KUCHARZ Grudziądz oferta pracy Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 1 850 PLN
Zakres obowiązków: Zgodny
Data publikacji: 2016-09-26
Lokalizacja: Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Pracodawca: Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Wigury 1, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Zgodny
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 850 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Grudziądz
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: kujawsko-pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Grudziądz
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Grudziądz
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 850 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 26.09.2016
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wykształcenie zawodowe, gastronomiczne, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, 2-letnie doświadczenie. Praca na umowę o pracę, w pełnym etacie.
Nazwa pracodawcy:
Restauracja "LEŚNICZÓWKA" s.c. Danuta Nowicka, Patryk Pałyga
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Adres pracodawcy:
Parkowa 22, 86-300 Grudziądz, powiat: m. Grudziądz, woj: kujawsko-pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV, skierowanie do pracyKontakt tel. 605-786-399w godz. 11:00-19:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: kujawsko-pomorskie
Powiat pracodawcy: m. Grudziądz
Gmina pracodawcy: Grudziądz
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Grudziądz
Ulica pracodawcy: Parkowa
Numer budynku pracodawcy: 22
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Grudziądzu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 26.09.2016
Oferta pracy ważna do: 26.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 26.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 26.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowywanie posiłków zgodnie z obowiązującymi standardami w tym (HACCP)Przygotowywanie posiłków na imprezy okolicznościowePrzestrzeganie standardów produkcji gastronomicznejUdział w procesie utrzymania i podnoszenia jakości usług kulinarnychWspółpraca przy wdrażaniu nowego menuI zmiana 6:00-14:00II zmiana 14:00-22:00Pracodawca oferuje pracę w miłym zespole, atrakcyjne wynagrodzenie, możliwość zakwaterowania (opcjonalnie) wysoki standard
Rado Zdzisław - Przedsiębiorstwo Wielobranżowe ,,Rado'' - 2017-03-17 - Wola Chorzelowska (podkarpackie)
ZGODNIE Z PROGRAMEM STAŻU
kontakt przez PUP - 2018-04-26 - Opoczno (łódzkie)
praca w charakterze kucharza, przygotowanie i podawanie dań z karty, przygotowanie przystawek przygotowanie pieczeni, warzyw, przygotowanie sałatek
Schwab's Landgasthof Joachim Schwab - 2015-11-12 - Niemcy (Niemcy)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-04-01 - Warszawa (mazowieckie)
montarz instalacji, wentylacji i klimatyzacji
kontakt przez PUP - 2016-06-16 - Kraków (małopolskie)
Wg. harmonogramuFP
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Strzelce Krajeńskie (lubuskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJWYMAGANIA;WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, DOSWIADCZENIE W ZAWODZIE, AKTUALNA KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNOEPIDEMIOLOGICZNYCH, STAŻ PRACY MIN 1 ROK,
BAR U KRECIKA MACIEJ PAWLAK - 2016-09-16 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie dań tradycyjnej kuchni indyjskiej - samosy, kulfi, biryani itp. Przygotowywanie sosów, napojów.
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Warszawa (mazowieckie)
przygotowanie i wydawanie posiłków
GRUPA GASTRONOMIA ŚLĄSK SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-05-18 - Tarnowskie Góry (śląskie)
przygotowanie i gotowanie posiłków
"JAW-MAR" S.C. SEBASTIAN MAREK, SEBASTIAN JAWORSKI - 2016-01-11 - Sękowice (lubuskie)
Przygotowywanie potraw
WMK Krzysztof Hładki - 2016-06-27 - Kostrzyn nad Odrą (lubuskie)
Praca w charakterze kucharza, przygotowywanie dań kuchni polskiej. Miejsce pracy: WrocławKontakt kandydatów z pracodawcą telefoniczny: 507-011-320Oferta w sali: G
BAR MLECZNY MIKRUS MARCIN OWSIANNY - 2016-09-26 - Wrocław (dolnośląskie)
- posługiwanie się narzędziami, maszynami i urządzeniami przy przygotowaniu potraw i napojów- bieżąca konserwacja tych urządzeń- wykańczanie, porcjowanie, dekorowanie i estetyczne wydawanie wyrobów kulinarnych- przygotowanie potraw i napojów
kontakt przez PUP - 2018-07-25 - Kościerzyna (pomorskie)
samodzielne stanowisko, przygotowywanie potraw
PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO USŁUGOWE PETROKAN AGNIESZKA KANDARIAN - 2016-05-09 - Włocławek (kujawsko-pomorskie)
utrzymywanie porządku i czystości, wykonywanie prostych prac naprawczych, odśnieżanie, koszenie, ect.
