KUCHARZ Przewłoka oferta pracy Beata Dąbrowska-Ośrodek Wypoczynkowy Awilla
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 000 PLN
Zakres obowiązków: praca Ustka-Przewłoka w godz. 10-18; kontakt osobisty z pracodawcą po wcześniejszym umówieniu telefonicznie godz. 8-15
Data publikacji: 2016-04-19
Lokalizacja: Przewłoka (pomorskie)
Pracodawca: Beata Dąbrowska-Ośrodek Wypoczynkowy Awilla
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Niemcewicza 33, 76-270 Przewłoka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
praca Ustka-Przewłoka w godz. 10-18; kontakt osobisty z pracodawcą po wcześniejszym umówieniu telefonicznie godz. 8-15
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas określony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 000 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Przewłoka
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: pomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: słupski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Ustka
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 000 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 25.05.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz*
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
znajomość HACCP, książeczka sanepidowska, min. 1 rok doświadczenia w zawodzie
Nazwa pracodawcy: Beata Dąbrowska-Ośrodek Wypoczynkowy Awilla
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Adres pracodawcy:
Niemcewicza 33, 76-270 Przewłoka, powiat: słupski, woj: pomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Godziny : 8-15 wstępnie telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: pomorskie
Powiat pracodawcy: słupski
Gmina pracodawcy: Ustka
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Przewłoka
Ulica pracodawcy: Niemcewicza
Numer budynku pracodawcy: 33
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Słupsku
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 19.04.2016
Oferta pracy ważna do: 18.05.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 19.04.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 19.04.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowanie posiłków: śniadania, obiady, kolacje, kuchnia ciepła, kuchnia zimna, porządek na stanowisku pracy
kontakt przez PUP - 2018-01-31 - Kościerzyna (pomorskie)
-
KAMI DOROTA STANKIEWICZ DARŁOWO - 2018-05-07 - Pogorzelica (zachodniopomorskie)
kierowanie pracą w kuchni, przygotowywanie i gotowanie posiłków, utrzymywanie w czystości stanowiska pracy
kontakt przez PUP - 2017-02-10 - Chorzów (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw, dań, napojów, ekspedycja potraw z kuchni do restauracji, dań napojów, przygotowywanie i obsługa bufetów itp.
DEPORIUM INC Sp. z o.o. - 2017-03-28 - Mrągowo (warmińsko-mazurskie)
Znajomość i przestrzeganie wytycznych systemu HACCP.Przygotowywanie potraw i dań wg opracowanych receptur.Przestrzeganie prawidłowych procesów technologicznych podczas procesu gotowania.dbałość o estetykę i odpowiednią temperaturę przyrządzanych posiłków.
Restauracja i Hotel Rycerski J&S s.c. Janina i Stefan Gos Czeladź - 2017-09-19 - Czeladź (śląskie)
praca
RADOŚĆ SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-04-27 - Rzeszów (podkarpackie)
zadania:przygotowanie sali konsumpcyjnej oraz bankietowejdo przyjmowania gościobsługa gościobsłuha kasy fiskalnejoraz terminala pŁatniczegowypisywanie faktur VATobsługa kompuetraw zakresie komunikacji z klientemorganizacja pracy klenera rozliczanie magazynuOferta stażu realizowana w ramach FPSkierowana dla osób bezrobotnych
kontakt przez PUP - 2016-06-29 - Ruda Śląska (śląskie)
Czynności pomocnicze w procesie produkcji - sortowanie, układanie, montaż, malowanie i pakowanie komponentów
kontakt przez PUP - 2017-10-26 - Wędkowy (pomorskie)
Przygotowanie potraw w stylu gruińskim
"METODICA" CENTRUM TERAPII WSPIERAJĄCYCH SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-02-18 - Polanica-Zdrój (dolnośląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW OD PRODUKTU DO SERWOWANIA
kontakt przez PUP - 2017-03-17 - Grodzisk Mazowiecki (mazowieckie)
przygotowywanie potraw kuchni tureckiej; praxca w godz.9-13/13-17/17-21
CAN KERPIÇ KERPIÇ INVESTMENT - 2018-02-02 - Opole (opolskie)
Przygotowywanie posiłków.
