KUCHARZ-PIZZER-WYRABIANIE PIZZY J贸zef贸w oferta pracy kontakt przez PUP
Stanowisko: KUCHARZ-PIZZER-WYRABIANIE PIZZY
Wynagrodzenie: do 2聽200 PLN
Zakres obowi膮zk贸w: Przygotowywanie potraw, szykowanie p贸艂produkt贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy.
Data publikacji: 2018-09-25
Lokalizacja: J贸zef贸w (mazowieckie)
Pracodawca: kontakt przez PUP
Ta oferta pracy mo偶e ju偶 nie by膰 aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urz臋du Pracy.
Miejsce pracy:J贸zef贸w, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
Rodzaj obowi膮zk贸w na tym stanowisku pracy: Zakres obowi膮zk贸w
Zakres obowi膮zk贸w:
Przygotowywanie potraw, szykowanie p贸艂produkt贸w, sprz膮tanie stanowiska pracy.
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋 na czas okre艣lony
Wymiar etatu: 1
Zmianowo艣膰 pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
warunkiPracyIPlacy_lGodzinWMiesiacu: 160
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysoko艣膰 wynagrodzenia brutto: do 2聽200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracuj膮cych na tym stanowisku: Praca pn.- ndz. godziny mi臋dzy 12-22 (etat)
System wynagradzania pracownik贸w na tym stanowisku: Czasowy ze stawk膮 miesi臋czn膮
Nazwa stanowiska: KUCHARZ-PIZZER-WYRABIANIE PIZZY
Miejscow艣膰, w kt贸rej pracownik b臋dzie pracowa艂: J贸zef贸w
Wojew贸dztwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: mazowieckie
Powiat, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: warszawski zachodni
Pa艅stwo, w kt贸rym pracownik b臋dzie pracowa艂: Polska
Zaw贸d: pozostali kucharze
Forma zatrudnienia: Umowa o prac臋
Wysoko艣膰 wynagrodzenia i typ stawki: do 2聽200 PLN
Data rozpocz臋cia pracy: 17.10.2018
Data zako艅czenia pracy: 16.10.2021
Wymagane wykszta艂cenie dla kandydat贸w na to stanowisko: brak lub niepe艂ne podstawowe
wymagania_wymaganiaKonieczne_jezyki_0:
ukrai艅ski, w mowie - B1 - 艣rednio zaawansowany, w pi艣mie - B1 - 艣rednio zaawansowany
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydat贸w: ksi膮偶eczka sanitarno-epidemiologiczna
Nazwa pracodawcy: kontakt przez PUP
Spos贸b aplikowania: za po艣rednictwem urz臋du
Nazwa urz臋du publikuj膮cego og艂oszenie o prac臋:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Adres pracodawcy:
Pozna艅ska 131A, 05-850 O偶ar贸w Mazowiecki, powiat: warszawski zachodni, woj: mazowieckie
J臋zyk aplikacji o prac臋: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: CV
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Wojew贸dztwo pracodawcy: mazowieckie
Powiat pracodawcy: warszawski zachodni
Gmina pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowo艣膰 pracodawcy: O偶ar贸w Mazowiecki
Ulica pracodawcy: Pozna艅ska
Numer budynku pracodawcy: 131A
Oferta zg艂oszona przez:
Powiatowy Urz膮d Pracy dla Powiatu Warszawskiego Zachodniego
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 3
Liczba wolnych miejsc pracy dla os贸b niepe艂nosprawnych: 0
Oferta pracy dla osoby zarejestrowanej w powiatowym urz臋dzie pracy: 1
pozostaleDane_wykorzystanieOferty: 1
Zaw贸d wykonywany przez pracownika: pozostali kucharze
Data dodania oferty pracy: 26.09.2018
Oferta pracy wa偶na do: 16.10.2018
Data udost臋pnienia oferty pracy: 26.09.2018
Data przyj臋cia oferty pracy: 25.09.2018
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
przygotowywanie posi艂k贸w (kuchnia polska)
kontakt przez PUP - 2016-10-07 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
GOTOWANIE DA艃 TURECKICH, PRZYGOTOWYWANIE, PIECZENIE I KROJENIE KEBABA TURECKIEGO
"MEZOPOTAMIA" MAGDALENA KRAUS-YILDIRIM - 2017-01-02 - Polkowice (dolno艣l膮skie)
jw.
