KUCHARZ Szczecin oferta pracy IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 2 200 PLN
Zakres obowiązków: PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Data publikacji: 2015-12-03
Lokalizacja: Szczecin (zachodniopomorskie)
Pracodawca: IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 72, 70-111 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
PRZYGOTOWYWANIE POSIŁKÓW NA ODDZIAŁY SZPITALNE, NADZÓR NAD PRACĄ PODLEGŁEGO ZESPOŁU, KOORDYNOWANIE PRAWIDŁOWEGO ZUŻYCIA SUROWCÓW POBRANYCH DO PRODUKCJI, SPORZADZANIE POSIŁKÓW ZGODNIE Z RECEPTURAMI I NORMAMI OBOWIĄZUJĄCYMI W ŻYWIENIU ZBIOROWYM;WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE KIERUNKOWE, 1 ROK STAŻU PRACY, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE Z ZAKRESU ORGANIZACJI PRACY KUCHNI I ZARZĄDZANIU ZESPOŁEM, KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH; KONTAKT OSOBISTY: KUCHNIA SZPITALNA SPSK, UL. POWST. WIELKOPOLSKICH 72 LUB PRZESŁAĆ CV NA MAILA: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę na okres próbny
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: nie dotyczy
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 2 200 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku: 8H/DZIENNIE OD 07.00
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca szuka pracowników gotowych do pracy od zaraz?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Szczecin
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: zachodniopomorskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: m. Szczecin
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Szczecin
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 2 200 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 03.12.2015
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagane uprawnienia / certyfikaty dla kandydatów:
DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE (wymagany staż - lata: 1)
Wymagane uprawnienia / certyfikaty:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 1
Nazwa pracodawcy:
IMPEL CATERING COMPANY SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ SPÓŁKA KOMANDYTOWA
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Adres pracodawcy:
POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH 72, 70-111 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Język aplikacji o pracę: polski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH,C.V NA MAIL: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail, inny - C.V NA MAIL: kuchnia.spsk2 (at) impel.pl
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: zachodniopomorskie
Powiat pracodawcy: m. Szczecin
Gmina pracodawcy: Szczecin
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Szczecin
Ulica pracodawcy: POWSTAŃCÓW WIELKOPOLSKICH
Numer budynku pracodawcy: 72
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Szczecinie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 2
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data dodania oferty pracy: 03.12.2015
Oferta pracy ważna do: 02.01.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 03.12.2015
Data przyjęcia oferty pracy: 03.12.2015
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
-
kontakt przez PUP - 2016-05-24 - Chludowo (wielkopolskie)
Obsługa sklepu internetowego. Mile widziane doświadczenie.
Arkadiusz Olejniczak INTERTEL - 2016-06-23 - Bralin (wielkopolskie)
produkcja potraw zgodnie z zapotrzebowaniem konsumentów, sprawdzanie jakości powierzonych do produkcji artykułów spożywczych, planowanie produkcji, dbanie o asortyment, udoskonalanie menu
kontakt przez PUP - 2016-12-01 - Lublin (lubelskie)
Przygotowywanie posiłków. Umowa zlecenie w godz. 7-19.00, również w weekendy. Wymagane doświadczenie. Wyżywienie w trakcie pracy.
Centrum Rehabilitacyjno-Wczasowe AMBER s.c. - 2016-12-08 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
jw
kontakt przez PUP - 2017-01-04 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie posiłków, przestrzeganie higieny pracy. Wysokość wynagrodzenia zależna od doswiadczenia. Praca w weekendy.
Tomasz Niedziółka 1. Catering Blue 2. ATN - 2017-05-18 - Mokobody (mazowieckie)
KUCHARZ
"VILLA HOFF" KARAPUDA & KARAPUDA Sp. J. - TRZĘSACZ - 2018-04-11 - Trzęsacz (zachodniopomorskie)
Dozór mienia, obsługa portierni, wydawanie kluczy, obchody kontrolne.
