-04 - D藕wirzyno (zachodniopomorskie)
Wyszukiwanie ofert pracy, pomoc w konstruowaniu dokument贸w aplikacyjnych, prowadzenie wywiad贸w 艣rodowiskowych, promocja wolontariatu. Praca w BB, w godz. 8.00-16.00 lub 10.00-18.00. Oferta skierowana do os贸b zarejestrowanych w PUP, z ustalonym II profilem pomocy.
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Bielsko-Bia艂a (艣l膮skie)
Nadzorowanie pracy kierowc贸w, nadzorowanie transportu, roz艂adunk贸w i za艂adunk贸w, prowadzenie dokumnetacji transportowej, prowadzenie kierowc贸w rozmawiaj膮cych tylko w j臋zyku ukrai艅skim.
PRZEDSI臉BIORSTWO HANDLU I US艁UG "MT" MARIUSZ TELKA - 2016-05-24 - Ole艣nica (dolno艣l膮skie)
ZGODNIE ZE STANOWISKIEM
BASZTOWA US艁UGI GASTRONOMICZNE KASPROWICZ TOMASZ - 2016-03-22 - Nowe Miasto Lubawskie (warmi艅sko-mazurskie)
wykszta艂cenie bez znaczenia, prawo jazdy kat C/E.Transport mi臋dzynarodowy
WITEX Przetop T艂uszczy Zwierz臋cych Konieczni Sp.J. - 2017-04-10 - Benice (wielkopolskie)
KucharzDwie zmiany:I zmiana 8:00-16:00II zmiana 15:00-23:00Restauracja PIANO CAFE
Kornel - Sylwester Trybulec - 2017-12-01 - Mielec (podkarpackie)
Zgodny
VEKTOR99 SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 - 2016-12-14 - Michale (kujawsko-pomorskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2015-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie da艅, zup, sos贸w, obr贸bka mi臋sa i warzyw, sprz膮tanie stanowiska pracy.
kontakt przez PUP - 2016-03-17 - P艂ock (mazowieckie)
Przygotowywanie posi艂k贸w.
kontakt przez PUP - 2016-03-25 - Borz臋cin Du偶y (mazowieckie)
Przygotowywanie potraw,utrzymywanie na bie偶膮co czysto艣ci na stanowisku pracy,przestrzeganie przepis贸w obowi膮zuj膮cych w zak艂adach 偶ywienia zbiorowego.
Szko艂a Podstawowa im. Adama Mickiewicza w Skokach - 2016-11-24 - Skoki (wielkopolskie)
Wymagane wykszta艂cenie 艣rednie zawodowe, zasadnicze zawodowe - kucharz, kucharz ma艂ej gastronomii, 偶ywienie zbiorowe, umiej臋tno艣膰 pracy w zespole, sumienno艣膰, zaanga偶owanie w prac臋, posiadanie aktualnej ksi膮偶eczki do bada艅 sanitarno-epidemiologicznych. Charakterystyka pracy: przygotowywanie produkt贸w spo偶ywczych: mycie, obieranie, krojenie, dzielenie, sortowanie, przygotowywanie posi艂k贸w: gotowanie, pieczenie, sma偶enie, porcjowanie i wydawanie posi艂k贸w, odbieranie, zamawianie towar贸w zgodnie z zapotrzebowaniem, przygotowywanie imprez okoliczno艣ciowych: przygotowywanie posi艂k贸w, wystr贸j jadalni i obs艂uga, mycie naczy艅 i urz膮dze艅 kuchennych, utrzymywanie w czysto艣ci pomieszcze艅 kuchennych, zmywalni, obieralni, jadalni. Praca w godz. 7:00-15:00, 11:00-19:00, b膮d藕 7:00-19:00. Kontakt z pracodawc膮 telefoniczny.
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ P.W. 艢W. J脫ZEFA W LYSKACH - 2018-06-01 - Lyski (艣l膮skie)
Sporz膮dzanie potraw i napoj贸w, produkcja wyrob贸w garma偶eryjnych, obs艂uga sprz臋tu do obr贸bki termicznej, porcjowanie i dekoracja wyrob贸w.
kontakt przez PUP - 2016-01-21 - P艂ock (mazowieckie)
Produkcja i wypiek pizzy.
FUH PIZZA HIT Bar Bistro J.Sawicki - 2018-04-04 - Przemy艣l (podkarpackie)
przygotowanie posi艂k贸w dla dzieci
BON APPETIT SP脫艁KA Z OGRANICZON膭 ODPOWIEDZIALNO艢CI膭 SP脫艁KA KOMANDYTOWA - 2016-09-14 - Domin贸w (lubelskie)
przygotowywanie potraw
kontakt przez PUP - 2017-04-28 - Brod艂a (ma艂opolskie)