kontakt przez PUP - 2017-11-02 - Warszawa (mazowieckie)
- nauka i pomoc w zakrese przygotowywania da艅 typu fast-food,- przygotowywanie i sprzeda偶 kurczak贸w z ro偶na
kontakt przez PUP - 2016-09-09 - Wyrzysk (wielkopolskie)
- Przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej (艣niada艅, obiad贸w) w bufecie studenckim. - Wynagrodzenie: 2100-2500 z艂 brutto + premia uznaniowa, do uzgodnienia na rozmowie kwalifikacyjnej. Praca na umow臋 o prac臋 na pocz膮tek okres pr贸bny do trzech miesi臋cy. Nast臋pna umowa na czas okre艣lony do 30.06.2019 r. Praca w pe艂nym wymiarze czasu pracy. - Praca od 艣rody do niedzieli. Praca: 8:00-16:00. Wymagania: wykszta艂cenie zawodowe kierunek dowolny. Wymagane min. 2 lata do艣wiadczenia na stanowisku kucharza. Wymagana Ksi膮偶eczka sanepidu (mo偶e by膰 nieaktualna) lub gotowo艣膰 do jej wyrobienia ---> Ksi膮偶eczka sanepidu b臋dzie wymagana podczas podj臋cia pracy (koszty jej wyrobienia ponosi osoba podejmuj膮ca prac臋). Kontakt telefoniczny (tel.: 604-580-635) w godz.: 8:00-20:00.
P.H.U.T CHLUBA LEON - 2018-09-17 - Katowice (艣l膮skie)
obr贸bka wst臋pna surowc贸w, praca na wydawce, organizacja pracy zespo艂u kucharzy na bankietach, imprezach okoliczno艣ciowych oraz innych du偶ych imprez, zam贸wienia i wsp贸艂praca z dostawcami, kalkulacja imprez, wype艂nianie dokument贸w HACCP, prowadzenie dokumentacji zwi膮zanej z gospodark膮 magazynow膮 kuchni, sporz膮dzanie potraw kuchni regionalnych, kuchni polskiej i innych narod贸w oraz podstawowych potraw do r贸偶nych diet
ANATEX Wielobran偶owe Przedsi臋biorstwo Remontowo-Budowlane - 2016-02-23 - Suwa艂ki (podlaskie)
wg zawodu
TOP-24H Sk艂ad Materia艂贸w Budowlanych Karolina Dmowska - 2016-05-09 - Gr臋bk贸w (mazowieckie)
jw.
F.H.U. Tango Miros艂aw R膮czkowski - 2018-07-13 - Warszawa (mazowieckie)
Wykszta艂cenie: min.zawodowe; gastronomiczne; min. 3 lata do艣wiadczenia; znajomo艣膰 j臋zyka angielskiego (obs艂uga klienta zagranicznego); praca w kuchni; jedna zmiana; miejsce pracy: Gliwice Rynek
kontakt przez PUP - 2017-09-08 - Gliwice (艣l膮skie)
-
kontakt przez PUP - 2016-03-09 - 艁apy (podlaskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, gotowanie.
Przedsi臋biorstwo Gastronomiczno-Hotelowe "Przy Mi艂ej" Sp. z o.o. - 2017-09-05 - Z艂otoryja (dolno艣l膮skie)
- dbanie o dobre imi臋 przedsi臋biorstwa;- d膮偶enie do uzyskiwania na powierzonym odcinku pracy jak najlepszych wynik贸w i przejawianie w tym celu odpowiedniej inicjatywy, tak偶e sta艂e podnoszenie kwalifikacji;- sumienne, terminowe i staranne wykonywanie prac wynikaj膮cych z zakresu obowi膮zk贸w oraz stosowanie si臋 do polece艅 prze艂o偶onego;- przestrzeganie regulaminu pracy, ustalonego w firmie czasu pracy, przepis贸w i zasad bhp, p.po偶., tajemnicy s艂u偶bowej i pa艅stwowej;- dba艂o艣膰 o dobro firmy, chronienie jej mienia oraz u偶ywanie go zgodnie z przeznaczeniem;- dok艂adna znajomo艣膰 przepis贸w, instrukcji i zarz膮dze艅 oraz wytycznych dotycz膮cych stanowiska pracy, oraz przestrzeganie ich postanowie艅;- wykonywanie pracy zgodnie z przyj臋tymi w Bierhalle standardami i procedurami produkcjiGodzina zako艅czenia pracy: 23:00System czasu pracy: 2/2Kontakt z pracodawc膮: aleksandraksiazczyk (at) globret.com lub 601677403
