KUCHARZ / PIZZER Kalwaria Zebrzydowska oferta pracy Zamysłowska Ewa Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ,,Zygmunt"
Stanowisko: KUCHARZ / PIZZER
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: obsługa klienta w restauracji ,,19", praca co drugi dzień od 10.00
Data publikacji: 2017-10-17
Lokalizacja: Kalwaria Zebrzydowska (małopolskie)
Pracodawca: Zamysłowska Ewa Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ,,Zygmunt"
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Krakowska 19, 34-130 Kalwaria Zebrzydowska, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
obsługa klienta w restauracji ,,19", praca co drugi dzień od 10.00
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: inna
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ / PIZZER
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Kalwaria Zebrzydowska
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: małopolskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: wadowicki
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Kalwaria Zebrzydowska
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 17.10.2017
wymagania_wymaganiaPozadane_wyksztalcenia_0: zasadnicze zawodowe
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie nie istotne, doświadczenie w zawodzie, chęć do pracy w tym zawodzie, umiejetności w zakresie przygotowywania pizzy oraz dań kuchni polskiej
Nazwa pracodawcy:
Zamysłowska Ewa Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe ,,Zygmunt"
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Adres pracodawcy:
Krakowska 19, 34-130 Kalwaria Zebrzydowska, powiat: wadowicki, woj: małopolskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne: cv
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: małopolskie
Powiat pracodawcy: wadowicki
Gmina pracodawcy: Kalwaria Zebrzydowska
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Kalwaria Zebrzydowska
Ulica pracodawcy: Krakowska
Numer budynku pracodawcy: 19
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Wadowicach
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 17.10.2017
Oferta pracy ważna do: 30.11.2017
Data udostępnienia oferty pracy: 17.10.2017
Data przyjęcia oferty pracy: 17.10.2017
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
- Montaż urządzeń sanitarnych, wentylacyjnych i klimatyzacyjnych,- Montaż urządzeń i izolowanie przewodów,- Miejsce pracy: Polska (Pracodawca pokrywa koszty: zakwaterowania i transportu)Kontakt: telefon: 516-130-905; e-mail: office (at) tasair.pl
TASAIR TECHNICAL AIR SOLUTION SP. Z O.O. - 2017-10-23 - Gdańsk (pomorskie)
pomoc w przygotowywaniu posiłków
kontakt przez PUP - 2016-08-22 - Siemkowice (łódzkie)
praca w Restauracji Anioł
P.H.U. "NIKO" Edyta Rezmer - 2018-02-23 - Lubichowo (pomorskie)
Samokontrola jakości przygotowanych posiłków; Dbanie o walory estetyczne i smakowe; Przygotowywanie i wydawanie terminowo posiłków, zgodnie z jadłospisem i reżimami technologicznymi produkcji posiłków; Właściwe dokonywanie obróbki wstępnej i termicznej przygotowywanych posiłków; Ścisłe przestrzeganie przepisów i norm obowiązujących w zbiorowym żywieniu wojsk i europejskich norm HACCP.
32 Wojskowy Oddział Gospodarczy - 2018-01-09 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków dla dzieci w przedszkolu
Niepubliczne przedszkole KRASNAL Janina Cholewska Justyna Cholewska - 2018-08-01 - Wołomin (mazowieckie)
Przygotowanie posiłków.
PPH-U Sp.c. H.Kowalski, J.Kowalska - 2018-08-03 - Bełchatów (łódzkie)
kucharz kuchni wshcodniej i tureckiej
ISKANDAR Sp. z o. o. - 2017-11-10 - Grudziądz (kujawsko-pomorskie)
Przygotowywanie posiłków zgodnie z wdrożoną technologią w zakładzie gastronomicznym
kontakt przez PUP - 2016-10-05 - Gryfów Śląski (dolnośląskie)
Przygotowywanie i wydawanie posiłków.
VILLA AURA - KAWIARNIA ANNA GROCHULSKA - 2017-04-03 - Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
j.w
kontakt przez PUP - 2016-05-27 - Warszawa (mazowieckie)
zgodnie z programem
kontakt przez PUP - 2016-02-25 - Damasławek (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków dla mieszkańców ZDPS. Utrzymanie czystości w kuchni i pomieszczeniach należących do kuchni.
