KUCHARZ (PRACA TYLKO W WEEKENDY) Katowice oferta pracy DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
Stanowisko: KUCHARZ (PRACA TYLKO W WEEKENDY)
Wynagrodzenie: od 1 053 PLN
Zakres obowiązków: - Przygotowywanie posiłków. Praca w soboty i niedziele. - Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie Śląskim. Praca zgodna z organizacją roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące (17.09.2018-17.12.2018). Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Praca w soboty i niedziele. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nalogów. Kontakt osobisty (ul. Bankowa 11, 40-007 Katowice,) w godz.: 8:00-16:00 lub telefoniczny (508-166-553) w godz.: 8:00-19:00
Data publikacji: 2018-09-04
Lokalizacja: Katowice (śląskie)
Pracodawca: DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Bankowa 11, 40-007 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
- Przygotowywanie posiłków. Praca w soboty i niedziele. - Praca w bufecie studenckim na Uniwersytecie Śląskim. Praca zgodna z organizacją roku akademickiego.- Wynagrodzenie: 2100 zł/brutto na okresie próbnym. Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące (17.09.2018-17.12.2018). Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w pełnym wymiarze czasu pracy.- Praca w godzinach: 7:30-15:30. Praca w soboty i niedziele. Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nalogów. Kontakt osobisty (ul. Bankowa 11, 40-007 Katowice,) w godz.: 8:00-16:00 lub telefoniczny (508-166-553) w godz.: 8:00-19:00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 0.4
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 16
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 64
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 1 053 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
Wynagrodzenie: 1053 zł brutto (800 zł/netto) Praca na umowę o pracę na początek na okres próbny 3 miesiące. Następna umowa na czas określony do 31.05.2019r. Praca w niepełnym wymiarze czasu pracy (40%).
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy wymagana jest praca w dni wolne od pracy?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ (PRACA TYLKO W WEEKENDY)
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Katowice
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: śląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Katowice
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Katowice
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca w wolne dni
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 1 053 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 04.09.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, inne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów: Książeczka zdrowia wydana przez "Sanepid"
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
Wymagania: wykształcenie min. zawodowe. Doświadczenie w zawodzie. Książeczka sanepidowska (może być nieaktualna). Osoba bez nałogów.
Nazwa pracodawcy: DANUTA STODULSKA DZIAŁALNOŚĆ GASTRONOMICZNA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Adres pracodawcy:
Bankowa 11, 40-007 Katowice, powiat: m. Katowice, woj: śląskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
CV - Kontakt osobisty (ul. Bankowa 11, 40-007 Katowice,) w godz.: 8:00-16:00 lub telefoniczny (508-166-553) w godz.: 8:00-19:00
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, Termin: Kontakt osobisty lub telefoniczny, Godziny : osobisty: 8:00-16:00, tel.: 8:00-19:00
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: śląskie
Powiat pracodawcy: m. Katowice
Gmina pracodawcy: Katowice
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Katowice
Ulica pracodawcy: Bankowa
Numer budynku pracodawcy: 11
Profil działalności pracodawcy:
RESTAURACJE I INNE STAŁE PLACÓWKI GASTRONOMICZNE. PRZYGOTOWYWANIE I DOSTARCZANIE ŻYWNOŚCI DLA ODBIORCÓW ZEWNĘTRZNYCH (KATERING).
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Katowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 04.09.2018
Oferta pracy ważna do: 04.10.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 04.09.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 04.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Kucharz. Wynagrodzenie 15 zł brutto/godzinę do negocjacji w zależności od umiejętności.
DIP Daria Ciesielska, Przemysław Gajewski S.C. - 2016-08-22 - Bolesławice (dolnośląskie)
według programu stażu
kontakt przez PUP - 2016-02-19 - Bobowa (małopolskie)
kuchnia śląska
RESTAURACJA "CARMEN" ZBIGNIEW MIKULSKI - 2016-08-17 - Chorzów (śląskie)
obsługa maszyn i urządzeń przemysłowych; jedna zmiana; praca od zaraz; kontakt z pracodawcą osobisty po uzgodnieniu telefonicznym, telefoniczny w godzinach (10-18) oraz e-mailowy.
EUROSTYROPIAN Jarosław Domaradzki - 2016-02-02 - Głobino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami restauracji, dbałość o estetykę potraw, przygotowywanie posiłków hotelowych, utrzymanie porządku w miejscu pracy.Praca na umowę o pracę w godz. 6-14,14-22 w Kołobrzegu.
Hotel Wellness "proVita" Agnieszka Trafas - 2017-03-03 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z standardami hotelu. Dbałość o czystość i estetykę w miejscu pracy. Wysokość wynagrodzenia do negocjacji.
Top Invest Sp. z o.o. Sp. komandytowa / Best Western Airport Modlin - 2016-01-19 - Nowy Dwór Mazowiecki (mazowieckie)
do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Radom (mazowieckie)
przyjmowanie oraz wykładanie towaru, ładne eksponowanie towaru, utrzymywanie dobryk kontaktów z klientami, sprzedaż oraz promowanie towarów. Miejsce wykonywania pracy Ruda Śląska.
kontakt przez PUP - 2017-02-22 - Ruda Śląska (śląskie)
zakres obowiązków zgodny ze stanowiskiem pracy, praca sezonowa od 25.06.2016-31.08.2016
BAZA NOCLEGOWA "SKAUT" - KRYSTYNA PERUŻYŃSKA - 2016-03-31 - Ustka (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków do szpitali
GASTRO SERWIS SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-11 - Łódź (łódzkie)
przygotowywanie potraw z kuchni polskiej
Zajazd "Ostoja" Lenio Małgorzata - 2017-02-06 - Sporysz (pomorskie)
WYKONYWANIE ZLECEŃ, OBSŁUGA KASY FISKALNEJ, OBSŁUGA KLIENTÓW, WYSTAWIANIE FAKTUR, OBSŁUGA KLIENTÓW HURTOWYCH I DETALICZNYCH Z WIETNAMU, OTWARTOŚĆ NA KLIENTA, ROZPATRYWANIE REKLAMACJI, DBANIE O PORZĄDEK, PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW BHP, ZNAJOMOŚĆ MAREK ZAGRANICZNYCH.
kontakt przez PUP - 2016-01-15 - Magdalenka (mazowieckie)
-Przygotowywanie śniadań,-Nie wymagamy doświadczenia w zawodzie,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37.