kontakt przez PUP - 2016-07-29 - Górno (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw
P.H.U. Arkadiusz Dubikowski - 2016-07-07 - Ciechanów (mazowieckie)
- Przygotowywanie potraw kuchni polskiej oraz potraw na cateringi.- Wynagrodzenie: 13 zł/brutto/godzina. Praca na umowę zlecenie na 1 miesiąc, z możliwością przedłużenia.- Zlecenie wykonywane w godzinach: 6:00-14:00. Wykształcenie min. zawodowe kierunkowe. Wymagane doświadczenie zawodowe min. 2 lata na podobnym stanowisku. Wymagana Książeczka sanepidu (może być nieaktualna). Kontakt telefoniczny (7:00-17:00) (Tel. 797-023-839) lub e-mail: mcc.katowice (at) eurest.pl
EUREST POLAND SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2015-11-23 - Katowice (śląskie)
Przygotowywanie pizzy oraz kebabu
"S-ELECTRO" Sp. z o.o. - 2016-02-22 - Kraków (małopolskie)
Przygotowanie posiłków
Spółdzielcze Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne RESURS Oddział ORW ADHARA - 2016-02-16 - Sarbinowo (zachodniopomorskie)
Praca na stanowisku kucharz przetwórstwa rybnego. Pracodawca oferuje przyuczenie do pracy w zawodzie. Pracodawca zapewnia: bezpłatny dowóz do pracy z Gniewina, Krokowej, Choczewa, Strzeszewa, Lęborka, Linii, Wejherowa, Pucka, Karwieńskich Błot, Redy, Gdyni (i mniejszych miejscowości zgodnych z trasą dowozu), pakiet socjalny, dodatkowe ubezpieczenie grupowe, pakiet medyczny TU ZDROWIE po roku pracy.
GRAAL SPÓŁKA AKCYJNA - 2018-04-30 - Kartoszyno (pomorskie)
Praca przy przygotowaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-03-15 - Kraków (małopolskie)
Sporządzanie posiłków, przygotowywanie menu
kontakt przez PUP - 2017-01-30 - Warta (łódzkie)
dbanie o czystość i porządek w miejscu pracy, przyrządzanie potraw według receptur, przyrządzanie potraw według własnych receptur, przestrzeganie zasad higieny pracy, przestrzeganie przepisów bhp, przygotowywanie i pieczenie mięs, filetowanie i przyrządzanie ryb.
Ośrodek Żeglarstwa i Turystyki Wodnej CAMP-PISZ Łachacz Marek - 2017-01-05 - Pisz (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie potraw w restauracji obsługa urządzeń kuchennych
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Świeradów-Zdrój (dolnośląskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-09-19 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie dań i posiłków do restaurcji i cateringi, dbanie o stanowisko pracy.
GRANATOIL GRANISZEWSCY SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-23 - Zagórze (mazowieckie)
Do uzgodnienia
Firma Handlowo-Usługowa "HORN" - 2017-08-18 - Sanok (podkarpackie)
Przygtotowywanie żywności do przechowywania i utwalania. Obsługa narzędzi maszyn i urzadzeń przy przygotowywaniu potraw i napojów. Obróbka wstępna surowców oraz obróbka termiczna. Sporządzanie potraw w oparciu o receptury i przestrzeganie procesów technologicznych.
kontakt przez PUP - 2017-08-28 - Białośliwie (wielkopolskie)
Wykształcenie zawodowe. Zakres obowiązków: praca na kuchni i zmywaku oraz hotelu. Praca pomiędzy godziną 6:00 a 24:00 do uzgodnienia, 40 godzin tygodniowo. Wynagrodzenie godzinowe. Spotkanie z pracodawcą podczas giełdy pracy w dniu 26.01.2017 r., godz. 10.00, sala 207.
RESTAURACJA - HOTEL BIAŁY DOM II WOJCIECH SWOBODA - 2017-01-09 - Rybnik (śląskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI INDYJSKIEJ ZGODNIE Z RECEPTURĄ, DBANIE O PORZĄDEK NA KUCHNI. PRACA NA DWIE ZMIANY: PIERWSZA ZMIANA OD 11:00-19:00, DRUGA ZMIANA OD 14:00-22:00
RESTAURACJA INDYJSKA "RANI" AUROBINDA KARMAKAR - 2018-03-27 - Dębica (podkarpackie)
Przygotowywanie dań obiadowych
Tomasz Makać 1.Pizzeria Blue 2.Catering BLUE 3. KLAIMS-Centrum Odszkodowań - 2017-02-03 - Mokobody (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej w tym balijskiej.
Galeria Bali S.C - 2016-03-01 - Józefów (mazowieckie)
praca wg. stanowiska w hotelu
EMIK EMILIAN KACZMAREK - 2017-06-29 - Krosno Odrzańskie (lubuskie)