CODAR SECURITY Sp. z o.o. - 2017-09-08 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
Wykształcenie średnie zawodowe; doświadczenie: min. 2 lata na ww. stanowisku; podstawowa znajomość jęz. angielskiego, niemieckiego; prawo jazdy kat. B; zakres obowiązków: przygotowywanie posiłków w restauracji; jedna zmiana; miejsce pracy: Toszek;
kontakt przez PUP - 2017-01-05 - Toszek (śląskie)
obróbka wstępna surowców, półproduktów i wyrobów gotowych i właściwe gospodarowanie nimi,obróbka wstępna surowców
kontakt przez PUP - 2016-02-15 - Dominikowice (małopolskie)
Praca w kuchni, przygotowywanie posiłków. Praca na terenie bazaru TOMEX.
BAR POD BRZÓZKAMI " PRZYSMAK" S.C. - 2015-12-23 - Kraków (małopolskie)
przygotowywanie posiłków, obsługa klienta, dostaraczanie posiłków do klienta
kontakt przez PUP - 2018-03-21 - Oborniki (wielkopolskie)
sprawne usuwanie usterek, utrzymanie ciągłości pracy urządzeń i instalacji, wykonywanie drobnych prac montażowych elektroenergetycznych. Praca na umowę o pracę w godz. 7-19, 19-7 w Szpitalu Regionalnym w Kołobrzegu.
Regionalny Szpital w Kołobrzegu - 2017-04-11 - Kołobrzeg (zachodniopomorskie)
Przygotowanie i wydawanie posiłków, utrzymanie czystości na stanowisku pracy
HALINA PIETRASZEK brat.pl - 2017-10-04 - Rabka-Zdrój (małopolskie)
przygotowywanie posiłków; wydawanie posiłków; obsługa klienta na sali;
kontakt przez PUP - 2018-02-09 - Legnica (dolnośląskie)
pomoc kuchenna
kontakt przez PUP - 2017-10-16 - Mielec (podkarpackie)
praca na hali sprzedaży, obsługa kasy fiskalnej, obsługa klientów,wykładanie towaru, praca na stoisku mięsnym
"DINO POLSKA" SPÓŁKA AKCYJNA - 2016-12-23 - Sypniewo (wielkopolskie)
wg stanowiska
GASTRO SC CHILLI MILI - 2017-09-12 - Sulbiny (mazowieckie)
zgodnie ze stanowiskiem; godziny pracy 7.00- 15.00; okres zatrudnienia 15.05.2017 - 15.05.2018. Kontakt z pracodawcą wstępnie telefoniczny w celu ustalenia terminu spotkania
BURY-TURYSTYKA S.C. JAN BURY ŁUKASZ BURY - 2017-03-09 - Rowy (pomorskie)
Wymagane wykształcenie gastronomiczne. Kontakt osobisty.
kontakt przez PUP - 2017-11-17 - Czerwionka-Leszczyny (śląskie)
Przygotowywanie posiłków, gotowanie zup, przyrządzanie mięs z wyrobów garmażeryjnych.
kontakt przez PUP - 2015-12-01 - Łódź (łódzkie)
obowiązki kucharza; praca w godz. 7-14, 14-22; wynagrodzenie 2200 zł brutto do uzgodnienia; kontakt osobisty z pracodawcą w godz. 12-16, telefoniczny całą dobę
Hotel Atena S. C. - 2016-04-28 - Słupsk (pomorskie)
organizowanie sieci sprzedaży m.in. w Chinach, analiza rynku, sporządzanie umów i zamówień towarowych
kontakt przez PUP - 2016-04-25 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
praca w gastronomii
kontakt przez PUP - 2017-01-17 - Poznań (wielkopolskie)
Sporządzanie dan kuchni ukraińskiej dla gości hotelowych w tym zdecydowanej większości klientom zagranicznym oraz porozumiewanie się ze współpracownikami głównie z Ukrainy
BOGUSŁAW WARCHOLAK "KAJA" - 2016-12-14 - Mrzeżyno (zachodniopomorskie)
ptzygotowanie potraw i dań
kontakt przez PUP - 2017-01-31 - Nieznanowice (małopolskie)
Przygotowywanie posiłków.
Restauracja GALA - 2017-07-03 - Nowy Tomyśl (wielkopolskie)
przygotowywanie posiłków dla 10 osób
kontakt przez PUP - 2017-11-21 - Przemyśl (podkarpackie)
przygotowywanie dań zimnych, gorących i garmażu, samodzielna praca na stanowisku
LECH RESORT & SPA - 2017-05-18 - Łeba (pomorskie)
Technik handlowiec
kontakt przez PUP - 2017-02-20 - Częstochowa (śląskie)