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-06-13 - Gniew (pomorskie)
przygotowywanie posiłków
Firma Handlowa "Jezierski" Włodzimierz Jezierski - 2016-01-18 - Korytnica (świętokrzyskie)
Przygotowanie kebaba, kanapek, gyrosa, frytek, sałatek, pieczenie bułek
kontakt przez PUP - 2017-02-01 - Koszalin (zachodniopomorskie)
samodzielna praca na kuchni w charakterze kucharza, przygotowywanie dań tradycyjnych, zupy, dania pieczone, smażone, grlliowanie, sous-vide. wypiek pizzy w sposób tradycyjny, wypiek własnego pieczywa, przygotowywanie burgerów w oparciu o zasady slow food, wyrób własnoręcznych makaronów, deserów i przystawekpraca na umowe zlecenie 150 godzin w miesiącu, proponowany okres zatrudnienia 3 lataoferta dostepna w sali G
KESKUSTA Jarosław Fedorczuk i Wspólnicy Sp. j. - 2018-02-05 - Wrocław (dolnośląskie)
smazenie produktów, obsługa kasy fiskalnej, utrzymanie porządku w miejsuc pracy
CHICKEN KING Małgorzata Piotrowska - 2016-02-12 - Końskie (świętokrzyskie)
Wykształcenie: podstawowe; wykonywanie czynności związanych z kontrolą części samochodowych; trzy zmiany; umowa zlecenie; miejsce pracy: Gliwice ul.Leonadra Da Vinci lub A.Nobla
kontakt przez PUP - 2017-09-01 - Gliwice (śląskie)
gotowanie (kuchnia Polska), dbanie o czystość, zamówienia towaru
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Katowice (śląskie)
zgodnie z zajmowanym stanowiskiem
kontakt przez OHP - 2017-09-01 - Pasłęk (warmińsko-mazurskie)
przygotowaywanie dań kuchni tajskiej, tworzenie menu, możliwe delegacje od 1 tygodnia do 6 miesięcy w ramach pełnego oddelegowania do Poznania lub Koszalinapraca na umowę na czas określony, praca w godzinach 9:00-21:00 (dwa dni pracy/dwa dni wolne)praca w restauracjach należących do spółki SR7 we Wrocławiuoferta dostępna w sali G
kontakt przez PUP - 2017-04-04 - Wrocław (dolnośląskie)
wg stanowiska
kontakt przez PUP - 2016-08-16 - Bielsk Podlaski (podlaskie)
PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI ORIENTALNEJ; WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, ŚREDNIE, ZNAJOMOŚĆ KUCHNI ORIENTALNEJ, 1 ROK DOŚWIADCZENIA W ZAWODZIE, MILE WIDZIANA ZNAJOMOŚĆ JĘZYKA CHIŃSKIEGO; PRACODAWCA PROSI O KONTAKT TELEFONICZNY;
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Kontrola stanu surowców, przygotowywanie posiłków.
Aspen Res sp. z o. o. - 2016-08-25 - Gdańsk (pomorskie)
Zapewnienie wyżywienia słuchaczom oraz uczestnikom przedsięwzięć organizowanych w obiektach zlokalizowanych w Legionowie oraz policjantom pełniącym służbę i pracownikom zatrudnionym w tych obiektach.Zadania podstawowe:1) przyjmowanie artykułów spożywczych z magazynu żywnościowego;2) przygotowywanie produktów żywnościowych do obróbki wstępnej i obróbki termicznej;3) koordynowanie i przygotowywanie posiłków;4) porcjowanie produktów żywnościowych;5) koordynowanie i wydawanie posiłków;6) utrzymanie systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności i żywienia HACCP oraz prowadzenie stosownej dokumentacji.
CENTRUM SZKOLENIA POLICJI W LEGIONOWIE - 2018-04-03 - Legionowo (mazowieckie)
w zawodzie
CENTRUM EDUKACJI I DIALOGU - 2017-08-02 - Ząbkowice Śląskie (dolnośląskie)
Wydawanie i przygotowywanie posiłków
TABU Olga Mikołajczyk - 2016-05-06 - Ostrzeszów (wielkopolskie)
przygotowywanie potraw od suwowca do gotowego dania.
kontakt przez PUP - 2017-02-07 - Zabrze (śląskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-03-08 - Warszawa (mazowieckie)
Wszystkie wymagane zadania w hotelowej kuchni w systemie "la carte". Odbiór i zamawianie towarów, oraz dbanie o odpowiednie składowania i przechowywanie towarów. Przygotowanie potraw kuchni bawarskiej i europejskiej. Specjalna dbałość o produkty spożywcze do przygotowywania potraw, ponieważ wszystkie produkty wykorzystywane w kuchni są w 100% ekologicznie certyfikowane.
kontakt przez OHP - 2016-06-23 - Niemcy (Niemcy)