KUCHARZ/PIZZER Zamość oferta pracy Przedsiębiorstwo Wielobranżowe i Transportowe - Przewóz Osób Sławomir Weremczuk
Stanowisko: KUCHARZ/PIZZER
Wynagrodzenie: od 2 100 PLN
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z karty menu.
Data publikacji: 2018-05-07
Lokalizacja: Zamość (lubelskie)
Pracodawca: Przedsiębiorstwo Wielobranżowe i Transportowe - Przewóz Osób Sławomir Weremczuk
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Sadowa 6, 22-400 Zamość, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków: Przygotowywanie dań z karty menu.
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: dwie zmiany
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 100 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
+premia +do negocjacjiGodziny pracy: 10-18 lub 15-23
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Nazwa stanowiska: KUCHARZ/PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Zamość
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: lubelskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Zamość
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Zamość
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Czy jest to praca stała?: 1
Zawód: pozostali kucharze
Dokładniejszy opis oferty pracy: praca stała
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 100 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 15.05.2018
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych
Wymagane uprawnienia / certyfikaty: umiejętność pracy w zespole
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: średnie zawodowe
wymagania_wymaganiaPozadane_uprawnienia_0: umiejętności gastronomiczne
Nazwa pracodawcy:
Przedsiębiorstwo Wielobranżowe i Transportowe - Przewóz Osób Sławomir Weremczuk
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Adres pracodawcy:
22-400 Zamość 28, powiat: m. Zamość, woj: lubelskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: lubelskie
Powiat pracodawcy: m. Zamość
Gmina pracodawcy: Zamość
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Zamość
Numer budynku pracodawcy: 28
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Zamościu
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 07.05.2018
Oferta pracy ważna do: 06.06.2018
Data udostępnienia oferty pracy: 07.05.2018
Data przyjęcia oferty pracy: 07.05.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posiłków
Hotel "Klimek" SPA Klimek S.j. - 2016-12-19 - Złockie (małopolskie)
Pomoc szefa kuchni
kontakt przez PUP - 2017-06-09 - Kraków (małopolskie)
Przygotowywanie i wydawanie potraw według receptur, przestrzeganie zasad HACCAP w kuchni restauracyjnej
CAFE BISTRO "SANTA KRUSS" AGATA KRUSS - 2017-10-30 - Koszalin (zachodniopomorskie)
pomoc w przygotowywaniu i wydawaniu dań,
kontakt przez PUP - 2017-07-28 - Poniatowa (lubelskie)
Wydawanie posiłków, przygotowywanie potraw.
Firma Gastronomiczna " FOSA" Adam Odejewski - 2017-11-24 - Chojnice (pomorskie)
Przygotowywanie potraw kuchni tajskiej, komponowanie menu, wprowadzanie nowych potraw.Praca na czas określony: min. 3 latapraca w systemie dwuzmianowym od 10 do 18 oraz od 14 do 22.00. Praca w lokalach przy ul. Rybackiej oraz Grunwaldzkiej i Hubskiej
kontakt przez PUP - 2018-03-16 - Wrocław (dolnośląskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-04-22 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków. Termiczna obróbka warzyw i mięs. Przestrzeganie higieny pracy.
Ochotnicze Hufce Pracy Centrum Kształ. i Wychow. w Gołdapi - 2018-01-03 - Gołdap (warmińsko-mazurskie)
pakowanie artykułów (w tym spożywczych)
kontakt przez PUP - 2017-06-12 - Tychy (śląskie)
do uzgodnienia
PPHU "COBRA TEX" Stanisław Staniszewski - 2017-04-18 - Radom (mazowieckie)
przygotowywanie dań kuchni polskiej oraz pizzy
Firma Usługowo-Handlowa Marcin Gosik - 2017-05-05 - Olsztynek (warmińsko-mazurskie)
przygotowanie posiłków dla pacjentów, wydawanie posiłków na oddziale szpitala
kontakt przez PUP - 2018-01-22 - Braniewo (warmińsko-mazurskie)
PRZYRZĄDZANIE POTRAW REGIONALNYCH, PRZYRZĄDZANIE DESERÓW, CIAST I PRZETWORÓW, ZARZĄDZANIE PROCESEM PRZYGOTOWYWANIA POTRAW, OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ KUCHENNYCH;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE ZAWODOWE, PRZYGOTOWYWANIE POTRAW KUCHNI UKRAIŃSKIEJ, PRZYGOTOWYWANIE POTAW WG. RECEPTURY, DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE MIN. 1 ROK
kontakt przez PUP - 2017-10-30 - Szczecin (zachodniopomorskie)
praca w kuchni, przygotowanie oraz wydawanie posiłków
ZAJAZD DASŁAW BORKOWSKI STANISŁAW - 2016-03-24 - Zbrachlin (kujawsko-pomorskie)
KucharzPraca na dwie zmiany:od 7-15,od 15-23.
