KUCHARZ Pieszyce oferta pracy NWP Frank Enozel
Stanowisko: KUCHARZ
Wynagrodzenie: od 3 400 PLN
Zakres obowiązków: zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązaującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
Data publikacji: 2016-09-07
Lokalizacja: Pieszyce (dolnośląskie)
Pracodawca: NWP Frank Enozel
Ta oferta pracy może już nie być aktualna!
Oferta pracy pochodzi z Powiatowego Urzędu Pracy.
Miejsce pracy:Kamionki 65, 58-250 Pieszyce, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Rodzaj obowiązków na tym stanowisku pracy: Zakres obowiązków
Zakres obowiązków:
zapewnienie właściwego przygotowania potraw zgodnie z obowiązaującymi standardami, dbanie o czystość i estetykę w miejscu pracy wg ustalonych procedur, dbanie o najwyższą jakość świadczonych usług, utrzymywanie dobrych relacji pracy z zespołem
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę w zastępstwie
Wymiar etatu: 1
Zmianowość pracy: jedna zmiana
Liczba godzin pracy w tygodniu: 40
Rodzaj wynagrodzenia: Wynagrodzenie brutto
Wysokość wynagrodzenia brutto: od 3 400 PLN
Opis wynagrodzenia dla pracujących na tym stanowisku:
brutto, praca od poniedziałku do niedzieli wg harmonogramu w godz. 14:00-22:00, po umowie na okres próbny, umowa na czas określony do 31.12.2016r., miejsce wykonywania pracy-Kamionki 65, 58-250 Pieszyce,
System wynagradzania pracowników na tym stanowisku: Czasowy ze stawką miesięczną
Czy pracodawca zapewnia zakwaterowanie?: 1
Czy pracodawca zapewnia wyżywienie?: 1
Nazwa stanowiska: KUCHARZ
Miejscowść, w której pracownik będzie pracował: Pieszyce
Województwo, w którym pracownik będzie pracował: dolnośląskie
Powiat, w którym pracownik będzie pracował: dzierżoniowski
Gmina, w którym pracownik będzie pracował: Pieszyce
Państwo, w którym pracownik będzie pracował: Polska
Zawód: kucharz*
Dokładniejszy opis oferty pracy:
pracodawca szczególnie zainteresowany zatrudnieniem obywateli UE/EOG i Szwajcarii
Forma zatrudnienia: Umowa o pracę
Wysokość wynagrodzenia i typ stawki: od 3 400 PLN
Data rozpoczęcia pracy: 12.09.2016
Data zakończenia pracy: 30.09.2016
Wymagany zawody dla kandydatów na to stanowisko pracy: Kucharz* (wymagany staż - lata: 3)
Wymagane wykształcenie dla kandydatów na to stanowisko: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Dodatkowe informacje odnośnie wymagań dla kandydatów na to stanowisko:
wykształcenie min. zasadnicze zawodowe o kierunku kucharz, pomoc kuchenna, wymagane doświadczenie zawodowe min. 3 lata na stanowisku kucharz (nie jako uczeń), mile widziana aktualna książeczka zdrowia, wymagana znajomość kuchni polskiej i międzynarodowej, umiejętność tworzenia menu, przygotowania dań do obsługi imprez okolicznościowych, znajomość zasady HACAP
Wymagania odnośnie stażu pracy: lata: 3
Nazwa pracodawcy: NWP Frank Enozel
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Nazwa urzędu publikującego ogłoszenie o pracę: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Adres pracodawcy:
Kamionki 65, 58-250 Pieszyce, powiat: dzierżoniowski, woj: dolnośląskie
Język aplikacji o pracę: polski, niemiecki, angielski
Wymagane dokumenty aplikacyjne:
kontakt osobisty poprzedzony telefonicznym, CV+list motywacyjny wysłany na adres e-mail
Sposób przekazania dokumentów aplikacyjnych:
Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail
Typ podmiotu pracodawcy: UP
Województwo pracodawcy: dolnośląskie
Powiat pracodawcy: dzierżoniowski
Gmina pracodawcy: Pieszyce
Kraj pracodawcy: Polska
Miejscowość pracodawcy: Pieszyce
Ulica pracodawcy: Kamionki
Numer budynku pracodawcy: 65
Profil działalności pracodawcy: Hotele i podobne obiekty zakwaterowania
Oferta zgłoszona przez: Powiatowy Urząd Pracy w Dzierżoniowie
Liczba wolnych miejsc pracy na to stanowisko pracy: 1
Liczba wolnych miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych: 0
Zawód wykonywany przez pracownika: kucharz*
Data ostatniej aktualizacji oferty pracy: 07.09.2016
Data dodania oferty pracy: 07.09.2016
Oferta pracy ważna do: 05.10.2016
Data udostępnienia oferty pracy: 07.09.2016
Data przyjęcia oferty pracy: 06.09.2016
Typ oferowanej pracy: Oferta pracy
Podobne oferty pracy
Przygotowanie zestawów śniadaniowych i obiadowych w restauracji wg receptur zakładowych, utrzymanie czystości w lokalu, przestrzeganie przepisów sanitarnych i BHP
kontakt przez PUP - 2018-02-05 - Będzin (śląskie)
staż - przygotowanie posiłków II zmiany
kontakt przez PUP - 2018-06-25 - Elbląg (warmińsko-mazurskie)
j.w.
kontakt przez PUP - 2016-12-08 - Warszawa (mazowieckie)
Praca przy montażu tras kablowych na podstawie schematów elektrycznych, wykonywanie instalacji elektrycznych, montaż elektryki budowlanej.
ELEKTROPOL Zakład Budowy Sieci i Instalacji Elektrycznych Waldemar Wojciechowski - 2017-07-05 - Łódź (łódzkie)
-Przygotowywanie posiłków,-Wynagrodzenie do uzgodnienia,-Po okresie próbnym umowa o pracę na czas nieokreślony,-Kontakt telefoniczny: 58 535-25-37-Kontakt e-mail: sekretariat (at) zamek-gniew.pl
ZAMEK GNIEW SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-08-25 - Gniew (pomorskie)
praca w kuchni
KATARZYNA FLIG - 2017-08-09 - Mirsk (dolnośląskie)
sporządzanie i wydawanie posiłkówdbanie o porządek na kuchni
kontakt przez OHP - 2016-06-08 - Zielona Góra (lubuskie)
przygotowanie potraw
kontakt przez OHP - 2017-05-22 - Pyrzyce (zachodniopomorskie)
przygotowanie i wyrób wyrobów garmażeryjnych głównie pierogów i naleśników
kontakt przez PUP - 2018-03-28 - Kętrzyn (warmińsko-mazurskie)
jw.
kontakt przez PUP - 2016-04-05 - Warszawa (mazowieckie)
odpowiedzialność za przygotowywanie dań kuchni wietnamskiej pod nadzorem wietnamskiego szefa kuchni,składanie zamówień na materiału u wietnamskich dostawców.
kontakt przez PUP - 2017-11-08 - Wólka Kosowska (mazowieckie)
przygotowanie i sporządzanie posiłków dla gości restauracji
KINGA GNITECKA RESTAURACJA "BELLA MI" - 2016-04-22 - Międzyzdroje (zachodniopomorskie)
Nabór na wolne stanowisko urzednicze Nr KA.1201.02.2017 z dnia 11.05.2017Szczegółowe informacje na stronie bip.warmia.mazury/powiat _olsztynski.pl oraz psd.olsztyn.pl
Powiatowa Służba Drogowa - 2017-05-12 - Olsztyn (warmińsko-mazurskie)
Przygotowywanie posiłków na innowacyjnym urządzeniu prod USA TURBO CHEF. Wymagania: znajomość kuchni chińskiej.