"TOP TEN" SP. ZO.O. - 2017-03-13 - Wroc艂aw (dolno艣l膮skie)
przyrz膮dzanie da艅 w restauracji
Restauracja Hotel Baron s.c. K.J. Mazurowski - 2018-09-13 - Lubin (dolno艣l膮skie)
Kucharzoferta pracy dla os贸b do 30 roku 偶yciaprzygotowywanie da艅
kontakt przez PUP - 2016-05-13 - Jaros艂aw (podkarpackie)
kucharz (samodzielne stanowisko pracy)
kontakt przez PUP - 2017-12-01 - Myszk贸w (艣l膮skie)
Wyk艂adanie towaru,budowanie dodatkowych ekspozycji,dbanie o standardy ustawienia produktu i estetyk臋 ekspozycji,wype艂nianie raport贸w i przesy艂anie ich do centrali
kontakt przez OHP - 2017-05-11 - Wielu艅 (艂贸dzkie)
ustalanie menu, praca na obszarze kuchni, praca na dwie zmiany w godz, 7.00-15.00, 11.00-19.00
DOM POMOCY SPO艁ECZNEJ "JUTRZENKA" - 2017-01-02 - Zgorzelec (dolno艣l膮skie)
-
CAMPING POMONA ARTUR LUBCZYK NIECHORZE - 2017-03-09 - Niechorze (zachodniopomorskie)
Przygotowywanie posi艂k贸w, czynno艣ci porz膮dkowe
Mr Hamburger Sp贸艂ka Akcyjna - 2016-05-31 - Mszana (艣l膮skie)
przygotowywanie posi艂k贸w, wyrabianie ciast, przyjmowanie towaru, obs艂uga klienta
kontakt przez PUP - 2017-03-27 - Kruszwica (kujawsko-pomorskie)
Pracownik produkcji - produkcja palet na ta艣mie (d藕wiganie palet o wadze do 20 kg). Praca w Nawojowej w godz. od 7:30 do 15:45 z p贸艂godzinn膮 przerw膮 na posi艂ek.
kontakt przez PUP - 2017-01-13 - Nawojowa (ma艂opolskie)
praca w kuchni
kontakt przez PUP - 2016-04-28 - Alwernia (ma艂opolskie)
Wykonywanie obowi膮zk贸w kucharza w restauracji hotelowej, przygotowanie posi艂k贸w kuchni polskiej, ukrai艅skiej i europejskiej
kontakt przez PUP - 2018-02-08 - Sygnecz贸w (ma艂opolskie)
organizacja pracy w kuchni,przygotowanie potraw wysokiej jako艣ci zgodnie z ustalonym menu, pomoc w robieniu zam贸wie艅
kontakt przez PUP - 2016-04-26 - Krak贸w (ma艂opolskie)
Pomoc kucharza
kontakt przez OHP - 2017-03-14 - Rawicz (wielkopolskie)
przygotowywanie pieczywa i tradycyjnych potraw tureckich, serwowanie da艅 w oryginalny turecki spos贸b; praca w godz.: 10-18, 18-02
''NAZAR'' Koray Sariyar - 2016-02-16 - Katowice (艣l膮skie)
nauczanie matematyki,fizyki i chemii
Zesp贸艂 Szk贸艂 w Go艅czycach - 2016-01-15 - Go艅czyce (mazowieckie)
Prowadzenie biez膮cej kontroli jako艣ci detali, p贸艂produkt贸w i produkt贸w gotowych, dba艂o艣膰 o zapewnienie odpowiednich standard贸w jako艣ci produkt贸w, kontrola prawid艂owo艣ci dzia艂a艅 pracownik贸w, 艣cis艂a wsp贸艂praca z dzia艂em produkcji, magazynem, prowadzenie niezb臋dnej dokumentacji
Przedsi臋biorstwo Wielobran偶owe ROLTEX Sp. z o.o. - 2016-09-19 - Brzezie k. Sulechowa (lubuskie)
CZYSZCZENIE PRZEWOD脫W KOMINOWYCH W DOMKACH JEDNORODZINNYCH.W PRZYPADKU GDY KOMINIARZ POSIADA TYTU艁 MISTRZA TAK呕E WYKONYWANIEODBIOR脫W, OPINIOWANIE, PRZEGL膭DY ROCZNE ITP.
Tw贸j Kominiarz - 2017-10-09 - Golub-Dobrzy艅 (kujawsko-pomorskie)
przygotowywanie da艅, menu, kontakt z klientami wietnamskimi, wsp贸艂praca z pracodawc膮 wietnamskoj臋zycznym, negocjacje z kontrahentami pochodzenia wietnamskiego, znajomo艣膰 kuchni wietnamskiej (przyprawy, owoce)
kontakt przez PUP - 2017-05-22 - Jab艂onowo (mazowieckie)