Hotel Polski Sp. z o.o. Mielec - 2017-01-17 - Mielec (podkarpackie)
Produkcja i sprzedaż dań, utrzymanie czystości, obsługa kasy
Gminna Spółdzielnia "SCh" Skalbmierz - 2018-09-10 - Skalbmierz (świętokrzyskie)
przygotowywanie potraw według oryginalnych receptur; praca i kontakt z zespołem w języku hindii;umowa na okres 3 lat;
kontakt przez PUP - 2018-02-23 - Pabianice (łódzkie)
Obsługa kuchni bankietowej, wynagrodzenie 2500 zł netto
WĘDLINKA sp.jawna Teresa i Jan Kordus - 2017-07-31 - Łódź (łódzkie)
wybór surowców, przygotowanie i sporządzanie dań wietnamskich
kontakt przez PUP - 2018-02-19 - Żyrardów (mazowieckie)
Kucharz- praca w zespole. Praca na dwie zmiany w godzinach : 11.00-19.00 i 15.00-23.00
SP. C. "DANA" RESTAURACJA "OGRODOWA" MAŁGORZATA PIASECKA HANNA PIASECKA - 2015-12-02 - Kędzierzyn-Koźle (opolskie)
wg. programu stażu
kontakt przez PUP - 2017-03-22 - Kłodzko (dolnośląskie)
SPRZEDAŻ MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH, DBANIE O CZYSTOŚĆ I ESTETYKĘ NA STANOWISKU PRACY.
kontakt przez PUP - 2017-02-17 - Ziębice (dolnośląskie)
przygotowywanie posiłków w barze i ich wydawanie, obrórbka produktów żywnościowych, utrzymanie porządku i czystości w kuchni.
kontakt przez PUP - 2016-05-19 - Dobrzewino (pomorskie)
Przygotowywanie potraw
"DWÓR ANNA" S.GAJEK, S.GAJEK Spółka Jawna - 2018-04-12 - Jakubowice Konińskie-Kolonia (lubelskie)
przygotowywanie potraw według receptur kuchni wietnamskiej
kontakt przez PUP - 2016-08-17 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
Tworzenie menu kuchni ukraińskiej, przygotowywanie potraw kuchnii ukraińskiej
kontakt przez PUP - 2016-10-20 - Uniejów (łódzkie)
Do uzgodnienia
FIRMA HANDLOWO-USŁUGOWA "GAL-POL" PALUCH PIOTR, KNUREK WIESŁAW SPÓŁKA JAWNA - 2018-08-17 - Sanok (podkarpackie)
Samodzielne przygotowywanie dań obiadowych według receptur
SPÓŁDZIELNIA SOCJALNA "Dębnianka" - 2015-12-02 - Wierzawice (podkarpackie)
Przygotowywanie potraw kuchni chińskiej.
LITTLE CHINESSE - Piotr Leciejewski - 2017-01-17 - Gdańsk (pomorskie)
-przygotowywanie dań z menu dla gości restauracji-umiejętność przygotowania imprez okolicznościowych-współprowadzenie HCCP i DPH-sporządzanie listy zaopatrzenia-zachowanie higieny i czystości na stanowisku pracy
PPHU WALDI - 2016-01-21 - Nakło nad Notecią (kujawsko-pomorskie)