KA-SPORT Sp. z o. o. - 2017-04-05 - Koleczkowo (pomorskie)
Wymagane wykształcenie średnie bądź zawodowe kierunkowe, umiejętność pracy w zespole, zorganizowanie, odpowiedzialność, książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, posiadanie znacznego stopnia niepełnosprawności lub umiarkowanego stopnia niepełnosprawności 01-U lub 02-P. Charaketrystyka pracy: dbałość o jakość przyrządzonych potraw - pomoc w przygotowaniu imprez okolicznościowych, sbałość o powierzony sprzęt i naczynia kuchenne, sporządzanie róźnego rodzaju potraw. Kontakt z pracodawcą osobisty bądź telefoniczny.
ZAKŁAD AKTYWNOŚCI ZAWODOWEJ ZAKŁAD PRODUKCYJNO - USŁUGOWY WSPÓLNA PASJA - 2017-06-19 - Żory (śląskie)
przygotowywanie posiłków
Pub Piłkarski Pizzeria NIL Jarosław Otręba - 2016-06-23 - Iława (warmińsko-mazurskie)
Prace przy produkcji posiłków, sprzątanie stanowiska pracy, klejenie pierogów.
kontakt przez PUP - 2017-09-18 - Nowy Ciechocinek (kujawsko-pomorskie)
kucharz
Firma Handlowo-Usługowa "Iskierka " Iwona Ławruk - 2015-11-27 - Mielec (podkarpackie)
jw
kontakt przez PUP - 2016-12-05 - Warszawa (mazowieckie)
Przygotowywanie tradycyjnych posiłków kuchni tureckiej, czytanie receptur kuchni tureckiej w języku angielskim i bęgalskim.
kontakt przez PUP - 2018-04-04 - Wyszków (mazowieckie)
produkcja pierogów, krokietów i innych wyrobów garmażeryjnych
kontakt przez PUP - 2016-01-04 - Nowy Sącz (małopolskie)
tapicerowanie mebli
kontakt przez PUP - 2016-08-31 - Chełm (lubelskie)
przygotowywanie potraw zgodnie z procedurami i standartami;
AFLOPA Nieruchomości Sp. z o.o. sp. komandytowa - 2017-09-21 - Pabianice (łódzkie)
Przyjmowanie i realizacja zamówień klientów. Przygotowywanie potraw. Obsługa ekspresu ciśnieniowego. Dbałość o czystość lokalu. Praca w kuchni.Godziny pracy: 5.00 - 21.00.
kontakt przez PUP - 2017-08-31 - Zabrze (śląskie)
prace administracyjno - biurowe
kontakt przez PUP - 2016-03-21 - Świętochłowice (śląskie)
• Montaż fasad, okien i drzwi na podstawie firmowych projektów• Kontrola wykonanych konstrukcji • Przegląd poszczególnych sekcji montażowych• Wewnętrzna kontrola jakości wykonanej pracy• Kontrola pracy zgodnie z przepisami BHP• Koordynowanie i monitorowanie prac mniejszych zespołów roboczych na placu budowy
MSE Personal Service AG - 2018-02-27 - Austria (Austria)
Przyjmowanie i podawanie posiłków.Znajomość kuchni ukraińskiej ,rosyjskiej i mołdawskiej
"ARATEUSZ" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ - 2016-04-13 - Kudowa-Zdrój (dolnośląskie)
obsługa sekretariatu
kontakt przez PUP - 2016-04-12 - Kobyla Góra (wielkopolskie)
Gotowanie zup z owoców morza i potraw, obieranie krabów, ośmiornic, kalmarów. Smażenie ryb, małży. Przygotowanie frytur i smażenie frytek. Składanie dań wg. wytycznych.
KONSAT Sp. z o.o. - 2017-05-18 - Sopot (pomorskie)
Przygotowywanie posiłków, ciasta na pizzę oraz pizzy.
Pizzeria "Prima" Marta Kurowska - 2016-06-13 - Trzcinna (zachodniopomorskie)