Zespół Domów Pomocy Społecznej prowadzony przez Zgromadzenie Sióstr Franciszkanek Rodziny Maryi Wieleń - 2017-09-08 - Wieleń (wielkopolskie)
-
kontakt przez PUP - 2016-05-20 - Mysłakowice (dolnośląskie)
Gotowanie potraw kuchni orientalnej-wietnamskiej.
kontakt przez PUP - 2018-05-15 - Teresin (mazowieckie)
Dokonywanie obróbki wstępnej przygotowywanych posiłków, znajomość należności żywieniowych, przestrzeganie punktów kontroli HACCP, fachowe i zgodne z zasadami przestrzeganie przyrząconych posiłków
31 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ZGIERZU (JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 2573) - 2018-07-10 - Zgierz (łódzkie)
Przygotowywanie posiłków
kontakt przez PUP - 2016-05-16 - Piła (wielkopolskie)
Przygotowywanie posiłków kuchni azjatyckiej w tym balijskiej.
Galeria Bali S.C - 2016-03-01 - Józefów (mazowieckie)
przygotowywanie posiłków
Wypoczynek i Rekreacja "Jeziorna Osada" Gnojewo nad Jeziorem Spółka Cywilna - 2017-02-02 - Gnojewo (pomorskie)
Do uzgodnienia
kontakt przez PUP - 2016-09-30 - Sanok (podkarpackie)
przygotowanie, podawanie potraw kuchni indyjskiej
"RAI INDIA" Rajenthiran Thirukumaran - 2016-02-03 - Gorzów Wielkopolski (lubuskie)
Przygotowywanie menu, ofert, obsługa imprez okolicznościowych, dbałość o powierzone mienie, utrzymanie czystości na stanowisku pracy, aktywna współpraca z innymi działami, dbanie o dobry wizerunek Zamku.
Zamek Kliczków Sp. z o.o. - 2016-02-02 - Kliczków (dolnośląskie)
praca związana z ubojem, rozbieraniem drobiu, pakowanie, konfekcjonowanie mięs i wyrobów wędlarskich
kontakt przez PUP - 2017-04-07 - Świebodzin (lubuskie)
Przygotowywanie posiłków. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19 w Dźwirzynie, również w soboty i niedziele. Pracodawca zapewnia dojazd do/z pracy.
Grand Baltic Sp. z o.o. (Havet Hotel Resort & Spa) - 2018-06-21 - Dźwirzyno (zachodniopomorskie)
Samodzielne przygotowywanie dań gorących lub zimnych, przystawek, pilnowanie zapotrzebowania na towar, dbanie o jakość i estetyke, wydawanie dań, utrzymywanie porzadku na stanowisku pracy, umiejetność organizacji pracy i pracy w zespole, praca w godz. 6-14/8-16.
MARCINIAK Usługi Gastronomiczne s.c. - 2016-07-13 - Opole (opolskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków tj. śniadanie, obiad, podwieczorek, kolacja. Utrzymywanie w czystości naczyń i urządzeń kuchennych, pomieszczeń kuchennych oraz zaplecza kuchennego.
Dom Pomocy Społecznej w Miłowicach - 2016-09-21 - Miłowice (lubuskie)
Oferta zgłoszona jest w ramach realizacji Programu obejmującego aktywizację osób bezrobotnych w przedziale wiekowym 30-50 lat.
LS PROJEKT SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2017-11-30 - Torzym (lubuskie)
praca w kuchni
Ruszewski Spółka Jawna - 2016-06-07 - Nowęcin (pomorskie)
obsługa i konserwacja gietarki do materiałów termoplastycznych, wyginanie, gięcie oraz zgrzewanie materiałów typu: plexi, poliwęglan, polistyren, poliester i polichlorek winylu.
kontakt przez PUP - 2016-08-08 - Chełm (lubelskie)
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA - 2015-12-03 - Szczecin (zachodniopomorskie)
Przygotowanie powierzchni do lakierowania, obsługa pomocnicza
IDM PL JOANNA KALINKOWSKA - 2018-09-14 - Jelcz-Laskowice (dolnośląskie)