"JAREX" JAROSŁAW BŁAŻEJEWSKI - 2016-12-02 - Wola Niechcicka Stara (łódzkie)
zgodnie z kartą stażu I zmiana Praca na terenie NOWEJ HOLANDII
kontakt przez PUP - 2017-06-20 - Nowe Pole (warmińsko-mazurskie)
obsługa urządzeń biurowych i programu komputerowego, raportowanie, systemowe przygotowanie produkcji
kontakt przez PUP - 2017-10-27 - Piotrków Trybunalski (łódzkie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, SPRZĄTANIEWYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, UMIEJĘTNOŚĆ PRZYRZĄDZANIA POTRAW KUCHNI BANGLADESKIEJ, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE W TRADYCYJNEJ KUCHNI BANGLADESKIEJ, ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA ANGIELSKIEGO W STOPNIU DOBRYM, BENGALSKIEGO W STOPNIU PODSTAWOWYM MILE WIDZIANE
STAR PORT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2018-09-05 - Szczecin (zachodniopomorskie)
osoba będzie przyuczona do wypieku pizzy
CONSTANS CONSULTING KRZYSZTOF GIERCZAK - 2016-02-22 - Zielona Góra (lubuskie)
- sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i deserów z zastosowaniem narzędzi, maszyn i urządzeń gastronomicznych.- obróbka wstępna surowców (ręczna, mechaniczna, termiczna).,- obliczanie wartości odżywczej i energetycznej potraw,- utrzymanie na bieżąco czystości na stanowisku pracy.
GUBERNATOR SERVICE SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-10-11 - Wyszków (mazowieckie)
Budowa domów mieszkalnych i innych obiektów. Praca na terenie Małopolski.
Firma Remontowo Budowlana Gruc - Bud Czesław Gruca - 2017-04-24 - Gosprzydowa (małopolskie)
przygotowywanie potraw, utrzymywanie miejsca pracy w czystości
Zo-Za spol. s r.o. - 2017-07-18 - Czechy (Czechy)
Sporządzanie potraw, deserów, napojów.Praca w Willi Kasztelanka w godzinach 7-19 w systemie 12h co drugi dzień.Okazjonalnie dłuższe godziny pracy w trakcie obsługi imprez zorganizowanych.
Gekona, Jacek Mróz - 2017-11-29 - Krynica-Zdrój (małopolskie)
Przygotowywanie oraz serwowanie dań i napojów.Główne obowiązki: mało z zakresu prac kucharza - bardziej pomoc, a więcej zw. z cateringiem, obsługa ekspresu, klientów, dbanie o estetykę miejsca pracy.
kontakt przez PUP - 2017-08-14 - Siedlce (mazowieckie)
dekretowanie i ksiegowanie dokumentów,prowadzenie ewidencji księgowych i uzgadnianie ich z kontami,przygotowanie przelewów bankowych i księgowanie wyciągów bankowych,potwierdzanie i uzgadnianie sald.
"Winnicki" sp. z o.o. - 2016-03-23 - Sochaczew (mazowieckie)
przygotowywanie i segregacja produktów spożywczych, obróbka termiczna mięs, ryb, warzyw, przygotowywanie dań gorących,
kontakt przez PUP - 2016-07-07 - Dąbrowa Górnicza (śląskie)
Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań z karty oraz potraw ukraińskich, zapewnienie wysokiej jakości produktów i uslug oraz przestrzeganie norm i standardów HACCP, dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu oraz przestrzeganie zasad postępopwania z żywnością.
SHM Gdynia Sp. z o.o. - 2016-07-27 - Gdynia (pomorskie)
przygotowywanie psoiłków, dobra organizacja miejsca pracy
Pizzeria DEGUSTARE - 2018-06-18 - Żywiec (śląskie)
PRZYGOTOWANIE POTRAW, , DOPILNOWANIE PORZĄDKU I PRZESTRZEGANIA ZASAD HIGIENY W KUCHNI
DR INVEST S.C. " GUSTO CATERING" - 2017-01-26 - Głogów Małopolski (podkarpackie)
Kucharz. Wynagrodzenie 15 zł brutto/godzinę do negocjacji w zależności od umiejętności.
DIP Daria Ciesielska, Przemysław Gajewski S.C. - 2016-08-22 - Bolesławice (dolnośląskie)